Mom, cestitke! Auroraprekrasna je!!
Cestitam sretna na ljepoj bebici😘i drago mi je da si imala brz porod
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Bbrletic predivnaaaa je!
Aurora jako sam umorna jer cijelu noc nisam spavala jer su imali posla oko cimerice.
Ne boli me, ali me pece od tog masiranja. Ma, sve je bolje nego od prvog poroda i rezanja i upaljenig sava
Bbrletic predivnaaaa je!
Aurorajako sam umorna jer cijelu noc nisam spavala jer su imali posla oko cimerice.
Ne boli me, ali me pece od tog masiranja. Ma, sve je bolje nego od prvog poroda i rezanja i upaljenig sava
A joj mrzim to sto svi moraju patiti cijelu noc jedna zbig druge, tako mi je i samoj bilo jedna se sestra derala na cinericu zbog dojenja u tri u noci, i naravno sve su se bebice probudile a bilo nas je 4 u sobi!
Aha, bitno da se ti fizicki osjecas dobro za razliku od proslog poroda, odmah je lakse! Ja sam se bas tesko kretala i od tog masiranja dolje, mene je to i peklo i boljelo!
Jel bebica stalno s tobom? Zelim ti brz oporavak i da se naspavas i odmoris, zasluzile ste ❤️
Rodio se mali Noah u 10:45
3630g 51cm
Izmucio me cijelu noc. Nakraju je krenulo prirodno poslje ponoci. Jedva sam izdrzala.
Cestitami ti od srca na bebici😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Bbrletic predivnaaaa je!
Aurorajako sam umorna jer cijelu noc nisam spavala jer su imali posla oko cimerice.
A joj mrzim to sto svi moraju patiti cijelu noc jedna zbig druge, tako mi je i samoj bilo jedna se sestra derala na cinericu zbog dojenja u tri u noci, i naravno sve su se bebice probudile a bilo nas je 4 u sobi!
Aha, bitno da se ti fizicki osjecas dobro za razliku od proslog poroda, odmah je lakse! Ja sam se bas tesko kretala i od tog masiranja dolje, mene je to i peklo i boljelo!
Jel bebica stalno s tobom? Zelim ti brz oporavak i da se naspavas i odmoris, zasluzile ste ❤️
Da, stalno je samnom. Ma i mene je peklo dok mi ne masirala i rastezala, ali rade i to nego sa se nisu trudili i da su me samo cvaknuli
MOM dobrodošla u mom's club :D
Sretna eto ipak si dobila epi! super....a malac ti je prepredivan.
Petra je isto slatkiš, mrgudica mala!...
hehe malo po malo prebacujemo se tamo, smanjuje se lista čekalica:)
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji