Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LadyN
    27. Listopad 2017. 18:47

Mamuka

Meni je ovo 2T i bez obzira na to puno mi je drugačije nego prvi put. Da, beba je zdrava i to je br 1, a da neman nekih problema koji mogu izazvat veće probleme da imam.
    Imam streptokok od kojeg beba može dobiti meningitis, tešku upalu pluća i slično. Ako izaberem paniku hoću li nešto prominit s tim? Ne. Ja ću izludit do poroda. Ta briga i panika utječe loše na bebu, a ne samo na mene. A na kraju možda ne bude ništa od toga i onda ispada da sam 2 miseca bila ni na nebu ni na zemlji zbog ničeg.
    Imam tolike vene u rodnici da mi doktor ne može niti napravit pregled. Beba je kao veća sa većom glavom i može me rasturiti do kraja šta može dovest do velikog krvarenja a onda jako kompliciranog šivanja. Uz to ako mi to ne odrade dobro možda mi doli stvari neće biti kao prije pa to bi značilo i moguću operaciju koja bi to tribala popraviti. Iskreno stvarno me stra toga, ali sam odlučila da moram virovat doktoru jer ću poludit razmišljajuć o pustim ishodima. A opet može sve proc super jer niti to ne može sa sigurnošću predvidit.
    Ono sto uvik nastojim kad pišem je bit pozitiva jer mislim da je psiha i pozitivan stav ono šta nas drži i daje snagu da izdržimo i ono najgore.
    Nisam pesimist, ne volim to i mislim da nitko ne treba cut nešto loše onda kad mu triba potpora i ohrabrenje. I onda kad mislim da bi moglo bit loše radije ću napisat nešto pozitivno nego ono sto zapravo mislim jer nitko ali bas nitko ne zna kako će bit.
    Ako moj stav nekom smeta, ja se ispričavam ali nisam nikom mislila nit zelila nešto loše.

🙏🏻🙏🏻🙏🏻 sve ce biti uredu , samo tako pozitivno ... nema mjesta negativnim emocijama !!!
    Malo je zeznuto pisati jer svaka recenica moze biti percipirana na drugaciji nacin ... i dok sve objasnis sto si htio reci i mislio onda to ode u totalno drugom smjeru !!!
    Vjerujem da struka najbolje zna sto je dobro za koju trudnicu i dijete te treba to postivati ali isto tako ako postoji i jedna mala realna sumnja u ovoj situaciju  (mislim na trudnocu) nije na odmet javiti se lijecniku ili potraziti drugu pomoc / savijet cisto zbog svog mira !!!

• Barbi13
    27. Listopad 2017. 19:02

Mamuka

Meni je ovo 2T i bez obzira na to puno mi je drugačije nego prvi put. Da, beba je zdrava i to je br 1, a da neman nekih problema koji mogu izazvat veće probleme da imam.
    Imam streptokok od kojeg beba može dobiti meningitis, tešku upalu pluća i slično. Ako izaberem paniku hoću li nešto prominit s tim? Ne. Ja ću izludit do poroda. Ta briga i panika utječe loše na bebu, a ne samo na mene. A na kraju možda ne bude ništa od toga i onda ispada da sam 2 miseca bila ni na nebu ni na zemlji zbog ničeg.
    Imam tolike vene u rodnici da mi doktor ne može niti napravit pregled. Beba je kao veća sa većom glavom i može me rasturiti do kraja šta može dovest do velikog krvarenja a onda jako kompliciranog šivanja. Uz to ako mi to ne odrade dobro možda mi doli stvari neće biti kao prije pa to bi značilo i moguću operaciju koja bi to tribala popraviti. Iskreno stvarno me stra toga, ali sam odlučila da moram virovat doktoru jer ću poludit razmišljajuć o pustim ishodima. A opet može sve proc super jer niti to ne može sa sigurnošću predvidit.
    Ono sto uvik nastojim kad pišem je bit pozitiva jer mislim da je psiha i pozitivan stav ono šta nas drži i daje snagu da izdržimo i ono najgore.
    Nisam pesimist, ne volim to i mislim da nitko ne treba cut nešto loše onda kad mu triba potpora i ohrabrenje. I onda kad mislim da bi moglo bit loše radije ću napisat nešto pozitivno nego ono sto zapravo mislim jer nitko ali bas nitko ne zna kako će bit.
    Ako moj stav nekom smeta, ja se ispričavam ali nisam nikom mislila nit zelila nešto loše.

Bravo Mamuka,svidja mi se tvoje razmisljanje😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

luce <3
    27. Listopad 2017. 19:03

Mamuka ja isto tako ko i ti, uvik u glavi nastojim bit pozitivna i ne dat panici puno prostora, mislin da je panika najgore sto covik sebi moze napravit...
    LadyN zeznuta je skroz, al sto kazes bolje da je tako 😉

• Barbi13
    27. Listopad 2017. 19:08

LadyN

Mamuka

🙏🏻🙏🏻🙏🏻 sve ce biti uredu , samo tako pozitivno … nema mjesta negativnim emocijama !!!
    Malo je zeznuto pisati jer svaka recenica moze biti percipirana na drugaciji nacin … i dok sve objasnis sto si htio reci i mislio onda to ode u totalno drugom smjeru !!!
    Vjerujem da struka najbolje zna sto je dobro za koju trudnicu i dijete te treba to postivati ali isto tako ako postoji i jedna mala realna sumnja u ovoj situaciju (mislim na trudnocu) nije na odmet javiti se lijecniku ili potraziti drugu pomoc / savijet cisto zbog svog mira !!!

Mamuka zelim ti od srca brz i lagan porod i ostani pozitivna zbog sebe i bebe jer oni sve osjete preko nas svaku nasu brigu i paniku🤗

Leptirica.com

• Barbi13
    27. Listopad 2017. 19:09

Sanjchi sta si ovu narukvicu dobila u bolnici?

Leptirica.com

Barkleys
    27. Listopad 2017. 19:11

kleaiva

Ja imam inace jako nizak tlak…pa tako i u trudnoci…90/60, 80/60…110/70 sam imala jednom samo😂 Al ni na prvom ni drugom porodu mi nisu rekli da ne smijem epiduralnu…na prvom su mi nudili sakom i kapom jer je bila indukcija ali nisam uzela ana drugom sam vec bila dosta otvorena pa nije imalo smisla.

Jeeej. Ma ja nigdje nisam to čula i baš me sinoć zblesirala. :D :D :D

27. Listopad 2017. 19:19

Hvala Barbs i Sanjchi :))Mamuka, nisu meni dns mjerilo tlak ne znam kom su hahah. Znam da nisi nis lose mislila vec samo kazem nije dobro panicarit a nijs bas ni pustit a najteze smirit mamu jednu. To sam htjela reci, dzabe svi racionalni razlozi mama je mama ;) :*

mc_mouse
    27. Listopad 2017. 19:22

Mamuka u potpunosti se slažem 😊 Tako i ja mislim. Također taj streptokok. Posteljica mu pored glave nema se pojma sta može prije krenuti van. On se opet okrenuo u pozu lijevo-desno, a ne gore-dolje glava. Ali ne želim uopće negativno razmišljati.

27. Listopad 2017. 19:55

A nisam ja mislila da treba negativno razmisljati ili slicno vec u smislu da je tesko pustiti "vodu niz livadu" pogotovo kad se o tvom djetetu radi... al dzeb tokad ko sto mamuka kaze , kad nest napises ispadne glupo i ostro il ne znam kakl preko poruka...

Nina2512
    27. Listopad 2017. 19:56

sanjchi255

Ja sam vam sad imala posjetu…
    Izadem ja van i kad me spazio, ajme….kak je bio sretan….a kad sam otisla unutra cvilio je zamnom. Snimio mi dragi i bas se cuje kako place😩 ja bi kuciii…fali mi moja kucica…

Hehe..meni sutra dolazi moj mali pesek❤❤🙂🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.