Sad san odspavala 2 ipo sata i probudila se misleći da je skoro jutro 😡 i sad ko zna kad ću zaspat. A ne bi bilo s goreg da malo energije skupim sad al dobro. Moj mozak očito misli da mu ne triba 😜
Luce ja sam cilo vrime kod dr Mršić koji u St radi u poliklinici Obad a u Im u Metera. I koliko sam skužila nemaju ctg. Ali u prvoj sam bila u Ma kod Letice vodila trudnoću paralelno sa soc gin i ni kod nje nisam radila ctg. Tj tribala sam kad sam ušla u 39tt al rodila sam točno 39+0 tako da nisam do tog dijela niti stigla 😅
Svaki put na uzv mi doktor gleda otkucaje i na njemu isto vidi linije, ali to pusti kratko tek toliko da vidi jel ima odskakanja u linijama.
Doduše i sad sam par puta bila i kod soc gin al to vise onako između pregleda kod Mrsica kad mi se nije dalo čekati ili iz znatiželje. A moj mi daje sve uputnice kako šta tražim. Ima valjda 3 put vise pacijenata nego šta bi po propisu triba imat pa jedva dočeka da mu je bar 1 manje 🤣
Bebushka koristim Kendural C. U sebi već ima vitamin C i on ne ide na recept. I doc i prijateljice farmaceutkinje su rekle da je on trenutno najbolje šta ima za željezo tj od njeg najbrže raste. U kutiji dodje 50 tableta, 200kn cca. Samo dosta ga rijetko ljekarne nabavljaju jer je kao skup kad heferol i još neki daju na recept pa ljudi ne kupuju bas puno.
Znam da u ZG u centru u Mesničkoj u Mandis pharm imaju Kendural. Kod nas u Im za njeg nikad nisu ni čuli pa su muzu rekli da takvo nešto ne postoji 🤣🤣🙈
Hope za mirit tlak možda najbolje da se malo smiriš , odmoris i onda miris u položaju onako bas po P.S.u i onda tipa opet ponoviš za cca uru ali isto da u medjuvremenu ne odrađuješ neke poslove nego da vise odmaraš.
Ja sam prije 16 dana bila otvorena za vrh prsta a danas prst. Znaci ne miče se to bas nešto. Zato doc misli da neće ic uskoro vani. Ali u St do 41.tt ni ne požuruju(ako je sve OK) tako da ako on sam ne poželi ic vani imam ja još koji tjedan. 😅
Da, dr Mršić inače radi u bolnici pa mi je to super. Imam njegov broj i kad šta krene javimo mu se pa ako je na smjeni on nas dočekiva a ako nije zove u bolnicu i najavljuje nas. Samo da me ne potrefi u neko gluvo doba noći jer ne znam bas da bi ga zvala tada. Ipak mi je malo neugodno to.
Bas večeras dok sam bila na pregledu ga ke zvala jedna žena kojoj curi vodenjak i valjda su se već čuli i govori ona da je sigurna da je to to, a on joj govori da će nazvat bolnicu i najaviti ih da stižu. Odman je i meni bilo lakse kad sam ga čula. 🤣🤣
Ja ne znam.kad sam se tocno otvorila.. samo znam da u srijedu u TA (38TJ) bila sam zatvorena, u pon dosla vidjeti sta curka (38+5) i bila sam otvirena za JEDAN prst i isla rodit... hahahahhaa
Sanjchiii, kakvo je stanje?
Curkeee,bez losih mislii!! Bez lose vibreee!! 😍😍😍😘😘😘😘
Idem spavat...
Ja sam zatvorena jos uvijek, vjerojatno cu tak i ostat, doktor kaze da neke zene jednostavno ostanu zatvorene i preko termina...sve sam probala, aktivna cijelu trudnocu, selili u novi stan, prenosili stvari, cistili, svaki drugi dan hodala po Ikei i sl.trazeci namjestaj...ako se itko trebao otvorit to sam bila ja, al ocito genetika ima veze tu....meni ne pomaze ni seks ni hodanje po stepenicama kako savjetuju...
Sutra imam pregled pa cu vidjet sta ce mi reci...
Jutro trudnice i mamice.. 👀🌞💤💤...Joj i ja sam aktivna,dobro prestala sam Radit u 3 mjesecu trudnoce al zbog mučnina velikih,a i tak i tak mi se posao odnosio ma sjedenje 8h dnevno!! Čim su mi mučnine prestale ja sam počela bit aktivnija,i hodam svaki dan,i čistim,i idem po dućanima i jednostavno nemam mira,stalno sam u nekom pokretu,posto mi je kuca na 2 kata stalno sam i gore dole zbog stepenica,jedino s čim se ne mogu pohvalit je to da se bas i ne sexam,jbga kad me od početka muce gljivice i nikak da prođu i stvarno me strah bilo kakvih odnosa 😏
Curke jel ima koja nova bebica? Bilo bi lijepo da nas obavjiestite i u jesenskim mama jer vas mi ne stignemo pratiti (aaaa di su ta vremena dok smo mi ovako aktivno tipkale sa vama😉), a jako se veselimo novim bebicama 🤗🤗🤗
Pozdrav svima od mene i V ❤
url=https://lilypie.com]
Jutro..evo meni sutra termin,40.tj,a zatvorena skroz..nesto sam citala da ako rade inducirani a nisi nista otvorena,da je to uzasni porod,sa uzasnim bolovima i da zna potrajati po cijeli dan da se otvoris,a to mene ocito ceka😢😢
Sad se moram psihicki pripremiti za to🙂
Jutro cure,sanjchi da si mi blizu donijela bi ti kavicu,Ana ne mora znacit mozda bas budes brza ne citaj to samo misli da ces se brzo mazit sa svojom bebicom😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Ana da cula sam to, a opet moze bit i kontra skroz, da se brzo otvoris kad jednom krene tj.kad dobijes drip i epi. Kakav ti je tlak danas?
Sortiraj odgovore
Najstariji