Ma ne znam više ni sama. Osjećam se blesavo. Toliko sam pročitala o trudovima i porodu i sestrična je rodila pa mi je rekla kako to izgleda i ja se svejedno bojim da ih necu prepoznati i na vrijeme stici u bolnicu. Šta se tiče krvarenja i sukrvice doktori su mi u bolnici kad sam nedavno ležala rekli da se ne obazirem na to jer su mi svi nalazi bili uredni.
Nisam nikad, ali čula sam da se događa. A i ako si fakat tako često na pregledima skužili bi i oni sami da nešto ne valja... Držim fige da izdržiš još dulje, a gle da je i to bio trud, radilo se o 1, ne o njih 10, pravilnih svakih toliko minuta aaaa :*
Važno da sam u terminu pa kad rodim rodim. Znoji li se ijedna od vas po noći? Otkad sam ušla u treće tromjesječje budim se sto puta po noći baš zbog tog znoja. Preko dana ništa i već mi je muka kad se spavanje približava. Svaku večer druga pidzama, jastuke stalno perem i posteljinu. Što god obukla, čime god se pokrila ja sam cijelu noc mokra. Nadam se da će to prestati kad se hormoni vrate na staro.
Cure koju marku flasica i duda ste kupile? Danas idem u soping pa da znam sto preporucate?

I meni ako obučem nešto ljetno. Odmah me kako kaže moja baka zebe po križima. Budim dragog svako malo s pitanjima je l' tebi vruće? Pa ga obavještavam kad se preznojim. A on se nadao da će se bar naspavati dok dijete ne dođe. Sad bar zna kako će mu biti jer ne može spavati zbog mene mjesecima.
Bebuska…daj mi reci sto se tice posjeta u Merkuru...kak su sad organizirali to?
Može li se i dalje sestrama dati beba u sobu da je pokazu na prozor a mi sa svojima da izademo van ili bas moraju bit posjete u sobu?
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Šta mu ja mogu? Kaže se u dobru i u zlu. Ovo mu je priprema za noćna buđenja. Srećom pa je jako smiren i ima razumijevanja za mene.
Dolores ja sam kupila dr. Brown's bočice i dude. Navodno su im bočice najbolje protiv kolika i grčića. Cjenovno se ne razlikuju od ostalih marki.
Bebuska…daj mi reci sto se tice posjeta u Merkuru…kak su sad organizirali to?
Može li se i dalje sestrama dati beba u sobu da je pokazu na prozor a mi sa svojima da izademo van ili bas moraju bit posjete u sobu?
Pa meni je dolazio samu muz u sobu, nisam htjela nikog drugog tako da nisam ni izlazila, al bebu mozes poslat sestrama pa je one pokazu i mozes izac van, kolko sam skuzila bebe pokazuju pred kraj vremena za posjete, al nemoj me drzat ze rijec...nije bio neki strogi rezim
Bocice Ja imam sve od aventa, ok su al dosta mlika im se slije niz bradu il sa strane, ne znam jel to one lose jedu il bi druge bocice rijesile stvar?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji