Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora1611
    31. Listopad 2017. 21:49

Sanjchiiii javiiii seeeee ❤️

Aurora1611
    31. Listopad 2017. 22:04

Uu super Sanjchi dobri doktori 😊 a tko je bio u danjskoj? Ajde odmori, trebat ce ti snage 😘

Nina2512
    31. Listopad 2017. 22:18

Yel

Mamuka, 😂😂😂😂 vic je zakon!
    Mcmouse, predobre fotke 🤣🤣

Sanjchi, drzi se!!!! (Opet me trema sora, da znas da me prpa ko da sam ja tamo s tobom), izdrzi pa kud puklo (!? 😶)
    💪🏻💪🏻💪🏻

Ana, a jel ti epi olaksala bolove?? Ili je toliko bolio izgon??

Sta zene sve ne prezive…a muskima se cestita na hrabrosti 😁😁

Pa zadnja 2 sata kad sam imala one trudove da se beba smjesti u zdjelicu nije mi nista pomogla,a i oni tamo su mi rekli da epi na te trudove na utjece..to sam jedva izdrzala..izgon me nije bolio,ali je jako tesko tiskati,ostajala sam bez daha

Aurora1611
    31. Listopad 2017. 22:30

sanjchi255

Oni su dezurni…a bila je i Zizak, cini mi se, i Jaksic…
    E od ovog normabela me samo jace boli…pitam sestru kad ce pocet djelovat a ona kaze: ak su pravi trudovi oni ce se od normabela pojacat😭😭😭😭

Ajmeee jesu ti dali mozda spasmex? On opusta glatku muskulaturu pa bi trebao pomoci pri otvaranju

• Mamuka
    31. Listopad 2017. 22:35

Pa zašto normabel ako on ne pomaze tj pojačava trudove?
    Iskreno ja nisam bas čula da se normabel tako lako daje trudnicama a vidim da u ZG to propisuju bez problema. Koliko sam skužila kod nas je to bas u ekstremnim slučajevima terapija.
    Sanjchi jesi vidila doktora ili samo sestre ordiniraju?
    Pa mogu ti dat onda i drip da te otvara kad ionako imas trudove a ne otvaraš se s gelom. Ovako te boli a pomaka nema pa onda nek ti daju drip da te boli s razlogom. Bas ne razumin zašto čekaju vise.
    Al bar imas ekipu doktora koju si tila pa valjda će se sad malo oko tebe potrudit da te rjese muka i da sto prije grlis svoju princezu. 😊

kleaiva
    31. Listopad 2017. 22:56

Curke i drip i normabel i spasmex djeluju razlicito na svaku zenu...meni su recimo od dripa skoro prestali trudovi na indukciji pa su shvatili i ukinuli i trudovi krenuli sami. 
    Na drugom porodu sam s doktorim dogovorila da moze drip pokusati samo ako se ne budem otvarala...al vrlo brzo sam bila 5 prstiju otvorena i samo je rekao da ce mi dati spasmex ako pristajem i onda na noge i to je pojacalo otvaranje i sve...znaci ovisi puno i o psihickom stanju zene jer su ti lijekovi ustvari svi hormonske prirode. Nekima uzrokuju blokade a neke uspavaju, neke potaknu da jace djeluju i tako. Zato oni vole isprobati da znaju na cemu su😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    31. Listopad 2017. 22:58

S druge strane drip i gel su ista supstanca samo u drugacijem obliku ako sam ha to inace dobro shvatila oboje je oksitocin.

kleaiva
    31. Listopad 2017. 23:02

E nije ustvari...gel je prostaglandin...prvo gelom omeksavaju cerviks ili nasu takozvanu betonazu 😂 pa onda drip da se otvorimo😂😂😂

Aurora1611
    31. Listopad 2017. 23:05

Kleaiva- u pravu si, to su razlicite stvari ali spasmex je bas za opustanje glatke muskulature (misica) sto i je maternica! Ja sam ga znala prije popiti za bol u zeludcu ili menstrualne bolove! 

Hope
    31. Listopad 2017. 23:15

Sanjchi zelim da ti sto kraće traje i da sto prije ugledaš malu Luce ❤️
    Kaj se tiče epiduralne ja sam odlučila da kad dođe vrijeme da ju želim 🙈🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.