Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    18. Listopad 2017. 05:52

dzenny

Mom,bbrletic i sretna cestitke od srca,a bebama svu srecu kroz zivot zelim.. 😍😍😍

Hvala dzenny😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    18. Listopad 2017. 06:58

jiuutroo  Sretno danas svima na pregledima! 
    KleaIva, pa koliko jos do obveznog porodiljnog pred porod?
    Mom, uuuuu, uopce ti nije bilo lako, a to za preznojavanje... aaajmeeee... poznato... toplo hladno.. znoj....ufffffff bitno da je sve ok a vama i da je to iza vas.. Koje babice su ti bile?
    Tako je, pred izgon epi iskljuce, aaaali dobro dodje za odmor

maca1510
    18. Listopad 2017. 07:57

Sretna ,mom, bbrletic cestitam i sad uzivanje sa bebicama 😍😍😍

url=https://daisypath.com]

18. Listopad 2017. 08:39

barbs

jiuutrooSretno danas svima na pregledima!
    KleaIva, pa koliko jos do obveznog porodiljnog pred porod?
    Mom, uuuuu, uopce ti nije bilo lako, a to za preznojavanje… aaajmeeee… poznato… toplo hladno.. znoj….ufffffff bitno da je sve ok a vama i da je to iza vas.. Koje babice su ti bile?
    Tako je, pred izgon epi iskljuce, aaaali dobro dodje za odmor

Bila mi je neka starija tamne kose. Na s joj ime pocinje,nemogu ga se sjetit. 

18. Listopad 2017. 08:40

maca1510

Sretna ,mom, bbrletic cestitam i sad uzivanje sa bebicama 😍😍😍

Hvala 
    😍

LadyN
    18. Listopad 2017. 08:43

MomOf2o17

Rodio se mali Noah u 10:45
    3630g 51cm
    Izmucio me cijelu noc. Nakraju je krenulo prirodno poslje ponoci. Jedva sam izdrzala.

Mom cestitam !!! 😍😍😍

18. Listopad 2017. 08:56

Jutro zene! Sretno svima na pregledima danas i ako koja bude rodila. Hehehee Sanjchi, Belle kako se vi osjecate?
    Mene kao malo grci donji dio trbuha al nista strasno, spavala sam tak blazeno bas sam se naspavala...
    Novopecene mamice, kako se snalazite?

• Barbi13
    18. Listopad 2017. 09:02

sanjchi255

Yel, sam ja to dobro vidla?? Gotovi radovi? Jeeeeeejjj…hvalim te Boze!👏👏👏👏👏 jos vam je laminat ostao, sta ne?

Sretno sanjchi na pregledu🤗

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

18. Listopad 2017. 09:47

Sanjchi, tak je i meni. Imam osjecaj da se nista ne mijenja. Al bude to lagano krenulo.;))pitanje je dana...

Aurora1611
    18. Listopad 2017. 10:21

Sanjchi mislim da smo se srele danas 😊 jesi ti cekala ctg imala si svezanu kosu u rep i isla kod Rebica malo preko reda 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.