Već nas vidim sve kak idemo negdje u masažne stolice u roku par dana 😂😂
Mamisita kolko vremenski ti je trajao trud? Znaci ne razmak, nego bas ta bol?
Mamasita koje divne vijesti! Cestitke! 😊 i vidis da je epi zakon 😁
Sanjchi bude Luce,ima vremena 😄
Otvaranje ne sjecam se u kojem tjednu sam bila prst otvorena, znam da sam u 38+3 bila otvorena 4 cm, a.rodila sam.na 39+2
Mamasita - joj oprosti vidjela sam kasnije za ime. Bila sam tako uzbuđena zbog aplikacije. Skinula sam i neku za dojenje. Kao da si bilježiš, jel L ili D dojkama itd. Ja sam app sve pripremila, a još ni na ctg nikad nisam bila. :D :D :D Mi smo sad na obiteljskom ručku, pa groblje pa kad dođem doma probam ažurirat popis. Hvala na opisu poroda. Drago mi je za taticu da je izdržao i bio super potpora. A Karleku želim sve najbolje! :*
Hahaha Hope svi u masazne stolice! :D.
E uzv pod trudovima je ajme imala sam same planine Mont Everest, Dinaru i tak hahahahah svasta je bilo
Hvala ti Hedgehig, pogledat cu tu app za dojenje. Zelim da svi imate brz i lagan porod. E a da nije te app(kiju si je u biti mm skinuo na svoj mob ) hahahah ja se ne bi dala u bolnicu. Kao proci ce to. Kaze on meni pa vec dva i pol sata svako 2 min , nemres stajat daj pogle amplitude u app i onda sam pristala otic hahahaha
Uh Yel drzi se 😫 proci ce i to..
Mamasita, hvala na savjetima s poroda.. sad ih se samo treba sjetiti u kljucnom trenutku.. meni se vec sad koljena pocnu tresti od pomisli.. ali ne zbog samog poroda nego imam osjecaj da nisam pripremila sve sto trebam 🙄
Evo ja izasla van na kavicu a tata cuva Petru ko izgubljena sam malo zraka udahnut,jos malo zateze dolje al dobro je😆
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Mamisita cestitam ti od srca a Karli zelim dobrodoslicu na svijet ❤️ Zelim ti brz oporavak!
Kad vidim kako je zenama lijep porod na epi zao mi je sto ju mi nemamo, mozda bi mi sam porod ostao u puno ljepsem sjecanju 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji