Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    19. Listopad 2017. 07:21

Dobro jutro,Yel ne znam kako ces to rijesit sa psima stvarno ti je zeznuto a sta kaze dragi na to?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

[OBRISANO] 19. Listopad 2017. 07:40
  • Mamuka
    19. Listopad 2017. 07:53

Bbrletic super! Vi ste to nekako sve brzo odradili. Uživajte 😊
    Yel ovo tvoje postaje suvišno za bilo kakve komentare. Mislim da se previše izlažes opasnosti, i bebu i sebe. A zbog koga? Zbog čega? Jel to sve skupa stvarno vridno vas dvoje??
    Sve se to samo vrti u krug. Misli samo na bebu i sebe i na ono šta je za vas dobro. Ostale zanemari.
    Razumin tvog tatu. Moj bi isto napravio. Ali svejedno mislim da je on opet tu za tebe kad god ti zatriba samo ga previše boli i brine to sve šta ti prolaziš a ne želi ti držati predavanja o tome jer misli da i sama već znaš šta misli o tome.

Ivcy1306
    19. Listopad 2017. 07:57

Jutro cure! Ja vas citam vec jako dugo i evo nakon svega peocitanog morala sam se javiti Yel. Pa dobro zeno Bozja sto ti jos uvijek kod tih ljudi radis? Podrsku od muza ocito nemas, svekiji su takvi kakvi jesu.. nemoj biti luda i za njima cistit i ugrozavat svoje dijete, krecit u tom stadiju trudnoce i biti svjesna da imas kontrakcije jer si pretjerala, hej daj stani na loptu! 
    Imas roditelje koji te vole, koji te zovu k sebi. 
    Ja ti ne zelim pametovati, ali za dijete to nije nimalo dobro okruzenje, a bome ni za tebe. Pa prosvikat ces zeno draga! 
    Moj savjet ti je ako imas svoja primanja da se pobrines za bebu i sebe jer to 

Ivcy1306
    19. Listopad 2017. 07:59

Jer to ocito nitko drugi nece, a pogotovo ne tvoj muz. 
    Moze on biti jak na rijecima ali djela su mu slaba, a tata nije onaj koji napravi dijete nego onaj koji ga odgoji. 
    Zelim ti srecu u zivotu, tebi i bebici zdrav i vesel zivot i oprpsti sto sam se obratila, ali citajuci sve ovo imala sam potrebu! 
    Svim ostalim mamama i trudnicama zelim sve naj naj! Lp

[OBRISANO] 19. Listopad 2017. 08:03
    barbs
    19. Listopad 2017. 08:11

Yel, cure su ti sve napisale!!! Razmisli o svemu... Nemoj da prodje 10g i da budes nezadovoljna sa svojim zivito!! 

barbs
    19. Listopad 2017. 08:13

Bbrletic, suuupeeeer!!!!!  A tus kod kuce nakon bolnice??? Neprocijenjivooo 

[OBRISANO] 19. Listopad 2017. 08:14
    barbs
    19. Listopad 2017. 08:21

KleaIva, izdrzi jos malo!  A za tvoju susjedu..
     aaajmeeee... to su stvaaaaarnooo teske odluke.. Mi imamo frendove koji su isto morali pobaciti sa 5 i pol mj jer doktori na vrijeme nisu zkuzili da gubi plodnu vodu  Znaci, groooznoooo..
     Ne Dao Bog nikome
    Yel, super je prosao pregled s Diegom. Hvala na pitanju  Imam 4600g i dug je 58cm.. rodio se sa 3590g a dug 53cm. Super napreduje. I dobili smo D3 kapi na recept. Malo je dramio, ali to kod njega nije nista cudno... Voli on onako filmski dramiti haha a i pedijatrica ga je skuzila + i sama je rekla da se vidi da je umoran, sto je bila istina jer je spavao pol h to jutro... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI