Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    11. Listopad 2017. 10:52

Sanjchi - krevet je mrak. Ogroman je, sve ti je blizu, ajme ajme. Mi se isto nikad nismo proslavili sa sastavljanjem stvari, uvijek nešto il ne kužimo ili nema uputa. (Zato je ikea ko za debilčeke super). Ali da, trebaš imati prostora za tako nešto. Ajme baš je wow. Sretno danas na pregledu. Ponjela si torbu jel da? :D

Suncokretica - čestitam! Žao mi je zbog tatice, nadam se da se sad već grliš s bebom, nije to tako mala težina, bit će sve okej.

Mamuka - ovo s venama dole zvuči grozno, probaj da ideš na carski. Možda je oporavak duži i sve, ali zbog ovoga se isplati. Puno duže ti može trajati oporavak ako ti se nešto zakomplicira, nego od carskog. U svakom slučaju, držim fige!

[OBRISANO] 11. Listopad 2017. 10:52

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Barkleys
    11. Listopad 2017. 10:54

bbrletic13

I mene ceka sutra ctg a najvjerojatnije RADjAONA😨😱

Jeeeej. Ma bit će sve u redu. Bolje je i da krene, nego da tako čekaš stalno. Držim fige. 

[OBRISANO] 11. Listopad 2017. 10:58

• sretna
    11. Listopad 2017. 10:58

Gotova. Otvorena sam 4 cm. Ali kaze da to nis ne znaci, da mogu za vikend, a mogu i za tjedan dana ili 10 dana...ali da kad krene cu se brzo krenut otvarat

[OBRISANO] 11. Listopad 2017. 10:59

maca1510
    11. Listopad 2017. 11:01

Suncokretice-cestitam i super za porod! Zavidim ti i nadam se bar upola takvom porodu. Brzo ce bebica nabit kilazu nema straha.
    Mamuka- 3 kg vec?? Ooo od male bebe skocio je on bome na krupnu bebicu! Bas mi je zao za probleme dole, valjda ce oni procjenit sta je najbolje za tebe , pa ako je carski neka je i to, bolje nego da tjeraju priirodno pa poslije na hitni carski. 
    Sanjchi-bome i Luce je velika bebica. Ako ostane unutra do 40.tjedna ko zna koliks ce bit, prava strucica 😀😀

url=https://daisypath.com]

[OBRISANO] 11. Listopad 2017. 11:07

• sretna
    11. Listopad 2017. 11:14

Patrik je 3700 trenutno

Barkleys
    11. Listopad 2017. 11:14

sretna

Gotova. Otvorena sam 4 cm. Ali kaze da to nis ne znaci, da mogu za vikend, a mogu i za tjedan dana ili 10 dana…ali da kad krene cu se brzo krenut otvarat

Uuuuu. Ulala. Ulala. Ja sam mislila da te s 4 cm odmah zadrže u bolnici. Ali možda ti je i bolje doma. Znači Sretna nam je sljedeća. :D :D :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI