Sanjchi krece to lagano, kad na ctg-u budu pravilni razmaci sa zaobljenim vrhovima tek onda ce bit pravi pravi trudovi, ovo je sve jos nista prakticki. Sretno!
Evo me🙂🙂da vam "ukratko" napisem kako je proslo..ugl danas sam trebala na inducirani pa me jucer dr isao oko 12h pregledati i vidio da sam otvorena 2cm..nakon pregleda odmah su mi poceli bolovi i sve jaci i jaci..oko 17h sam isla to reci sestri i pozvala je dezurnog dr da me pregleda i onda me on rucno prosirio na 3cm..a vec sam imala trudove svakih 5 min..nakon njegovog pregleda poceli su jos jaci bolovi i na pregledu oko 20h sam bila otvorena vec 7 cm..odmah su me poslali u radaonu,dali dvije boce infuzije pa epiduralnu..to je trajalo nekih sat vremena,imala mozda dva truda jos pod epiduralnom i nakon toga otvorena 9cm..onda su poceli oni ludacki bolovi,uzasniiii,bolilo me ko da moram kakati,al beba se nije spustala pa sam nekih 2h se mucila u tim bolovima,epiduralna mi u tome nije nist pomogla,i u drugom pokusaju tiskanja rodila❤ugl bila sam u radaoni od 20h i rodila u ponoc tocno..bilo je brzo ali iskreno uzasnooo bolno..babica me masirala da ne popucam al su morali malo reznuti..posteljica mi se nije htjela oljustiti pa su me uspavali da to rijese i odmah me zasili pod anestezijom..tak da je to super proslo🙂🙂kad sam se probudila iz anestezije bula sam u hodniku u radaoni jos nekih 3h na promatranju i slusala kak ostale mame radaju..koma mi je to bilo..ugl Mila je super,apgar 10/10,ja sam isto dobro,samo me rez boli
I da,bolove u ledima nisam imala uopce,sami prvi trudovi su bili ko da cu dobiti menst,al su onda brzo presli u bolove u guzici,ko da moras na wc..i ti bolovi su najgori..nisam se derala na porodu,sve sam to u sebi podnosila,al sam par puta viknula da ne mogu vise..MM je bio samnom i jakoo velika podrska,mada sam mu rekla nek suti i nek me ne dira😃😃al na izgonu je bio odlican,poticao me na tiskanje i to mi je jako pomoglo🙂🙂
Ana cestitam.Sjecam se kad si na onom forumu bila napisala da si trudna, ja sam tek kretala u postupak, a sad vec imas svoju mrvicu kraj sebe.Sad sam vec i ja svjesna da sam blizu.
Sanjchi, sretno i izdzi jos malo, ja sam sigurna da cu ujutro vec pricitati da je stigla Lucija.
Mc_mouse hahahahaha slike su komedija 😂😂😂
Ana sad lipo polako uzivj u svom zlatu ❤️
Evo me🙂🙂da vam "ukratko" napisem kako je proslo..ugl danas sam trebala na inducirani pa me jucer dr isao oko 12h pregledati i vidio da sam otvorena 2cm..nakon pregleda odmah su mi poceli bolovi i sve jaci i jaci..oko 17h sam isla to reci sestri i pozvala je dezurnog dr da me pregleda i onda me on rucno prosirio na 3cm.
Ajme, pa baš ne djeluje piece of cake. Proširivanje ručno? Svaka čast, drago mi je da si dobila epi sa 7 cm, bar nešto...koma za posteljicu, ali ajde, bar si odspavala malo -.-
Ja sam se ujutro rano probudila, pa sam odmah ažurirala popis, tebi sam stavila 31.10. To je znači to?
Sad uživaj u Mili.
Ana nije bilo lagano al prošlo je i šta je najvažnije obe ste dobro. 😊
Rez će ti za 3-4 dana bit puno bolje. Samo se nakon svaku nužde otusiraj vodom bez ikakvih sapuna i za par dana će bit sve super. I da, sto vise u ležećem položaju da ti je sto manji pritisak na šavove.
Uživaj mamice u svom malom zlatu! 😊
Sanjchi hrabra si ti, izdržat ćeš ti ti bez problema! 😉
Koliko si otvorena? Oce ti dat drip uskoro ili opet ide gel?
Joj Sanjchi pripremi se na jos malo jacu bol, znam da ti je tesko, ja sam pred kraj govorila da ne mogu vise, svaka bol je korak blize maloj Luciji, velikoj sreci!
Nema rijeci kojima bih te sad mogla ohrabriti jer nista od toga nece maknuti bol ali vjeruj izdrzat ces i kad pomislis da nemres vise Luce ce ti biti u rukama!
Sve smo uz tebe! Drzi se i samo hrabro 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji