Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    17. Listopad 2017. 19:04

sretna

evo Patrik spava. Malo je pocicao i zaspao. Umoran je ocito. A mene glaaaad uhvatila. Sve sam pojela sta su mi dali i sad sam navalila na twix i tuc krekere 😂

ja sam u rodilištu isto ždropala staaalno...ono šta su mi oni davali pod redovno, bilo mi je nit trećina mojih potreba. Da mi muž nije svaki dan donosio "ratne zalihe" proždrla bih namještaj ko vuk sam bila.....valjda tijelo tak traži, em za oporavak, em radi dojenja....logično.

žena-majka-carica:)

I_me
    17. Listopad 2017. 19:33

Cure koje ste rodile CESTITAM!!! ☺😍

barbs
    17. Listopad 2017. 20:21

Bbrletic, preeeslatka je!! 😍😍😍
    Sretna, oooo znjapaaanje... mmmmm... STAAAALNO sam htjela jesti  i puuunoooo vodeeee sam pila... Nadam se da ces se donekle naspavati
    Mi smo se kupali i malo nakon...

zaspaaaao je ko top😂
    zaspaaaao je ko top😂

Nina2512
    17. Listopad 2017. 20:41

Čeeestitam nove mame😍😍

17. Listopad 2017. 21:33

Bbrletic, Mom , jeste uzimale epidural?

Barkleys
    17. Listopad 2017. 21:41

bbrletic13

Cure moj porod je bi super,u 10 i 30 puknut vodenjak a dva sata kasnije sam rodila,slusala sam babicu za disanje i sve trudove prodisala i nisam vikala a bili su mi na svake dve minute stvarno nezaboravan osjecaj,imajte vode uz sebe i labello obavezno

Baš mi je drago da je prošlo sve u redu. Petrica je medena. Sad se odmoriiiii! Da budeš spremna za nove pobjede! :*

• Barbi13
    17. Listopad 2017. 21:44

sanjchi255

Ajmeeee Bbrletic…vidi je…kak je slatka s tim punim obrascicima, kao da se namrgodila…slatkica prava😍😍
    Joooj cure…i mene to ceka ovih dana😅 jedva cekam da vidim svoju buhtlicu💓
    Aurora, Una je premedena, i daa, bas se vidi po slikama da voli mlatarat rukicama😊

Ne bi ta jos isla van zato je ljuta😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    17. Listopad 2017. 21:47

mamisita27

Bbrletic, Mom , jeste uzimale epidural?

Nisam nista uzela dosla sa 5 za sat vremena sam bila skroz otvorena

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

17. Listopad 2017. 22:12

Blago se tebi valjda ce i moj proci sta bezbolnije

17. Listopad 2017. 22:13

I bas su vam sve bebice fako lijepe , ciste i slatke. Ja uvijek ocekujem nekak zguzvane plavkaste bebe habaha 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.