Hvala cure 😊 uvijek mlatara rukicama i nogicama nikad mira nema 😂😂
Mooooom - čestitam. I jako mi se sviđa imeeee!
Kolica - ajme kolica su vam mrak! Jedva čekam svojaaaa!
Hope - daaa. i mene živcira kaj nema više toliko uzv, u Petrovoj u TA sam prođu s onim "mobitelčićem" bezveze....
Evo mene iz TA, tamo je pravi baby boom, teudnica za tri zivota hahahah Ugl, ko sto rekoh zatvorena sam i ctg nalaz je uredan. Uzv nisam radila jer sam ga radila na pregledu prije tj dana a i nema potrebe non-stop radit uzv ako je sve ok i normalno osjecate bebu.
Barbs, ti si 38+5 rodila znaci? Jaooo! Pa taman ! Al vidit cemo kak ce moj, on samo zna udarat i zezat mamu. Al ne cini mi se da mu se zuri. Ma znas sta, uopce se ne sekiram. Ak i prenesem, spojit ce me na drip i cao . Nit prva ni zadnja. Nece ostat unutra ni u kojem slucaju hahaha
Mom, cestitke na Patriku! Sad se mazi sa svojim smotuljkom i uzivajte, na muke zaboravi.
Sretna, slazem se s mamukom, bebolino ti ima odlican ten i bojicu, ko da se uopce nije nimalo mucio!
Sretna hvala ti 💙
Kako se ti osjecas? Ja sam isto imala malo savova dolje ali me dosta boljelo
Cure moj porod je bi super,u 10 i 30 puknut vodenjak a dva sata kasnije sam rodila,slusala sam babicu za disanje i sve trudove prodisala i nisam vikala a bili su mi na svake dve minute stvarno nezaboravan osjecaj,imajte vode uz sebe i labello obavezno
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji