Cure za bočice je netko već pisao da je koristio avent ali beba se nagutavala zraka i grcala i uz one najmanje dudice pa je prešao na drBrowns i rješio sve probleme jer kao imaju najužu rupicu koja je najsličnije sisi.
Mi smo koristili tommee tippee i bile su nam dobre. Samo njih smo koristili nakon par mjeseci kad smo išli vani pa bi joj tako davala izdojeno mliko.
Sad bi volila kupit drBrowns dudice ali one skroz silikonske okrugle al ne znam stignem li jer sam to skroooz zaboravila. Moram provjerit ima li ih di u St.
Prije smo koristili MAM tj micica još uvik ima dudu i samo njih oce. MAM čini mi se ima najmanje dudice tj onaj plastični okvir im je najmanji i je gnjeci bebin nosic. Sve ostale imaju veći pa kod sitnijih beba to im bas jako stisne nos.
OK možda sad ima još od nekih proizvođača manjih, ali tako je bilo prije 2,5god. Sad nažalost to još nisam obavila.
Cure jel vas bas jako bole prepone? Tj vise je to neko probadanje i sijevanje koje ide iz prepona niz nogu. Bas mi ne da hodat pa skupim noge do kolina i gegam se ko patka. Tako nekako mogu i ne boli toliko.
Maca sto se tiče tvrdog stomaka tako mi je već duže, čak i uz magnezij. Nisam pitala bas doktora al navikla sam se nekako već. A kako je sve u redu mislim da je OK. Valjda kako je beba jako narasla i dosta je velika pa zato. Ja sam to tako sebi objasnila pa se ne brinem previše. Jesan dobar doktor 😂😂😂

Belle sritno! Ne mora znacit da će tako brzo a možda i hoće. To nitko ne može predvidit kad će, osim bebe. Al u terminu ste pa kad god krene super. Dečko je veliki, zdrav i spreman za van. Drži se! 😉

Lily to ti znaci da se cerviks skroz skratio tj nema ga vise i beba je na “vratima”. Sad slijede trudovi i daljnje otvaranje.
Mogla bi ti vrlo skoro put rodilišta. Sritno 😉😊

Lily to ti znaci da se cerviks skroz skratio tj nema ga vise i beba je na “vratima”. Sad slijede trudovi i daljnje otvaranje.
Hvala. Vjerujem i da budem. Od sinoć mi je iscjedak obilniji i roskasti. Jučer sam imala pregled pa ne znam je li od toga. Ali kad god odem na wc i obrišem se iscjedak je roskast i dosta ga je. Izluđuje me to. Dijete je aktivno ali ne znam šta da radim.
HELLOOOO
Belle, sreeeetno! Nikad se ne zna!!
Mi imamo baby love DUDE i super su nam i Aventove bocice i za koliko ih koristimo su dobre...

Hvala. Vjerujem i da budem. Od sinoć mi je iscjedak obilniji i roskasti. Jučer sam imala pregled pa ne znam je li od toga. Ali kad god odem na wc i obrišem se iscjedak je roskast i dosta ga je. Izluđuje me to. Dijete je aktivno ali ne znam šta da radim.
Ja malo upadam. Ali ako je obilan da moraš stavit uložak moguce da ti plodna voda malo curka pogotovo ako su ti na pregledu gledali plodnu vodu. To je bilo mojoj šogorici. Ona je išla na pregled zbog toga te su joj napraili ti neki test da vide je li to plodna voda i sl....
LILYYYY, MENI JE TAKO BILOOK!!! Isla sam na ginekologiju i puknuo je vodenjak!!!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji