Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    11. Listopad 2017. 10:07

Moj Patrik vjecito lupa na ctg-u 😄

• Mamuka
    11. Listopad 2017. 10:17

Cure sritno na pregledima!
    Barbs imam vene u rodnici i na usnama ko sta budu one po nogama. Samo sad s vrimenom se pojačavaju i šire jer kad bebač raste stvara se pritisak od kojeg još vise rastu pa to sve “otekne” i trenutno su velike pa se od njih doli ništa ne može vidit.
    A kako tuda beba mora proći i ako se to tkivo ne širi dovoljno pucaju/rezu se vene šta nije najpoželjnije jer povećava krvarenje tijekom poroda i poslije to triba zasiti a to je malo komplicirano.
    Normalno je da bebe imaju svoj ritam i sate kad su budni pa vjerojatno je Diegova ura to od 21:30-22:30 i ako je tako teško da će zbog ranijeg kupanja tad spavat. Ali probajte pa vidite. Samo nije to tako strašno jer neke bebe imaju te svoje aktivne sate u sred noći i nema šanse da zaspu pa ste vi u ovoj priči još dobro i prošli. 😉
    A sto se tiče presvlačenja razumin te 100%. Micica od prvog dana nije volila presvlačenje i revala bi iz petnih žila dok bi je presvlačio. To je bilo nešto strašno. Prvih mjesec-dva smo je po dvoje presvlačili jer bi toliko mlatila rukama i nogama da nisi zna kako i šta  i odakle pocet a di zavrsit. Jedino bi se umirila kad bi joj dali da rukama drži nekoga za prste i tako bi je jedno presvlačilo a drugo dalo ruke/prste da drži. Nikad nije zavolila presvlačenje pa ni dan danas ga ne voli i uvik moraš s njom neku priču uz to imat da joj dovučeš misli a ima 2.5 god.😂

• Barbi13
    11. Listopad 2017. 10:19

I mene ceka sutra ctg a najvjerojatnije RADjAONA😨😱

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    11. Listopad 2017. 10:20

Mamuka

Cure sritno na pregledima!
    Barbs imam vene u rodnici i na usnama ko sta budu one po nogama. Samo sad s vrimenom se pojačavaju i šire jer kad bebač raste stvara se pritisak od kojeg još vise rastu pa to sve “otekne” i trenutno su velike pa se od njih doli ništa ne može vidit.
    A kako tuda beba mora proći i ako se to tkivo ne širi dovoljno pucaju/rezu se vene šta nije najpoželjnije jer povećava krvarenje tijekom poroda i poslije to triba zasiti a to je malo komplicirano.
    Normalno je da bebe imaju svoj ritam i sate kad su budni pa vjerojatno je Diegova ura to od 21:30-22:30 i ako je tako teško da će zbog ranijeg kupanja tad spavat. Ali probajte pa vidite. Samo nije to tako strašno jer neke bebe imaju te svoje aktivne sate u sred noći i nema šanse da zaspu pa ste vi u ovoj priči još dobro i prošli. 😉
    A sto se tiče presvlačenja razumin te 100%. Micica od prvog dana nije volila presvlačenje i revala bi iz petnih žila dok bi je presvlačio. To je bilo nešto strašno. Prvih mjesec-dva smo je po dvoje presvlačili jer bi toliko mlatila rukama i nogama da nisi zna kako i šta i odakle pocet a di zavrsit. Jedino bi se umirila kad bi joj dali da rukama drži nekoga za prste i tako bi je jedno presvlačilo a drugo dalo ruke/prste da drži. Nikad nije zavolila presvlačenje pa ni dan danas ga ne voli i uvik moraš s njom neku priču uz to imat da joj dovučeš misli a ima 2.5 god.😂

Mamuka ti moras pazit i kad se depiliras

Leptirica.com

11. Listopad 2017. 10:24

Suncokretice, ti si bila moka terminus i ja se jos juver zabrinula kako si rekla za ctg i vidis kako je ispalo odlicno! CESTITAM ti od ♡ ! :** Uzivaj sa svojom bebicom, nadoknadit ce ona tezinu u roku keks. Sanjchi, krevetic je predivan i super je sta vam stane! :))
    Bas me zanima koja je iduca...Sad je krenulo lagano
    ..
    ;))

11. Listopad 2017. 10:25

Bbrletic, kad je tvoj termin?

• Barbi13
    11. Listopad 2017. 10:44

mamisita27

Sutra

Leptirica.com

[OBRISANO] 11. Listopad 2017. 10:46

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Barbi13
    11. Listopad 2017. 10:48

bbrletic13

mamisita27

Sutra

Sad je vec lagano panika kad mi dragi ode radit 

Leptirica.com

• Barbi13
    11. Listopad 2017. 10:50

sanjchi255

Hahahah Sretna…puna utjehe, kao uvijek😜
    Mi smo ptegled obavili, i dalje sam prst otvorena, trudova nema, plodne vode dovoljno, a procjena tezine je 3460😊
    U pon je on u TA pa je reko da dodem u pon opet k njemu…vidio noge i kaze: auuu…voda😌 pitala sam za trnce u prstima, za to sto ujutro ne mogu sake stisnut i tako neke stvari, sve mi je reko i odgovorio… Tata mu je gradio kucu hehe…zivi blizu mene😅 ak zatreba usred noci, znam di cu😂😂😂

Mozda ima kadicu u kuci sanjchi😆😆

Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI