E a jel netko koristio octenisept za ranu dolje? Pročitala sam da su neke žene i to koristile?
Ja sam par puta naspricala al nikakve koristi. Meni se rana bas upalila. Kako sam puno ustajala i naprezala se. Onda sam koristila ovo. I cesto prala. I brze je proslo.
I meni se sav upalio nakon prvog poroda i spricala sam s bivacinom, olaksanje samo takvo. Rivanol su mi davali u bolnici, ali to mi nista nije pomoglo. Ovaj sprej to lijepo posusi i brze zacijeli
Čula sam najviše preporuka za taj T sprej kao preporuku, u slučaju da se ne može kupiti bivacin. Samo pitam za octenisept jer neki ga savjetuju i za njegu pupka pa kao 2 muhe jednim proizvodom. Ali da, rivandol mi nije pao na pamet. Koliko sam shvatila bivacin se više ne proizvodi, tako nešto?
Čula sam najviše preporuka za taj T sprej kao preporuku, u slučaju da se ne može kupiti bivacin. Samo pitam za octenisept jer neki ga savjetuju i za njegu pupka pa kao 2 muhe jednim proizvodom. Ali da, rivandol mi nije pao na pamet. Koliko sam shvatila bivacin se više ne proizvodi, tako nešto?
Nema vise bivacina, sad je taj vioplex-t umjesto njega, al isti su sastojci. Evo sa prvim sam koristila bivacib i sad sam kupila taj novi, isti je ucinak
Ja sam kupila octenisept za sebe i za bebu jer patronazna je spricala pupak maloj tako da nam je koristio
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Hvala cure na savjetima, najbolje ste! Da me Ana nije podsjetila sad na rez, zaboravila bih si to na kraju pripremit.
Yel- mene ne bole leđa, ali me zna boliti trbuh ko pred m...
Cure jel vas boli kicma?
Meni kao da netko ‘siri’ rebra, ne mogu sjedit…bila sam kod svojih i jedva pojela, pa setala po stanu i otisla neplanirano ranije doma (a htjela se izchilat malo)…
Mislim da beba raste pa se zato rasteze sve? Obzirom da ne stane u moj tobolac.
Ej Yel kako si mi?
Leptirica.com
E a jel netko koristio octenisept za ranu dolje? Pročitala sam da su neke žene i to koristile?
Ja sam par puta naspricala al nikakve koristi. Meni se rana bas upalila. Kako sam puno ustajala i naprezala se. Onda sam koristila ovo. I cesto prala. I brze je proslo.
I meni se sav upalio nakon prvog poroda i spricala sam s bivacinom, olaksanje samo takvo. Rivanol su mi davali u bolnici, ali to mi nista nije pomoglo. Ovaj sprej to lijepo posusi i brze zacijeli
Ja se nisam ni sjetila tog spreja. Al dobro pomogao mi je i rivanol i cesce pranje vodom.
Ahahhhhhhaaaaa sanjchi cestitam a maloj Luciji dobrodoslicu a ljepotica crnokosa odmorite se sad i uzivajte😘
Leptirica.com
Sanjchi super, isplatilo se šta si trpila bol. Neopisiva je sreća kad ugledaš to malo biće. Čestitam!! Mazite se i pazite sada. 😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji