A joj Sanjchi ta mala tvrdoglavica se bas ne da.
I meni se to isto dogodilo pa smo je čekali sat vrimena sa trudovima na Full da se spusti.... samo ja nisam u trudovima provela cilu noć ko ti pa je bilo ipak lakse.
Još malo, još malo! 🤗
Ajme dragi Boze,ja već mislila ujutro kad se probudim Sanjchi će nam već i fotkicu od Luce poslat,a ona još rađa!!Svaka ti čast ženo izdrži još malo 💪🏻 Ne znam kaj drugo da ti velim,drži se i samo jako 😍😍
Ljudi moji, meni je porod trajao 2 sata pa je prvo sto sam rekla poslije bilo da necu imat vise djece! Ne mogu ni zamisliti kako ce njoj porod ostati u bolnom i ruznom sjecanju!
Ja isto mislila da je sanjchi rodila,ovo je strasno sta rade izmucili je totalno da su joj bar dali epi da moze odmorit malo😢
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
To su meni napravili prvi put 24 sata sam se mucila zato i nisam spavala drugu trudnocu jer sam se bojala da ce se ponovit a sanjchi moja😘
Leptirica.com
Belle da,u petrovoj nisu bebe s nama u sobi po noci,jedino ako bas trazis..oni ih premataju i kupaju,mi nista to ne radimo
JAAAAOOO, SAAANJCHIIII!!! Suoooosjeeeecaaaaaaaaammmm...
od 7h u predradjaoni.. od 14-15h u boxu u 19.10h rodila... nadam se da si ti to sada vec rijesilaaaaaaaa
Belle da,u petrovoj nisu bebe s nama u sobi po noci,jedino ako bas trazis..oni ih premataju i kupaju,mi nista to ne radimo
Ej, oprosti što gnjavim, ali jel opisala 1 dan nakon poroda u Petrovoj. Ono, kad dovedu bebu, pregledi....E i kako ti ide dojenje? Jel se snalaziš?
Ej, oprosti što gnjavim, ali jel opisala 1 dan nakon poroda u Petrovoj. Ono, kad dovedu bebu, pregledi….E i kako ti ide dojenje? Jel se snalaziš?
Ejj ne gnjavis😊😊znaci prvi dan su mi bebu donesli dosta kasno kao kad dodem k sebi..samo sam lezala,nisu me silili da se dignem na wc ni nista..rekle su sestre kad cu moci i morati na wc da ih pozovem jer sestra ide s tobom taj prvi put.ugl prvi dan moras samo lezati,oni ti dodaju bebu u krevet i sve,ugl sve super..pregledavaju te dok si na svom krevetu,ono rasiris noge,maknu pelenu i gledaju😁..tu ti nema nikakve intime,i ostale mame tak gledaju svaki dan😁tablete protiv bolova dobijes koliko hoces i to trazi obavezno,tj oni te pitaju svaki dan da li trebas😊
Mlijeko jos nemam,tak da bebu stavljam samo da vuce kolostrum,i za to svaki put dolaze sestre za bebe da ti pomognu..ugl sve pohvale za petrovu😉
Ej, oprosti što gnjavim, ali jel opisala 1 dan nakon poroda u Petrovoj. Ono, kad dovedu bebu, pregledi….E i kako ti ide dojenje? Jel se snalaziš?
Ejj ne gnjavis😊😊znaci prvi dan su mi bebu donesli dosta kasno kao kad dodem k sebi..samo sam lezala,nisu me silili da se dignem na wc ni nista..rekle su sestre kad cu moci i morati na wc da ih pozovem jer sestra ide s tobom taj prvi put.ugl prvi dan moras samo lezati,oni ti dodaju bebu u krevet i sve,ugl sve super..pregledavaju te dok si na svom krevetu,ono rasiris noge,maknu pelenu i gledaju😁..tu ti nema nikakve intime,i ostale mame tak gledaju svaki dan😁tablete protiv bolova dobijes koliko hoces i to trazi obavezno,tj oni te pitaju svaki dan da li trebas😊
Mlijeko jos nemam,tak da bebu stavljam samo da vuce kolostrum,i za to svaki put dolaze sestre za bebe da ti pomognu..ugl sve pohvale za petrovu😉
Ana svaka cast sestrama morala sam sama je stavljat na prsa sve ispocetka ucit i cijeli dan i noc je bila samnom samo je dodju presvuc s tim da je moja mama popodne odnjela malu da im kaze da je presvuku jer je osam sati bila pokakana ma uzas.
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji