Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Listopad 2017. 14:35

Sanjchiiii, prefinooo izgledaju te lignjice! Ja isto svugdje uvijek nosim vodu, i kad nisam bila trudna a pogotovo sad. 
    Sad sam se bas nesto nazivcirala nebitno, al ako mi to ne potakne trudove ne znam kaj ce! Hahahaha
    Meni je u uto bio tlak 125/80 i sestra mi je rekla da je to savrseno normalno, sad ne znam al valjda oni procjene cjelokuono stanje trudnice, nismo svi isti pa se ne treba usporedivati previse. To je isto ko kad citas iskustva s poroda, nekome je macji kasalj i divno a netko je rekao da ie umro tri puta pa rodio hehehe sto zena, 200 sisa hahaha

Hope
    27. Listopad 2017. 15:02

Istina,malo se možda nekad i zabrinemo,al i oni nas na prvu splaše pa onda kao sve je Okej sve je Okej!! No dobro Ajde CTG je okej,mjerit ću tlak doma pa ću vidjet!! Jedino me sad ti proteini brinu no dobro ak njih nisu zabrinuli očito nije nis strasno!! 
    Sanjchi klopa izgleda mljac 😊

barbs
    27. Listopad 2017. 15:18

sretna

Epiduralnakod nas ju obavezno ukidaju prije izgona tako da osjetimo vlastite trudove i nagon za tiskanjem, znaci izgon boli. Imala sam ju na oba poroda i tih zadnjih sat vremena bez epi se izdrzi bez problema. I da,oba poroda uz drip.

U Puli isto tako

27. Listopad 2017. 15:33
    Evo jedna friska slika moja 39+3
    Evo jedna friska slika moja 39+3

27. Listopad 2017. 15:49

Hvala , draga !:))

LadyN
    27. Listopad 2017. 16:12

Bok cure , majke, kraljice ... kako ste?!
    Evo ja se slabo ukljucujem ali vas pratim koliko stignem...
    Najnovijim majcicama cestitam , vidila sam da ih je nekoliko bilo ❤😍 sad lijepo uzivajte uz svoje smotuljke...
    A mi ostale samo nam je da cekamo...
    Vidila sam da pisete o tlakovima!
    Me i opet poceo padati , taman se stabilizirao i sad opet nizak i to me bas umara !!!! Procitala sam tu da epiduralna (a ja na nju bas racunam😂) ne ide uz niski tlak uf bas sam se razocarala morati cu ispitati svoju ginekologicu!
    Htjela sam vas pitati da li mjerite pokrete bebica ?!
    Da li vam se dogodi da su 2 dana  hiper aktivni i da izmjerite 10 udaraca u tako rec par minuta a ona jedan dan ti udarci slabasni i sporiji...

LadyN
    27. Listopad 2017. 16:16

I da ako je netko tu od cura koje su vec rodile ... kakvi su vam bili dani pred porod, kako ste se osjecale , da li je bilo kakvih naznaka da slijedi taj veliki dan D ?!

• Mamuka
    27. Listopad 2017. 16:26

Cure moje nisam bas doktor ali koliko sam čitala o preeklampsiji (u 1T sam valjda pola dana provodila na netu istrazujuci🤓) nezgodna je kad je to npr u sred trudnoće, ali vi ste stvarno sve u finalima i ništa od tih pustih komplikacija vas sad ne bi smila zakačit jer ne razvijaju se ta oštećenja taaako brzo. Ako kad porod počne tlak skoči vozit će vas na carski i rjesit sve moguće komplikacije.
    Uostalom ti tlakovi koji vi spominjete su granični i ako doktor kaže da možete kući mislim da ipak zna šta radi. 
    Jer i ovako i onako vi možete pocet radat svaki tren. 
    Zato no sikiriki. Još koji dan i bebice dolaze. Nadamo se da će bit manje tvrdoglave od Sanjchine Luce.😅

27. Listopad 2017. 16:55

To nikad ne znas jer mislim da rizik uvijek postoji, zato i dr jedini zna jer od  slucaja do slucaja...Najlakse je pametovat dok nije tvoje dijete...Nije lako smirit jednu majku pa makar i buducu tek...bolje puhat i na hladno

barbs
    27. Listopad 2017. 17:08

Mamisita, zgooodnaaa! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.