Hedgehog da to sam citala, da kod odredjenih situacija ne daju epiduralnu a nizak tlak je jedna od tih situacija. Moras zadovoljit neke uvjete za epi... kolko ti je nizak? Bas drasticno?
Hedgehog..haha,super je hrana,al su male kolicine i ono dorucak u 7h,rucak u 13h i vecera u 17i30h,to mi je bas prerano za veceru,jucer sam bila gladna kasnije jer kasnije idem spavat..danas mi MM donosi kasnu veceru😁😁
Hope..i meni je tlak jucer bio 130/90 i zato su me ostavili..javi sto ce ti reci
Hedgehog da to sam citala, da kod odredjenih situacija ne daju epiduralnu a nizak tlak je jedna od tih situacija. Moras zadovoljit neke uvjete za epi… kolko ti je nizak? Bas drasticno?
Pa na početku trudnoće je bilo baš drastično. U smislu 70/50. Ali kod doktora mi je uvijek preko 100 ovaj prvi. I stvarno zadnjih par mjeseci nisam imala problema s tim... A kad ono sada opet... Baš sam ljuta na taj tlak!
Bolje niski nego visoki, vjeruj mi, sta su mi sve u bolnici rekli za taj visoki tlak, i kakve probleme radi uf...bolje je imati niski, on nije opasan ni za bebu ni mamu, samo je malo neugodan.
Epiduralna kod nas ju obavezno ukidaju prije izgona tako da osjetimo vlastite trudove i nagon za tiskanjem, znaci izgon boli. Imala sam ju na oba poroda i tih zadnjih sat vremena bez epi se izdrzi bez problema. I da,oba poroda uz drip.
Ana tlak mi je 130/90 i nisu me ostavili,a tebe su sa tim tlakom ostavili,sad mi nis nije jasno!! Rekli su mi da mjerim tri puta dnevno i za tjedan dana da im na kontroli pokažem! Na ultrazvuk su me isto naručili za tjedan dana,Ugl malo sam zbunjena sad al valjda je sve u redu!!
Netko me pitao ne sjećam se tko u kojoj bolnici ću rađat,pa samo da napišem da ću u Petrovoj
Anatlak mi je 130/90 i nisu me ostavili,a tebe su sa tim tlakom ostavili,sad mi nis nije jasno!! Rekli su mi da mjerim tri puta dnevno i za tjedan dana da im na kontroli pokažem! Na ultrazvuk su me isto naručili za tjedan dana,Ugl malo sam zbunjena sad al valjda je sve u redu!!
Netko me pitao ne sjećam se tko u kojoj bolnici ću rađat,pa samo da napišem da ću u Petrovoj
Moj je bio 150/90 pa me nisu ostavili, nakon toga na svakom pregledu 135/90 ali nemam nikakve proteine u mokraci pa nisu nista rekli osim da mjerim doma tlak. Ali ovi tlakomjeri kucni su koma tako da mi u 10 minuta pokaze ogromu razliku pa neznam ni sta bi napisala. Prestala sam se s tim zamarat doklegod mi je mokraca ok.
url=https://daisypath.com]
Evo nas iz maticnog i iz policije,ajme koje cekanje sad nesto skuhat i nadam se malo odmorit ako Petrica da😆
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Hope..da,ostavili su me zbog takvog tlaka i losijeg ctg-a..a od jucer od tad mi nisu vise uopce mjerili tlak..ono wtf??a dr na viziti me pita koliki mi je danas tlak..haha
Sortiraj odgovore
Najstariji