Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    11. Listopad 2017. 16:48

Cure,ja se iskreno nadam da ce te bebe vodit na zrak i u setnju i kad ne bude sunca, ne mislite valjda cijelu zimu biti u kuci? Djetetu treba zraka

• Barbi13
    11. Listopad 2017. 16:48

kleaiva

Sanjchi…krevet vam je zakon😊 Srecom imas mjesta i bit ce vam to super😊
    Sad gledam i ja da bi mi tako nesto bolje stalo nego kindic pa jos i komoda negdje😂😂😂
    Jel znas kolika je ukupna duzina?
    Suncokretice …cestitaaaaaaam od ❤️
    Bbrletic…ja sam rodila vrlo brzo nakon "mazenja" i prvo i drugo dijee😂😂 to savjetuju u Merkuru cim preneses😂😂😂
    Sa sinom sam ujutro bila u TA i navecer nakon savjeta o mazenju pukao vodenjak😂😂😂

😆😆😍

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    11. Listopad 2017. 16:53

sanjchi255

Barbs, smajlici su enormni😂😂😂😂 kako vam je lijepo ato jos mozete uhvatit sunca s bebicama…ja se nadam da cemo i mi moc bar malo van na zrak, na sunce😅
    Evo zavrsavam rucak pa cu ic probat skuzit te ladice kindaca, i dragi je doma..u radnoj sobi je, papire sreduje..
    Kasnije bi trebala doc kuma sa svekrvom i kceri (mala ide 8. razred) da nas obidu dok sam ja jos u komadu😄 bas je prekrasan dan vani, najradije bi isla u setnju…al nemam snage, noge ne slusaju…sad sam sjela i skinula krokse..ajme kako se osjete😷😵😵 mislim da ih je doktor danas osjetio pa tek onda vidio kak su naotekle😂😂😂😂

😅😅😅😂

Leptirica.com

• Barbi13
    11. Listopad 2017. 16:59

sretna

Cure,ja se iskreno nadam da ce te bebe vodit na zrak i u setnju i kad ne bude sunca, ne mislite valjda cijelu zimu biti u kuci? Djetetu treba zraka

😙

Leptirica.com

[OBRISANO] 11. Listopad 2017. 17:01

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 11. Listopad 2017. 17:03

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

kleaiva
    11. Listopad 2017. 17:17

Sanjchi...obozavam te multifunkcionalne stvari. Mozda mi i stane to cudo u sobu...samo necu mobi ladice otvarati😂😂😂 tak da mislim da cu ovaj put ostati na kindicu i onoj polici😂😂
    KILE- sad sam u 34. tj. I na + 10 sam, ne osjetim ih previse jer mi je vecina u trbuhu. Cak nekako imam osjecaj olaksanja ovaj tjedan za razliku od prosla dva😊

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

treca_sreca
    11. Listopad 2017. 17:28

barbs

Cure, neka vas kilaža ne brine!
    A bome se slažem s onome što je Aurora napisala: CURE, nemojte ležati kad vas trudovi hvataju… Meni je cimi rekla u rodilištu da su mi trebali reći da hodam jer lakše bolove podnosiš hodajući nego kad ležiš… Ali ok, ja sam i poslije podne dobila epi, pa valjda i to igra ulogu, ali kako god ŠTO VIŠE HODAJTEEEE!!!!
    Ja sam u T dobila 14-15kg i još sam na +6

epiduralna je sigurno odigrala glavnu ulogu tu...ja sam hodala i bolili su ko vrag, epiduralnu nisam nikad primila a sve tri trudnoće odradila trudove jer i ovaj treći porod šta je bio CR - pustili su me prvo da ispatim trudove pa tek onda pod nož..
    kilaža - ja od kad sam došla iz rodilišta stojim na 59kg. Znači 10kg je otišlo "na porodu" i onda sad ovih još par "viška" (šta mi u biti nisu viška) stoje i ne mrdaju. A jedem ko luda, jer ovo trenutno sad me "traži" puno više nego trudnoća....u T sam ipak dosta odmarala a sad tijelo traži em zbog oporavka, em zbog dojenja, em beba hoće da ju se nosa itd...a sve to crpi dosta energije.

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    11. Listopad 2017. 17:30

sretna

potpis na ovo....jedino jak vjetar i velika magla/vlaga nisu pogodne za djecu da ne uhvate upalu grla i sl
    ali inače obvezno vjetriti kuću i po najvećem ledu, i van šetat da beba uhvati friškog zraka svaki dan ako je ikako ikako moguće.

žena-majka-carica:)

11. Listopad 2017. 18:17

Treca, nisam shvatila na sta epiduralna ima veliku ulogu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI