Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 18. Listopad 2017. 12:28

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Lily
    18. Listopad 2017. 12:53

Imam pitanjce. Imam jos tri tjedna do termina. Prestala sam piti normabele i magnezij. Ali mi se u zadnjih dva sata trbuh dosta stvrdnjava bez ikakvih popratnih bolova. Zadnji put mi se to dogodilo prije nego sto sam zavrsila na tokolizi. E sad da li da odem na hitnu ako se kontrakcije nastave ili da pricekam do petka kad imam kontrolu kod svoje doktorice? Ne bih htjela raditi paniku na hitnoj kao prošli put. 

18. Listopad 2017. 12:53

Moleri pobjegli  kad su skuzili da bi se mogla porodit 

[OBRISANO] 18. Listopad 2017. 12:54

[OBRISANO] 18. Listopad 2017. 12:55

18. Listopad 2017. 12:56

Lily

Imam pitanjce. Imam jos tri tjedna do termina. Prestala sam piti normabele i magnezij. Ali mi se u zadnjih dva sata trbuh dosta stvrdnjava bez ikakvih popratnih bolova. Zadnji put mi se to dogodilo prije nego sto sam zavrsila na tokolizi. E sad da li da odem na hitnu ako se kontrakcije nastave ili da pricekam do petka kad imam kontrolu kod svoje doktorice? Ne bih htjela raditi paniku na hitnoj kao prošli put.

Lily, najbolje ti je otici na hitnu ako osjesac da nesto nije u redu
     Nijedna od nas ti ne moze 100% reci sto je....Poslusaj svoj feeling i ne radis paniku, njima je to posao. Nece se nitko pobrinut za tebe i bebicu osim tebe same ako me reagiras...

18. Listopad 2017. 12:57

sanjchi255

mamisita27

Moleri pobjegli kad su skuzili da bi se mogla porodit

bome nisi daleko od istine hahahahahahha

Kazu mi smo moleri, necemo u fusu jos i poradat zene

Aurora1611
    18. Listopad 2017. 12:58

sanjchi255

Aurora1611

Sanjchi ja sam ti ona cura u rozoj jakni i crnim tajicama s masnom kosom, podocnjacima, blijeda u licu i naocale haha

Pricala si s onom trudnicom kaj je rekla da jr prenesla? Pa zeno kak si ti sitnaaaaa😳😳😳
    I dokica ti je rekla da si blijeda😅

Hahahahaha da, da .. dr Valentic mi je rekla da sam blijeda, ona me porodila zato me i pitala kako sam xD
    Sitna? Nisam jos skinula kg od poroda hahah, moram ti reci da si jako lijepa trudnica ❤️

[OBRISANO] 18. Listopad 2017. 12:58

Barkleys
    18. Listopad 2017. 12:59

mamisita27

sanjchi255

mamisita27

Moleri pobjegli kad su skuzili da bi se mogla porodit

bome nisi daleko od istine hahahahahahha

Kazu mi smo moleri, necemo u fusu jos i poradat zene

:) :) :) :) 

Prepala se ekipa :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI