Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    28. Listopad 2017. 11:31

Yel ajme sveki i pas. Došlo mi da rigam. Isprike na izboru rijeci 😰 Joj i zao mi za "jaje" opeeeeet!!

Cure kad ce te staviti posteljinu na kindač? :)

Nina2512
    28. Listopad 2017. 11:50

sanjchi255

Belle ma apsolutno nista CTG ne pokazuje…mada nesto bude onako skroz nisko malo valovito al ne kao trud nego vise kao da se beba mice pa ocrta kao trud…a bol u trbuhu-kad mala krene ludirat se mislim da mi ni morfij nebi pomogao😵

Ajme Sanjchi pa kakve su te nase bebe..hehe..nece van i nece😄..veli meni danas sestra da mala nije luda,da je vani hladno a njoj unutra lijepo toplo,kupa se..haha..

Btw. i mi imalo malog peseka (nema ni dvije kile😄) kojeg i MM i ja obozavamo,s nama je u stanu i jako smo vezani za njega❤

Nina2512
    28. Listopad 2017. 11:57

Belle84

Ana da cula sam to, a opet moze bit i kontra skroz, da se brzo otvoris kad jednom krene tj.kad dobijes drip i epi. Kakav ti je tlak danas?

Pa tlak mi nisu uopce mjerili od kad sam tu,da ne vjerujes..samo mi ctg rade i vadili su mi krv..nezz kaj da vise mislim

28. Listopad 2017. 13:48

Cure, ja sam se porodila! Jucer u 21.30 me poceli hvatatu trudovi. Odmah na svako 2 min bez prestanka. Nakon sta sam bila na khmmm wcu 500 puta i ocistila se sva , iza ponoc dosla na hitnu. Otvorena 3 cm. Nisu mi davali klistir buduci da aam prirosno doma sve izbacila hahahah. Trazila epi jer bolovi uzas. Nemrete ih fulat nikako. Blazena epi! Nist nisam osjecala od bolova al noge i dole da mozes pomicat sve normalno. U 4 sam vec bila 9 cm otvorena. Onda au me spojili na malo dripa jer je velika beba pa da se brze spusti. U 7 ujutro je izgon bio gotov! Jedino su mi kad sam dosla vodenjak busili inace sam imala trudove ala ekspres. Svoje i jake uzasno. I morali su me cviknut dole(4 sava) . 
    Inace nemam zamjerke za nista. Osoblje je vrh. Necu objavljivat sliku ne zamjerite ne bi ga javno. Ugl, svakome preporucam: slusati babicu za disanje i ako ne mozete podijeti bol, traziti nesto protiv  boli za sta isto trebatw alusati njihove upute. Nije tako strasno! :*** :)) Sanjchi jel Luce izasla?

• Mamuka
    28. Listopad 2017. 13:51

Aaaaa mamisita čestitam! Sve najbolje i mami i bebi! 😊
    Ah pa ti si ekspres zena. Bas super da je tako dobro prošlo. Uživajte! 😊
    Kolika je beba?

Hope
    28. Listopad 2017. 13:59

Mamasitaaaaa tooooo ajmooo festa 🎉🎊💪🏻 
    Ma najvažnije je da je sve prošlo i redu i koliko toliko brzo 😍😍 sad vjerujem ide onaj slađi (možda malkice teži) dio ali će vam bit jako lijepo!!
    P.s. Dal boli bušenje vodenjaka?

• Mrvica
    28. Listopad 2017. 14:03

Mamasita..od srca cestitam! Brz oporavak i nek i dalje bude sve dobro! 😚

28. Listopad 2017. 14:04

4300 je velika , bas je ogroman. Hvala vam cure. Bucmast je ko da mu je mj dana i rumen hahaha. Otisla sam s muzem do arene i platili onh masaznu stolicu kao da ae opustim i malo sjednem, i cudno mi bilo nakon nje, mislim da je nes pokrenula plus cijeli dan sam bila na nogama. I taman dosla doma i kao smazat cu burek za veceeu kad usred bureka oooop. Akd rekk moram na wc, a vidim izlazi tog i boli. Upalim contraction timer app na mobu, vidim svako 2 min tocno po pol minite do minute trud. Javlja vam se ko amplituda, znaci malo pa jaaaakooo jakooo jako da se morate orimit za nesto morate disat ono nemrete nis nego stat i dok amplituda boli ne padne. Skuzit cete. Ugl ak nemate instalirajte si neku od app za kontrakcije. Samo stiskate start/stop. Ono stiskate za sve kaj ide pa cete vidit. Ako vidite da je neki laznjak tu mozete obrisat tj taj trud koji ste zabiljezili. Full precizno mjeri. Jer ja nisam htjela rucno mjerit jer kako sam isla kakat stalno opet me trazilo jest i stalno sam govorila:ovo su lazni garant, daj da jos nes pojesem hahahah. A muz onak, ajd ti lijepo na hitnu hahaha. A nisam se ni ibuc mogla kolko boli. Dok traje nis nemrete morate pricekat da prode ma nemrete sfulat

28. Listopad 2017. 14:08

Hvala curke! Mali se zovs Karlo! :)) Ne boli sav al sam iscrpljena, puno krvarim. Zato oprostite ako pola slova na tipkovnici fulam nadam sw da sw bas nesto razumije. Sve ste mi pomogli vasim savjetima i iakustvima. Hvala vam na tom:***. Na epi malo osjetite stiskanje dole al ne boli nis osjet je i dalje prisutan. I dok je nisam dobila stalno sam ponavljala ne deri se, disi ko pas , ovo je jos jedan trud manje do tvog bebolina. I bas mi je pomoglo. Racionalizirala sam i stalno sam ponavljala ne grci tijelo, jer njega grcis a njemu je stoput gore nego tebi

28. Listopad 2017. 14:11

Babics su super, stalno ponavlajju sta da radite kako da disete, ja nisam ispuatila jedan krik zbilja nakon epi. A izgon sam osjetila da mi se ko kaka, reko necu sa valjda danon 9 sati opet kakat hahahah. A kad oni meni kad god osjetite tiskajte ko da cete kakat. I tak sam radila. Dali su mi ga odmah na prsa i pustili na otpulsira vrpca. Tata je bio podrska uz nas cijelo vrijeme

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.