Mamuka nista ti neznam…sad mi je ispo sluzni cep..sve me je*eno boli😒
Sanjchi drzi se draga a znam da boli i boljet ce samo misli na svoju Lucu jos malo pa ces se mazit s njom😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sanjchi a da pitaš ipak epi ako su ti ovi trudovi već tako bolni? Mislin pitaš pa šta bude. Ako kažu ne nećeš ništa izgubit.
A sto cure kažu nisu ovi tako gadni ko oni koji slijede....
Samo Luca mora vani pa sad ovako ili onako. Počelo je i za koji sat ste zajedno. Fokusiraj se na to. Samo vas par sati dijeli od upoznavanja. Šta to nije super!?? 😊
Sanjchi sreetno,sve ce to brzo proci,boli jako ali na kraju se isplati❤trazi ih epiduralnu jer vjeruj mi to je spas
Hvala vam curee❤❤
Inace za cure koje ide na porod u petrovu,tu epiduralna tece u potocima i ja je difinitivno preporucam,u radaoni su svi divni,tatu nisu trazili potvrdu o tecaju..danas su mi bebi donjeli dosta kasno da ja mogu doci k sebi,nisu me sestre forsirale da se dignem vec kad sam sama vidjela da mogu
Sanjchi tako je meni doslovno kolegica rekla, kad mislis da ces umrijet onda je gotovo, izlazi hahahah da te malo nasmijemo 😁
Kod nas u Sisku epiduralnu mozes dobiti saaaaamo ako imas puuuuno srece tak da Sanjchi mozes pokusati ali je mogucnost jako mala!
Oni vam se sprdaju kad trazite epi, ja ju nisam ni trazila zato sam i krepavala od bolova
Aurora i u St je to lutrija ali s obzirom da Sanjchi ima vezu nek pita doca pa možda i dobije. Mislim nema šta izgubiti.
Znam, slazem se nek pokusa nema sto izgubiti!
Kod nas je to problem jer ima malo anesteziologa na cijelu bolnicu!
Sanjchi tko ti je od dr u smjeni sad??
Sanjchi nije to nista jos dok mozes tipkati.😉 Iznenadit ces se dok vidis kolko mozes izdrzati 💪💪
url=https://lilypie.com]
Zene drage, ZAAAASTOOOO u nekim bolnicama u HR beeeeez problema nude EPI a u nekima odbijaju??? JESU LI ONI PISLJIVO NORMALNI?!
Mene su trudovi toliko boljeli da me nerviralo kad je muz na mob gledao, a kamoli da sam jos tipkala HAHAHAHAHA
Ana, kako je Treca sreca davno napisala, izgon boli da li porod trajao 12h ili 2h Drago mi he sto ste dobro a to da ti je muz isao na zivce je nooormalnoooo hahahahahhahahaga
Sortiraj odgovore
Najstariji