Mamukati i ja se razumijemo po pitanju torve 😄
Cuvajte muzeve, rekla sam vam kako je neciji muz dan prije nego sam rodila pao u nesvijest u boxu i zaradio 3 sava na celu 😂
AHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH
Jadan..
Moj dragi je bio hrabriji od mene i NIIISTAAAAAA mu se nije gadilo... Jadan... kad mi je drzao onaj stalak na kojemu vuces infuzije je cak gledao kako kakim ah
Barbs možda ih hrabrost iznenada obuzme 🤣🤣
To sam se ja u ned tek sitila svih tih “veselja” s poroda (piškenje i kakanje i povraćanje....) pa onako mislim se kako će to bit.... Al opet mislim obeća je u dobru i zlu pa ko mu kriv. 😂😂
Sta zene sve ne prezive…a muskima se cestita na hrabrosti 😁😁
BOME IIIISTINAAA
Meni je epi jaaaaaaaaaaako olakšala bolove... Osjećala jesam, ali nije boljelo, ALI su mi "ukinuli" epi pred vrijeme pravog poroda, tj. IZGONA... Jer praktički ti moraš osjećati nagon tiskanja... a danas kod ginića je bila trudnica (3x trudna!) i rekla da su joj prvi put dali epi i nisu ukinuli ništa i da nije osjećala nagon tiskanja, ali se porodila... a drugi put epi nije dobila jer je beba već izlazila ahahaha sad je rekla da će ju opet tražiti i da se nada da će expresno roditi
Ja sam išla na pregled i sve je u redu... rekao je dr da se moram paziti ako ne želi opet ostati trudna... na uvzu je taman vidio ovulaciju
Barbs mislim da je problem konkretno u manjku osoblja pa se zato ne dobija epiduralna ni uz debelu vezu jer anasteziologa jednostavno nema... Recimo u st rodilistu postoji mogucnost radjanja na stolicu ali u svakoj smjeni samo su jedna babica i doktor obuceni za to pa ako imas srece mozes na to, isto ko i za epiduralnu ne pomaze nikakva veza jer je stvar u manjku osoblja a ne u tome da je oni ne zele davati
Sanjchi, samo hrabro! I kao sto kazu cure, pitaj za epi, nemas sta izgubiti
Luce, baš grozno... Ali sjećam se da se babica ljutila jer anesteziolog nije došao malo kasnije za mene, a ja u tolikim bolovima da mi je malo falilo da roknem u nesvijest U svakom slučaju grozno... Al' evo ti naše države..
Inače, ja se nisam raspitivala za porod na stolicu.... Ali mislim da se ovdje u Puli to ne prakticira... odnosno, iz istih razloga kao i kod vas u STu,... A kolegica od frendice je išla u RI i rekla: Porod u PU i u RI - DAN I NOĆ... Ona je drugo rodila u RI na stolicu i rekla je da ti se tamo posvete dok u PU baš i ne... Ali ja sam zadovoljna s ovime u PU... Nemam loše iskustvo... S time da se cura od kuma iznenadila jer je čula loše komentare.
Btw. S Diegom već danima prakticiramo da ranije zaspi... još sa ovom promjenom sata ju hu huuuu Najkasnije je danas zaspao... toooočno u 21h... jučer u 15 do 21, a npr u ned u 20h
Tako je, Yel!!!
Mamuka, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaooooooooooooooooooooooo..... i ja kad se samo sjetim hahahahaha... još onaj dio gdje ti se prdi... aaaaaaaaaaajmeeeeeeeeeee... SREĆOM pa ja nisam povraćala nit kakila (pri porodu!), a čula sam da je toga bilo...
Yel, ma neke cure ni ne žele epi ... Npr žena muževog kolega se zgrozila što sam ju uzela jer, TO NIJE PRAVI POROD... TO treba osjetiti... mah.... Aaaa, koliko traje? POJMA NEMAM... Meni je muž rekao da su mi ukinuli epi...
Sve je on gledao i pratio buuuudnim okom... Ja sam mislila da je jednostavno prestala mirovati, aliiiii po onome što je rekao ja sam rađala 15-20min... tako da... tu negdje...
Yel, on ustaje vikendom... Ali inače ga u većini slučajeva budi Diegovo njorganje i tako... uglavnom... privikava se... Ustane promijeniti pelenu vikendom, da mi pomogne, a kroz tjedan jedino ako D postane čangrizav... inače mogu sama... Ali mi on za sada nije previše potreban po noći jer ga ne može dojiti
A preko dana mi je dosta potreban jer se D često zbudi kad trebamo jesti i tako...Odspava si on vjeruj mi jako dobro
Ja sam jučer išla na wc po noći, nakon što sam promijenila i nahranila D-a i stavila ga u krevetić. Nije bio oduševljen. Vratila sam se 10ak min kasnije i vidim D-a kako maše rukicama i nešto mrmlja sebi u bradu, a muž na drugoj strani kreveta okrenut leđima
I onda zna reći: ma nije se puno budio po noći! HAHAHAHHAHAHA
Barbs moj m zna reci nekad ljudima kako se Una stalno budila i plakala a dijete se probudilo dva puta, jelo i zaspalo haha on veli meni se cinilo da je cijelu noc plakala 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji