Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    18. Listopad 2017. 09:02

sanjchi255

Yel, sam ja to dobro vidla?? Gotovi radovi? Jeeeeeejjj…hvalim te Boze!👏👏👏👏👏 jos vam je laminat ostao, sta ne?

Sretno sanjchi na pregledu🤗

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

[OBRISANO] 18. Listopad 2017. 09:03
    [OBRISANO] 18. Listopad 2017. 09:32
    18. Listopad 2017. 09:47

Sanjchi, tak je i meni. Imam osjecaj da se nista ne mijenja. Al bude to lagano krenulo.;))pitanje je dana...

Aurora1611
    18. Listopad 2017. 10:21

Sanjchi mislim da smo se srele danas 😊 jesi ti cekala ctg imala si svezanu kosu u rep i isla kod Rebica malo preko reda 😂

[OBRISANO] 18. Listopad 2017. 10:33

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 18. Listopad 2017. 10:36

[OBRISANO] 18. Listopad 2017. 10:36

• Barbi13
    18. Listopad 2017. 10:52

sanjchi255

Ovakvo je stanje danas kod mene: zabiljezeni blagi trudovi, otvorena prst, u petak kontrola opet. Ako ne krene do termina, ostavit ce me u bolnici zbog oteklina (noge, ruke..ma sva sam otecenaa) Tako da eto..izgleda da je i kod nas krenulo. Popodne cemo jos otic u soping, da napunimo spajzu i onda sam mirna i ak me uhvati. Neznam dal ce me u petak vec ostavit il cu se morat javit u pon, uto…al ponjet cu torbu pa cemo vidjet. Oko podneva je reko da se javim u petak…

Sanjchi torbu sa sobom uhh lagani trudovi super bit ce to brzo jos malo keksa sa muzem😍

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    18. Listopad 2017. 10:53

Yel, juhuuu, suuuper za radovee
    Sanjchi, nadam se da ce se pokrenuti i prije 
    Danas Diego ima mjesec dana i u 12.50 imamo pregled kod pedijatriceeee 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI