Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Listopad 2017. 14:14

Hope, busenje vodenjaka nis ne boli, garantirano jer su ni ga busili dok jos nisam dobila epi a na drip su me ukljucili tek na kraju. Osjetis samo toplu vodu. 

Barkleys
    28. Listopad 2017. 14:15

mamisita27

4300 je velika , bas je ogroman. Hvala vam cure. Bucmast je ko da mu je mj dana i rumen hahaha. Otisla sam s muzem do arene i platili onh masaznu stolicu kao da ae opustim i malo sjednem, i cudno mi bilo nakon nje, mislim da je nes pokrenula plus cijeli dan sam bila na nogama. I taman dosla doma i kao smazat cu burek za veceeu kad usred bureka oooop. Akd rekk moram na wc, a vidim izlazi tog i boli. Upalim contraction timer app na mobu, vidim svako 2 min tocno po pol minite do minute trud. Javlja vam se ko amplituda, znaci malo pa jaaaakooo jakooo jako da se morate orimit za nesto morate disat ono nemrete nis nego stat i dok amplituda boli ne padne. Skuzit cete. Ugl ak nemate instalirajte si neku od app za kontrakcije. Samo stiskate start/stop. Ono stiskate za sve kaj ide pa cete vidit. Ako vidite da je neki laznjak tu mozete obrisat tj taj trud koji ste zabiljezili. Full precizno mjeri. Jer ja nisam htjela rucno mjerit jer kako sam isla kakat stalno opet me trazilo jest i stalno sam govorila:ovo su lazni garant, daj da jos nes pojesem hahahah. A muz onak, ajd ti lijepo na hitnu hahaha. A nisam se ni ibuc mogla kolko boli. Dok traje nis nemrete morate pricekat da prode ma nemrete sfulat

Ja imam app! Hahahahahahha. Ajde da sad znam da valja! Čestitam tebi i bebici i brz oporavak. Daj napiši ime bebice, ili bar spol ili nešto. Da dodam na listu. :) 

28. Listopad 2017. 14:18

Jesam, muski, Karlo se zove :):* Da, zbilja sam sretna a porodom jer kad su mi pocele kontrakcije i kad sam shvatila da je to to, pocela se trest, koljena i ruke. I nisam se mogla zaustavit. Onda mi je babica fino rekla da to nije dobro, pokazala kako disem i da mislim na bebu i da ce bit sve ok. A tresla sam se iskreno ko da idem ne znam di, oni nemres si pomoc koljena se treau uzas. A na kraju mali ispao velik i rumen a ja sva blijeda nakon

Nina2512
    28. Listopad 2017. 14:19

Mamasita ceeestitam!!sad samo uzivaj sa svojim zlatom🙂🙂❤

Belle84
    28. Listopad 2017. 14:21

Mamisita super, cestitaaam! 😘 blago ti se, sad uzivajteee 😊😊😊🎉
    Valjda cemo i mi uskoro 😔

28. Listopad 2017. 14:27

Sanjchi, tata je bio jako hrabar i bio je cijelo vrijeme uz mene. Pricali smo pol noci o svemu ko na kavi hahaha al ozbiljno zezali se i sve. Malo mu je bilo mucno pred sam izgon al je izdrzao i vidio i posteljicu i sve i nist nije nit se rusio nit ikakve ne znam kakve spike. Izasao je dvaput popit kavu i u jednom trenu smo se drzali za ruke, on zaspo na stolici a ja pod epiduralnom hahahah to je bilo smjesno bas. Doktorica dola i veli da vidimo kakvo je stanje sad a nas dvojd spavamo usred poroda hahhahah 
    Cure, koje iscekujete, hvala Vam. Drzim vam sve fige svijeta da sve ide bezbolno i dobro i da sta prije bude.
    Evo ja sam imala te gljivice i porodila se normalno. Cak nisam uzela terapiju tu vecer jer sam gospoda morala u Arenu i po burek i dok sam dosla doma copilo me to i bilo me strah gurat vaginalete, tak sam uxela samo 3 od 7 kolko sam trebala do utohahaha

28. Listopad 2017. 14:30

Sanjchi, jako lijepo izgledas i jedva cekam da Luce vise krene. Da orobas skakat na lopti ak imaju. Ja sam uvjerena da je meni ona masazna stolica s vibracijama pokrenula nesto. Najbolje ulozenih 5 kn hahahaha
    Ne znam sya bi ti rekla, ja sam bila uvjerena da necu jos 10 dana. Da ti barem nekako mogu pomoci. Uz tebe sam mislima:*

Belle84
    28. Listopad 2017. 14:31

Mamisita jesi ti bila zatvorena na zadnjem pregledu?

28. Listopad 2017. 14:36

Ma ne zatvorena samo Belle vec cerviks cvrst i odrzan. To je bilo u utorak popodne kuzis. Ja sam ti se pomirila da ce oni meni izazvat porod tam nekad u 41., 42.tt. i nisam se vise uopce ubijala s tim. Nikakve setnje nisu pomagale ni nis pa sam jednostavno pustila kak bude.

Belle84
    28. Listopad 2017. 14:41

U kojoj bolnici si rodila?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.