Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Listopad 2017. 14:47

Belle, zatvorena sam skroz i dalje :( A sad cekam da dode dr.da mi ocita ctg i ak je to uredno, idem doma
    . Malom se ocito ne zuri nikud

barbs
    17. Listopad 2017. 14:49

Sretna, ulalaaaa!! Super za epi. Vjerujem ti (iz vlastitog iskustva) da si se preporodila... A onaj pritisak za kakanje... oooo, kako poznato... Samo sam ja njima govorila da moram kakiti.  Naravno, nisu me pustili.  Brzo si to riješila i super što nemaš puno šavova. Ovoga puta će oporavak kraće trajati!  I mene je malo peckalo kad mi je masirala dolje, ali vjerujem da je to pomoglo dosta da ne popucam, kao i tebe.  Kako je Patrik?  Pusa mamici i bebačuuuuu i sigurna sam da ste jako ponosni! 

barbs
    17. Listopad 2017. 14:50

Sretna, Patrik je preprepreprepremedeni!  Ljepotan! 

barbs
    17. Listopad 2017. 14:52

Mamisita, ja sam išla na prvi pregled u TA u 38.tjednu... točno 38 sam bila. POTPUNO ZATVORENA. Nikakvi trudovi. 5D kasnije rodila. Ujutro sam išla u bolnicu otvorena jedan prst. ETOOO... Sve je moguće... Na kraju krajeva, beba odlučuje 

Suncokretica
    17. Listopad 2017. 15:27

Sretna i bbrletic, čestitam!! 
    Želim vam brz oporavak! Uživajte uz njih!

mc_mouse
    17. Listopad 2017. 15:30

Sretna ajmeeee porod predobar 😍😍 hoću i ja! 😂 Beba je predivna ❤️

Belle84
    17. Listopad 2017. 15:37

Sretna divan je Patrik 😘 Bas mi je drago da je tako brzo kod tebe islo.... 

• sretna
    17. Listopad 2017. 15:41

Hvala Vam cure! Bome meni je ovo bio porod za pozeljet 😊
    Barbs, evo Patrik spava. Malo je pocicao i zaspao. Umoran je ocito. A mene glaaaad uhvatila. Sve sam pojela sta su mi dali i sad sam navalila na twix i tuc krekere 😂

Barkleys
    17. Listopad 2017. 15:48

Bbrletić - čestitaaaam!
    Sretna - ja sam samo shvatila da je bilo brzo i uspješno. Svaka čast na 2 šava! 

Aurora1611
    17. Listopad 2017. 15:56

Sretna bebica ti je med medeni i bas je veliki bebac 😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.