Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Listopad 2017. 22:42

Cestitam i vama cure. 😍

bbrletic13

mamisita27

Bbrletic, Mom , jeste uzimale epidural?

Nisam nista uzela dosla sa 5 za sat vremena sam bila skroz otvorena

Nisam nista uzela i bolilo ko vrag cijelu noc i jutro dok nisam napokon u mukama izgurala malog. Bome mi nije bilo lako. 
    Tiskam tiskam on nikako van nista.
    Pred kraj su mi drip dali da mi jos trudove pojaca i nakraju me rezali i na vakum ga vukli, a sestre svaka sa jedne strane stomak stiskale ja vam jedva tiskam vise. 😢

17. Listopad 2017. 22:44

Povracala sam skoro svaki put kad me jaki trud sastavi. Vruce preznoji se sva. 

kleaiva
    17. Listopad 2017. 22:47

Mom, sretna i brletic ČESTITAAAAAM! 😊
    Uzivajte uz bebice i odmorite koliko god mozete😊

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    17. Listopad 2017. 22:48

Ja obavila danas bris na streptokok a sljedeci tjedan ce biti nalaz i idem na pregled. 
    Super se osjecam fizicki...jedino me ubija zgaravica uzasna i neka mucnina svaki dan😔

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

17. Listopad 2017. 23:07

MomOf2o17

Cestitam i vama cure. 😍

bbrletic13

mamisita27

Nisam nista uzela i bolilo ko vrag cijelu noc i jutro dok nisam napokon u mukama izgurala malog. Bome mi nije bilo lako.
    Pred kraj su mi drip dali da mi jos trudove pojaca i nakraju me rezali i na vakum ga vukli, a sestre svaka sa jedne strane stomak stiskale ja vam jedva tiskam vise. 😢

Ajoj, Mom, ja se jezim vakuma. Al srecom s bebicom je sve ok. A gle, ionak na izgonu bi iskljucili epidural tak da... E sta te tocno bolilo? Ko menga jaka ili i kicma? 

17. Listopad 2017. 23:12

mamisita27

MomOf2o17

Cestitam i vama cure. 😍

bbrletic13

mamisita27

Ajoj, Mom, ja se jezim vakuma. Al srecom s bebicom je sve ok. A gle, ionak na izgonu bi iskljucili epidural tak da… E sta te tocno bolilo? Ko menga jaka ili i kicma?

Sve i kicma i naprjed. Ko kod menge. Al kad trud dolazi tocno sam osjetila bol se pojacava i drzi drzi i onda popusti. Ja sam mislila da necu kuzit kad je trud. Al skuzi se. 

17. Listopad 2017. 23:14

Yel

Bbrletic, Mom, Sretna, od srca cestitam i zelim vam sve najbolje! I meni je laknulo kad sam vidjela da ste rodile ❤️😇

Hvala Yel

Yel

Mom, ajoj…zao mi je sto si se izmucila 😖 uff

17. Listopad 2017. 23:48

MomOf2o17

Yel

Bbrletic, Mom, Sretna, od srca cestitam i zelim vam sve najbolje! I meni je laknulo kad sam vidjela da ste rodile ❤️😇

Hvala Yel

Yel

Mom, ajoj…zao mi je sto si se izmucila 😖 uff

Bome nije mi bilo lako. Al dobro najgore je proslo sad.

Bome nije bilo lako al izdrzala si. Isplatilo se

• Barbi13
    17. Listopad 2017. 23:51

Hvala Yel bome si bila vrijedna mi smo na ciki😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

dzenny
    18. Listopad 2017. 05:43

Mom,bbrletic i sretna cestitke od srca,a bebama svu srecu kroz zivot zelim.. 😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.