Sanjchi - krevet je mrak. Ogroman je, sve ti je blizu, ajme ajme. Mi se isto nikad nismo proslavili sa sastavljanjem stvari, uvijek nešto il ne kužimo ili nema uputa. (Zato je ikea ko za debilčeke super). Ali da, trebaš imati prostora za tako nešto. Ajme baš je wow. Sretno danas na pregledu. Ponjela si torbu jel da? :D
Suncokretica - čestitam! Žao mi je zbog tatice, nadam se da se sad već grliš s bebom, nije to tako mala težina, bit će sve okej.
Mamuka - ovo s venama dole zvuči grozno, probaj da ideš na carski. Možda je oporavak duži i sve, ali zbog ovoga se isplati. Puno duže ti može trajati oporavak ako ti se nešto zakomplicira, nego od carskog. U svakom slučaju, držim fige!
I mene ceka sutra ctg a najvjerojatnije RADjAONA😨😱
Jeeeej. Ma bit će sve u redu. Bolje je i da krene, nego da tako čekaš stalno. Držim fige.
Gotova. Otvorena sam 4 cm. Ali kaze da to nis ne znaci, da mogu za vikend, a mogu i za tjedan dana ili 10 dana...ali da kad krene cu se brzo krenut otvarat

Suncokretice-cestitam i super za porod! Zavidim ti i nadam se bar upola takvom porodu. Brzo ce bebica nabit kilazu nema straha.
Mamuka- 3 kg vec?? Ooo od male bebe skocio je on bome na krupnu bebicu! Bas mi je zao za probleme dole, valjda ce oni procjenit sta je najbolje za tebe , pa ako je carski neka je i to, bolje nego da tjeraju priirodno pa poslije na hitni carski.
Sanjchi-bome i Luce je velika bebica. Ako ostane unutra do 40.tjedna ko zna koliks ce bit, prava strucica 😀😀

url=https://daisypath.com]
Gotova. Otvorena sam 4 cm. Ali kaze da to nis ne znaci, da mogu za vikend, a mogu i za tjedan dana ili 10 dana…ali da kad krene cu se brzo krenut otvarat
Uuuuu. Ulala. Ulala. Ja sam mislila da te s 4 cm odmah zadrže u bolnici. Ali možda ti je i bolje doma. Znači Sretna nam je sljedeća. :D :D :D
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji