Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    01. Studeni 2017. 05:41

Sanjchj habahahahhahhah Ja sam rekla dok sam radjala: BOOOZEEEE DRAGI, NIKAD VISE!!! Babica i muz su se smijali... 

barbs
    01. Studeni 2017. 05:43

jutroooo i laku noc... idem probat spavat jos maaaaloooo ako sef  dozvoli

Nina2512
    01. Studeni 2017. 06:19

Sanjchi samo hrabro,mozes ti to!!!jos malooo i tvoja mala ljubav biti ce s tobom❤❤

maca1510
    01. Studeni 2017. 06:47

Joook sanjchi kapa do poda, izdrzi jos malo! Iskreno mene toga najvise i strah da ce se to oduzit ko u tebe. Ok bolit mora ali mora li bas toliko trajat. Uff bas jedva cekam da rodis kao da se znamo 100 godina toliko mi te milo. Zbog ovih situacija sam ja veliki pobornik epiduralne!
    U mene uzasno spavanje , vidim da se mogu oprostit od dobrog sna, kukovi me rasturaju, toliko boli da se svako pola sata budim u bolovima, onda se okrenem na drugi i tako u krug. Jedino na leda mogu al onda mali se buni, ne pase mu nikako.aaaaa 😰😰😰😰

url=https://daisypath.com]

• sretna
    01. Studeni 2017. 07:44

Sanjchi zao mi je sto se tolko mucis, bas se jako oduzilo i zao mi je da ti nisu dali epi da mozes u miru spavati i skupljati snage za dalje....nadam se da ce sto prije biti gotovo..

Aurora1611
    01. Studeni 2017. 07:49

Joj Sanjchi bas mi je zao! Pa zasto te nisu na CR ako vide da se ne otvaras, patit ces se 16 sati i onda ce na CR

mc_mouse
    01. Studeni 2017. 08:13

Maca tak i ja za spavanje. 
    Joj sanchi, bas su smradovi, nekad i uz najbolju vezu pate ženu nepotrebno 😤

kleaiva
    01. Studeni 2017. 08:24

Eto zene to vam je indukcija...prosla sam to prvi put samo kod mene je islo brze...ja sam u pol 11 usla u radaonu na drip a rodila u 22:40, ali je zato moja seka 36 sati se patila od prvog gela😰😰😰  
    Nazalost nekad priroda ne da da se u nju dira😰
    Sanjchi nadam se da si rodila i da je sve ok😘

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• sretna
    01. Studeni 2017. 08:34

Ja sa indukcijom imam potpuno drugacija iskustva. Prvi porod mi je trajao 5 h, a drugi 4 h. S tim da sam oba puta bila otvorena i kao nemamo zasto cekati samo da ih "pogurnemo" van. Ovaj drugi porod mi je bio za pozeljet. 

Aurora1611
    01. Studeni 2017. 08:56

Ajme mila tako mi je zao sto to prolszis 😭
    Di ti je muz?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.