Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Listopad 2017. 20:23

Bas jesu, moj uvijek stavi glavu na trbuh i tak spava,sve kuze

LadyN
    27. Listopad 2017. 21:07

Ajme sanjchi 😍😍😍 presladak je !!! 

Barkleys
    27. Listopad 2017. 21:59

sanjchi255

Moji (ovi manji) su se samo smajhlali oko mene zadnja dva tjedna, kad god bi ihvatili priliku..
    Kaze dragi da akd su otisli od mene otiso je u megic i kupio sebi jest i njemu je kupio ciz al nije ga htio ni pogledat..samo je plakao😪
    Nabio glavu pod sic i ni makac, samo cvili….
    Ajme kak ce bit ljubomorni kad Lucija dode😳

Aaaa. Icuce. Kako je slatki. I odbio MC. Awić. Fali mu gazdarica. :( :( :(  Bit će on pravi Lucijin zaštitnik. <3 

• Mamuka
    27. Listopad 2017. 22:45

Sanjchi bas ti je sladak pasic. A brzo ćete vi svojoj kućici i bit će vas još vise. Kad dodje princeza bit će to prava mala obitelj ❤️
    Ja nisam tako ljubitelj životinja. Mislim nije da ih ne volin al nisam taj tip koji bi ih pustio u stan i tako se veza za njih. Razumin druge ali ja nisam taj tip. Meni je životinja uvik životinja.
    Zato je muž ko dr Doolittle. Taj bi da može tj da ima vise vrimena od kuće zoološki napravio. I micica ima tu crtu na njega i obožava životinje.
    Sad nas pila ima 2-3 tjedna s tim da će ic na farmu i danas je muž odveo kod jednog covika od kojeg kupujemo magareće mliko. Ima hrpetinu životinja, magarce, konje, ponije, krave, bikove, ovce, koze, paunove, maraunke, kokoši, svinje,..... i ona se raspametila kad ih je vidila. Tila je jahat konja ali nemaju malo sedlo pa nije mogla. Al je fascinirana. Bili su tamo uru ipo i muž je jedva odvuka. A kad je došla kući taaaako je smrdila tj oboje su smrdili da je to bilo strašno.
    Meni je lipo da ona tako voli životinje i potičemo je u tome ali u stan ne mogu pustit životinju, tu moja potpora pristaje.😂

• Mamuka
    27. Listopad 2017. 23:04

Bili smo na pregledu. Bebač u zadnjih 16 dana dobio samo 150g. Doktor kaže da je to OK jer sve ostalo je dobro. Plodne vode ima dovoljno, posteljica dobro izgleda, pupcana vrpca još odlično provodi i njega to ne brine. Uz to s obzirom na vene to je bolje za mene, bit će lakši porod.
    Doktor je za to da idemo prirodno a s obzirom da je 2 porod i beba stagnira sa težinom ne bi tribalo bit problema tj može se to izvest da bude sa minimalnim pucanjem/rezanjem. Naravno ako budu od volje i obzirni pa se potrude 🙈
    Otvorena sam samo 1 prst i doktor kaže da ne misli da ću tako skoro. Iako je beba dosta nisko i pita me jel osjetim pritisak dolje na mjehur al ja to ne osjećam (i bolj😁). Tlak mi je bas nizak 110/65 i to u 8 navečer, anemija poprilično izražena al već sam počela piti to neko željezo koje mi je preporučio, plus urin nije bas dobar pa moram se nalivat čajevima. Ali sve su to zapravo sitnice.
    Za tjedan dana moram u bolnicu na ctg i to je to. Sad moram pojačati aktivnosti da “podstanara” istiramo van.🤣
    Malo sam ga ispitivala oko plodne vode i pregleda i ctg kad se radi pa je reka da je pregled plodne vode bzvz jer se to za par minuta može prominit tj beba se može ukakat i to nema smisla gledat. Kao vani to vise niti ne rade nego kod nas je to zaostala praksa. Naravno bitno je pogledat da vode ima dovoljno ali gledat zamucenost nema smisla.
    Pitala sam ga zašto ctg u ZG rade već zadnjih misec dana a kod nas samo za termin pa je reka da ukoliko mama ima opće dobro stanje, osjeća bebu, posteljica je dobra i pupcana vrpca još dobro provodi i ima dobre otkucaje da nema smisla to raditi prije termina. Ali u St je veeeeliki problem i to šta im nedostaje opreme i jednostavno se na ctg šalje tek pred termin i ukoliko se neke indicije pokažu ranije.

luce <3
    27. Listopad 2017. 23:19

Mamuka ti vodis trudnocu u socijalnog ginekologa???
    Ja sam svaki tjedan na ctg jos od 34tt a sve je uredno, doduse kod privatnika
    Bitno da je bebica dobro!! 

• Bebushka
    27. Listopad 2017. 23:21

Mamuka koje zeljezo pijes? 

Hope
    27. Listopad 2017. 23:37

Cure kad ste se vi počele otvarat? Meni je već 2 tjedna situacija ista-cerviks sakroponiran 1.clanak uloziv za vrsak prsta (koliko sam proguglala to znaci sa se uopce nisam počela otvarat) posto sutra (Tj za pol sata 😂) ulazim u 38 tjedan pa me zanima!! Nije da zelim tu prek reda rodit 😂 ipak se čeka Sanjchi al me bas zanima!! A i valjda zat kaj mi je dan tak i banani i sve pa zato,bas sam neka tuznjikava danas zbog pregleda i svega (znam da doktori nisu zabrinuti) al cijelo vrijeme razmišljam o tome kad sam panicarka,i živcira me tlakomjer,imam isti kao u TA i izmjeri i 150/90 nikad mi Nike bio takav i izmjerim doslovno minutu kasnije i 122/85 i jebes ga sad ti znaj kaj je ispravno!! Popozdit ću 😶😶

luce <3
    28. Listopad 2017. 00:02

Hope proslu srijedu (35+6tt)sam bila i ja tako uloziva za clanak prsta, sad u cetvrtak 37tt sam otvorena za 1 prst

Hope
    28. Listopad 2017. 00:31

Luce kod tebe bar pomak neki 🤗 nadam se da će i kod mene bit slj petak tak 😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.