Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora1611
    28. Listopad 2017. 18:08

Karlu*

• Barbi13
    28. Listopad 2017. 18:20

Mamisita bravo draga cestitam i drago mi je da ti je porod super prosao a Karlu zelim sve najbolje😘😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    28. Listopad 2017. 18:23

Yel

Mcmouse, jaje boli ko vrag…gaza naprijed, gaza iza, sepam, daj zamisli jos da me trudovi uhvate 😂, eksplodirat cu doslovno 😖😅

Yel sta ti se opet upalilo a joj mogu mislit kako boli,samo da ti prodje do poroda a da si namazes bivacinom?

Leptirica.com

Barkleys
    28. Listopad 2017. 18:24

NASI TERMINI
    Aleksandra2 - 06.10. KB Split  
    Natasha255–21.10.   Magdalena
    Ineska -23.10. KB Split  Mateo
    Sanjchi255–24.10. KB Sisak  Lucija
    IvanaIvica-25.10. KBC Sisak  Iva
    Ana2711–29.10. KB Petrova  Mila
    Belle84–01.11. KB Sv.Duh  Luka
    Mamuka-09.11. KBC Split 
    Hope-11.11. KB Petrova  Matej
    Giovi–15.11. KB Rijeka 
    LadyN-15.11.
    luce–16.11. KB Split  Nera
    Hedgehog-17.11. KB Petrova Lena
    mc_mouse–18.11.  Toni
    Yel–19.11. KB Merkur  "Timi”
    Maca1510–22.11. KB Split  Nikola
    Mrvica-22.11. 
    Kleaiva-26.11. KB Merkur 
    Dolores123–07.12. Nina
    Angel03–10.12. 

• Barbi13
    28. Listopad 2017. 18:26

Sanjchi ajde da te utjesim busina ti je ful nisko😆a ljepa si mi,mozda Luce bude kao Petra 40+5😂

Leptirica.com

Barkleys
    28. Listopad 2017. 18:32

Barbs, Sanjchi ---- ZEZNULA SAM! zašto su bebe tako velikee? I stalno mi piše predugačak komentar! Pa sam probala u dvije ture, i sad mi kaže da su i "rodile" predugačke!!!     

mc_mouse
    28. Listopad 2017. 18:46

Hedgehog možda se mora s kompa 🤔
    Aaaaaaa čestitam za Karla, porod je mrak! Prvo sto mi palo na pamet je tko ima masažnu fotelju Ahahahahahaha 
    Blago vama sa epiduralnom, mene sve strah da cu past u nesvijest... :(

mc_mouse
    28. Listopad 2017. 18:47

I bebe su prije ispadale velike kad bi se kopirale. Bar na mobu je tak bilo 🤔 Mislim da je Barbs bila spomenula jednom da se svaki put mora obrisat emotikon bebe i stavit novi. 

LadyN
    28. Listopad 2017. 18:56

mamisita27

Cure, ja sam se porodila! Jucer u 21.30 me poceli hvatatu trudovi. Odmah na svako 2 min bez prestanka. Nakon sta sam bila na khmmm wcu 500 puta i ocistila se sva , iza ponoc dosla na hitnu. Otvorena 3 cm. Nisu mi davali klistir buduci da aam prirosno doma sve izbacila hahahah. Trazila epi jer bolovi uzas. Nemrete ih fulat nikako. Blazena epi! Nist nisam osjecala od bolova al noge i dole da mozes pomicat sve normalno. U 4 sam vec bila 9 cm otvorena. Onda au me spojili na malo dripa jer je velika beba pa da se brze spusti. U 7 ujutro je izgon bio gotov! Jedino su mi kad sam dosla vodenjak busili inace sam imala trudove ala ekspres. Svoje i jake uzasno. I morali su me cviknut dole(4 sava) .
    Inace nemam zamjerke za nista. Osoblje je vrh. Necu objavljivat sliku ne zamjerite ne bi ga javno. Ugl, svakome preporucam: slusati babicu za disanje i ako ne mozete podijeti bol, traziti nesto protiv boli za sta isto trebatw alusati njihove upute. Nije tako strasno! :*** :)) Sanjchi jel Luce izasla?

Cestitaaaam 😍😍😍 dobrodosao Karlo 

LadyN
    28. Listopad 2017. 18:58

Hedgehog

Barbs, Sanjchi —- ZEZNULA SAM! zašto su bebe tako velikee? I stalno mi piše predugačak komentar! Pa sam probala u dvije ture, i sad mi kaže da su i "rodile" predugačke!!!

Hedgehog kraj mog imena fali curica 😊😊😊😊 pa ako radis ponovno popis mozes staviti curica (ime jos nemamo ) ... ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.