Mamisita bravo draga cestitam i drago mi je da ti je porod super prosao a Karlu zelim sve najbolje😘😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Mcmouse, jaje boli ko vrag…gaza naprijed, gaza iza, sepam, daj zamisli jos da me trudovi uhvate 😂, eksplodirat cu doslovno 😖😅
Yel sta ti se opet upalilo a joj mogu mislit kako boli,samo da ti prodje do poroda a da si namazes bivacinom?
Leptirica.com
NASI TERMINI
Aleksandra2 - 06.10. KB Split
Natasha255–21.10. Magdalena
Ineska -23.10. KB Split Mateo
Sanjchi255–24.10. KB Sisak Lucija
IvanaIvica-25.10. KBC Sisak Iva
Ana2711–29.10. KB Petrova Mila
Belle84–01.11. KB Sv.Duh Luka
Mamuka-09.11. KBC Split
Hope-11.11. KB Petrova Matej
Giovi–15.11. KB Rijeka
LadyN-15.11.
luce–16.11. KB Split Nera
Hedgehog-17.11. KB Petrova Lena
mc_mouse–18.11. Toni
Yel–19.11. KB Merkur "Timi”
Maca1510–22.11. KB Split Nikola
Mrvica-22.11.
Kleaiva-26.11. KB Merkur
Dolores123–07.12. Nina
Angel03–10.12.
Sanjchi ajde da te utjesim busina ti je ful nisko😆a ljepa si mi,mozda Luce bude kao Petra 40+5😂
Leptirica.com
Barbs, Sanjchi ---- ZEZNULA SAM! zašto su bebe tako velikee? I stalno mi piše predugačak komentar! Pa sam probala u dvije ture, i sad mi kaže da su i "rodile" predugačke!!!
Hedgehog možda se mora s kompa 🤔
Aaaaaaa čestitam za Karla, porod je mrak! Prvo sto mi palo na pamet je tko ima masažnu fotelju Ahahahahahaha
Blago vama sa epiduralnom, mene sve strah da cu past u nesvijest... :(
I bebe su prije ispadale velike kad bi se kopirale. Bar na mobu je tak bilo 🤔 Mislim da je Barbs bila spomenula jednom da se svaki put mora obrisat emotikon bebe i stavit novi.
Cure, ja sam se porodila! Jucer u 21.30 me poceli hvatatu trudovi. Odmah na svako 2 min bez prestanka. Nakon sta sam bila na khmmm wcu 500 puta i ocistila se sva , iza ponoc dosla na hitnu. Otvorena 3 cm. Nisu mi davali klistir buduci da aam prirosno doma sve izbacila hahahah. Trazila epi jer bolovi uzas. Nemrete ih fulat nikako. Blazena epi! Nist nisam osjecala od bolova al noge i dole da mozes pomicat sve normalno. U 4 sam vec bila 9 cm otvorena. Onda au me spojili na malo dripa jer je velika beba pa da se brze spusti. U 7 ujutro je izgon bio gotov! Jedino su mi kad sam dosla vodenjak busili inace sam imala trudove ala ekspres. Svoje i jake uzasno. I morali su me cviknut dole(4 sava) .
Inace nemam zamjerke za nista. Osoblje je vrh. Necu objavljivat sliku ne zamjerite ne bi ga javno. Ugl, svakome preporucam: slusati babicu za disanje i ako ne mozete podijeti bol, traziti nesto protiv boli za sta isto trebatw alusati njihove upute. Nije tako strasno! :*** :)) Sanjchi jel Luce izasla?
Cestitaaaam 😍😍😍 dobrodosao Karlo
Barbs, Sanjchi —- ZEZNULA SAM! zašto su bebe tako velikee? I stalno mi piše predugačak komentar! Pa sam probala u dvije ture, i sad mi kaže da su i "rodile" predugačke!!!
Hedgehog kraj mog imena fali curica 😊😊😊😊 pa ako radis ponovno popis mozes staviti curica (ime jos nemamo ) ... ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji