Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    27. Listopad 2017. 11:51

Hedgehog da to sam citala, da kod odredjenih situacija ne daju epiduralnu a nizak tlak je jedna od tih situacija. Moras zadovoljit neke uvjete za epi... kolko ti je nizak? Bas drasticno?

Nina2512
    27. Listopad 2017. 12:08

Hedgehog..haha,super je hrana,al su male kolicine i ono dorucak u 7h,rucak u 13h i vecera u 17i30h,to mi je bas prerano za veceru,jucer sam bila gladna kasnije jer kasnije idem spavat..danas mi MM donosi kasnu veceru😁😁
    Hope..i meni je tlak jucer bio 130/90 i zato su me ostavili..javi sto ce ti reci

Barkleys
    27. Listopad 2017. 12:09

Belle84

Hedgehog da to sam citala, da kod odredjenih situacija ne daju epiduralnu a nizak tlak je jedna od tih situacija. Moras zadovoljit neke uvjete za epi… kolko ti je nizak? Bas drasticno?

Pa na početku trudnoće je bilo baš drastično. U smislu 70/50. Ali kod doktora mi je uvijek preko 100 ovaj prvi. I stvarno zadnjih par mjeseci nisam imala problema s tim... A kad ono sada opet... Baš sam ljuta na taj tlak! 

Belle84
    27. Listopad 2017. 12:12

Bolje niski nego visoki, vjeruj mi, sta su mi sve u bolnici rekli za taj visoki tlak, i kakve probleme radi uf...bolje je imati niski, on nije opasan ni za bebu ni mamu, samo je malo neugodan.

Belle84
    27. Listopad 2017. 12:13

Hope u kojoj bolnici ces radjat?

• sretna
    27. Listopad 2017. 12:59

Epiduralna kod nas ju obavezno ukidaju prije izgona tako da osjetimo vlastite trudove i nagon za tiskanjem, znaci izgon boli. Imala sam ju na oba poroda i tih zadnjih sat vremena bez epi se izdrzi bez problema. I da,oba poroda uz drip.

Hope
    27. Listopad 2017. 13:19

Ana tlak mi je 130/90 i nisu me ostavili,a tebe su sa tim tlakom ostavili,sad mi nis nije jasno!! Rekli su mi da mjerim tri puta dnevno i za tjedan dana da im na kontroli pokažem! Na ultrazvuk su me isto naručili za tjedan dana,Ugl malo sam zbunjena sad al valjda je sve u redu!!
    Netko me pitao ne sjećam se tko  u kojoj bolnici ću rađat,pa samo da napišem da ću u Petrovoj 

maca1510
    27. Listopad 2017. 13:44

Hope

Anatlak mi je 130/90 i nisu me ostavili,a tebe su sa tim tlakom ostavili,sad mi nis nije jasno!! Rekli su mi da mjerim tri puta dnevno i za tjedan dana da im na kontroli pokažem! Na ultrazvuk su me isto naručili za tjedan dana,Ugl malo sam zbunjena sad al valjda je sve u redu!!
    Netko me pitao ne sjećam se tko u kojoj bolnici ću rađat,pa samo da napišem da ću u Petrovoj

Moj je bio 150/90 pa me nisu ostavili, nakon toga na svakom pregledu 135/90 ali nemam nikakve proteine u mokraci pa nisu nista rekli osim da mjerim doma tlak. Ali ovi tlakomjeri kucni su koma tako da mi u 10 minuta pokaze ogromu razliku pa neznam ni sta bi napisala. Prestala sam se s tim zamarat doklegod mi je mokraca ok.

url=https://daisypath.com]

• Barbi13
    27. Listopad 2017. 14:23

Evo nas iz maticnog i iz policije,ajme koje cekanje sad nesto skuhat i nadam se malo odmorit ako Petrica da😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Nina2512
    27. Listopad 2017. 14:33

Hope..da,ostavili su me zbog takvog tlaka i losijeg ctg-a..a od jucer od tad mi nisu vise uopce mjerili tlak..ono wtf??a dr na viziti me pita koliki mi je danas tlak..haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.