Ja imam inace jako nizak tlak...pa tako i u trudnoci...90/60, 80/60...110/70 sam imala jednom samo😂 Al ni na prvom ni drugom porodu mi nisu rekli da ne smijem epiduralnu...na prvom su mi nudili sakom i kapom jer je bila indukcija ali nisam uzela ana drugom sam vec bila dosta otvorena pa nije imalo smisla.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
To nikad ne znas jer mislim da rizik uvijek postoji, zato i dr jedini zna jer od slucaja do slucaja…Najlakse je pametovat dok nije tvoje dijete…Nije lako smirit jednu majku pa makar i buducu tek…bolje puhat i na hladno
Sorry al nisan mislila ništa loše. Iz najbolje namjere sam
pisala da mislim da ako doc kaže da je OK da vjerojatno je.
Iskreno mislim da ti panika može naštetiti vise nego ovaj tlak kojeg su ti danas izmjerili. But it’s your choice.
Mamuka slažem se sa doktori znaju kak rade i ja im vjerujem,normalno da mi nekad nije svejedno jer i oni su ljudi koji griješe al eto malo treba i sam na sebe pripazit i ako bude kaj cudno javit im se!! Ja sam si sad mjerila tlak (imam isti tlakomjer kao i oni) i sad mi je 122/85 (a i hodala sam prije mjerenja pa bi možda čak i niži bio) tako da možda pušem na hladno!!
Mamasitas vjerujem da Mamuka nije mislila ništa loše nego nas je htjela malo i utješit zato sto zna kaj panika radi,čim počnemo paničariti odmah nam se sve poremeti 😂😂 klasika
Curke moje imamo sve još malo i uskoro ćemo se mazit sa našim bebicama kao sto sad mazimo busice!!! Cure koje su već rodile su velika podrška i hvala im na svemu,pogotovo na savjetima!! Ajmo komadi ušle smo u GRANDE FINALE 💪🏻🎊🎉🙈😍
Mamukaslažem se sa doktori znaju kak rade i ja im vjerujem,normalno da mi nekad nije svejedno jer i oni su ljudi koji griješe al eto malo treba i sam na sebe pripazit i ako bude kaj cudno javit im se!! Ja sam si sad mjerila tlak (imam isti tlakomjer kao i oni) i sad mi je 122/85 (a i hodala sam prije mjerenja pa bi možda čak i niži bio) tako da možda pušem na hladno!!
Mamasitas vjerujem da Mamuka nije mislila ništa loše nego nas je htjela malo i utješit zato sto zna kaj panika radi,čim počnemo paničariti odmah nam se sve poremeti 😂😂 klasika
Curke moje imamo sve još malo i uskoro ćemo se mazit sa našim bebicama kao sto sad mazimo busice!!! Cure koje su već rodile su velika podrška i hvala im na svemu,pogotovo na savjetima!! Ajmo komadi ušle smo u GRANDE FINALE 💪🏻🎊🎉🙈😍
Jos malo drage nase😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Lady N prenijela sam pa mi je bilo dosta svega! Nekih posebnih znakova nije bilo uopce, dolje probadanje, gust iscjedak to je sve bilo oko 3 tjedna prije poroda! Noc prije ispao sluzni cep, u jutro samo odjednom poceli bolovi i to je bilo to 😊
Mamisita, bome pravi busek😍
Zaboravila sam dalje kaj je ko piso😂 bem ti mozak hahah…
Reko mi je tata da ce zvat doktora da vidi sta on planira samnom, da ce mu zet drugu zenu nac😂😂😂😂😂 evo sad sam vecerala, bila vizita i cekam dragog da dode…on jos ni jednom nije potrefio vrijeme posjeta😂😆
Mala i danas luduje i stvarno neznam sta ceka…nadam se da cu mocas se naspavat, jer sinoc i preksinoc nisam uspjela uhvati sve skupa 6 sati kvalitetnog sna😧
Sanjchi bas si ljepo ispala😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Netko jr pita za brojenje udaraca.... Ja sam odustala od toga jos davno jer je ova moja mala zeznuta igracica 😂😂😂 svaki put kad bi isla brojat udarce ona bi se umirila i jedva bi se koji put mrdnila, cim bi pristala brojat udarce i otisla nesto radit ili gledat tv pribilia bi me 😂😂
Doktor mi je onda reka da se ne zamaram s tim jer je stvarno aktivna inace i ostjetim je tokom cilog dana
Cure drzite se, vjerujem da vam je vec svega dosta ali sve je to za male mrvice!
Slusajte svoje instinkte, ako vam instinkt govori da nesto nije u redu, ako vas nesto jako boli ili sl. odite doktoru, radi sebe, mirnije cete spavati, ne kosta vas nista a nikad se nezna! Ja gledam na to bolje i da provjerim nego da se kasnije grizem zasto nisam, trebala sam itd.. do ovdje ste stigle, jos malo imat cete nesto najljepse na svijetu u svojim rukama!
Zelim svakoj od vas porod iz snova, sto manje boli i da bude brzo gotovo! Nema vas cega biti strah! Vi ste majke i nema veceg izazova od toga, ni jedan strah nije ni do koljena vasoj majcinskoj snazi! Samo hrabro 💪💪
Meni je ovo 2T i bez obzira na to puno mi je drugačije nego prvi put. Da, beba je zdrava i to je br 1, a da neman nekih problema koji mogu izazvat veće probleme da imam.
Imam streptokok od kojeg beba može dobiti meningitis, tešku upalu pluća i slično. Ako izaberem paniku hoću li nešto prominit s tim? Ne. Ja ću izludit do poroda. Ta briga i panika utječe loše na bebu, a ne samo na mene. A na kraju možda ne bude ništa od toga i onda ispada da sam 2 miseca bila ni na nebu ni na zemlji zbog ničeg.
Imam tolike vene u rodnici da mi doktor ne može niti napravit pregled. Beba je kao veća sa većom glavom i može me rasturiti do kraja šta može dovest do velikog krvarenja a onda jako kompliciranog šivanja. Uz to ako mi to ne odrade dobro možda mi doli stvari neće biti kao prije pa to bi značilo i moguću operaciju koja bi to tribala popraviti. Iskreno stvarno me stra toga, ali sam odlučila da moram virovat doktoru jer ću poludit razmišljajuć o pustim ishodima. A opet može sve proc super jer niti to ne može sa sigurnošću predvidit.
Ono sto uvik nastojim kad pišem je bit pozitiva jer mislim da je psiha i pozitivan stav ono šta nas drži i daje snagu da izdržimo i ono najgore.
Nisam pesimist, ne volim to i mislim da nitko ne treba cut nešto loše onda kad mu triba potpora i ohrabrenje. I onda kad mislim da bi moglo bit loše radije ću napisat nešto pozitivno nego ono sto zapravo mislim jer nitko ali bas nitko ne zna kako će bit.
Ako moj stav nekom smeta, ja se ispričavam ali nisam nikom mislila nit zelila nešto loše.
Netko jr pita za brojenje udaraca…. Ja sam odustala od toga jos davno jer je ova moja mala zeznuta igracica 😂😂😂 svaki put kad bi isla brojat udarce ona bi se umirila i jedva bi se koji put mrdnila, cim bi pristala brojat udarce i otisla nesto radit ili gledat tv pribilia bi me 😂😂
Doktor mi je onda reka da se ne zamaram s tim jer je stvarno aktivna inace i ostjetim je tokom cilog dana
😂😂😂zeznuta igracica !!! Mislim da je i ova moja bas zeznuta igracica (i neka je ) ... 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji