Imam pitanjce. Imam jos tri tjedna do termina. Prestala sam piti normabele i magnezij. Ali mi se u zadnjih dva sata trbuh dosta stvrdnjava bez ikakvih popratnih bolova. Zadnji put mi se to dogodilo prije nego sto sam zavrsila na tokolizi. E sad da li da odem na hitnu ako se kontrakcije nastave ili da pricekam do petka kad imam kontrolu kod svoje doktorice? Ne bih htjela raditi paniku na hitnoj kao prošli put.
Lily, najbolje ti je otici na hitnu ako osjesac da nesto nije u redu
Nijedna od nas ti ne moze 100% reci sto je....Poslusaj svoj feeling i ne radis paniku, njima je to posao. Nece se nitko pobrinut za tebe i bebicu osim tebe same ako me reagiras...
Moleri pobjegli kad su skuzili da bi se mogla porodit
bome nisi daleko od istine hahahahahahha
Kazu mi smo moleri, necemo u fusu jos i poradat zene
Sanjchi ja sam ti ona cura u rozoj jakni i crnim tajicama s masnom kosom, podocnjacima, blijeda u licu i naocale haha
Pricala si s onom trudnicom kaj je rekla da jr prenesla? Pa zeno kak si ti sitnaaaaa😳😳😳
I dokica ti je rekla da si blijeda😅
Hahahahaha da, da .. dr Valentic mi je rekla da sam blijeda, ona me porodila zato me i pitala kako sam xD
Sitna? Nisam jos skinula kg od poroda hahah, moram ti reci da si jako lijepa trudnica ❤️
Moleri pobjegli kad su skuzili da bi se mogla porodit
bome nisi daleko od istine hahahahahahha
Kazu mi smo moleri, necemo u fusu jos i poradat zene
:) :) :) :)
Prepala se ekipa :)
Cestitke novopecenim mamama ☺
Mom(ako sam dobro zapamtila) - vidim da si i ti rodila vakumom. Jel ima nesto posebno da se moras pridrzavati ili neke pretrage/lijekovi za bebu? Meni nista nisu rekli pa me zanima?
Sanjchi pitala si za vakum, kolko sam preletjela, nitko nije odgovorio.
Znaci, dolje te razrezu i uguraju vakum, krug velicine spinera, mozda malo veci, prislone bebi na glavu, sa druge strane je ono za stiskanje ko kod tlakomjera i onda to stiscu da se ucvrsti vakumom za bebinu glavu i jedan vuce bebu, dok drugi tiska trbuh. Uz sve to imas trud i sama moras tiskati. Ne zelim nikome da mora to iskusiti.
Nek vam svima bebice izlete prirodno, brzo, bez rezanja i pucanja!🙂
url=https://lilypie.com]
Hahahah ja sam pretpostavila da si to ti ali nisam bila sigurna pa da nebi ispala glupa xD
Ej halo jesi ti ona cura s klokanice 😂😂
Hvala na odgovorima. Popit cu vise vode i odmoriti pa vidjeti. Malo me i nervoza pere zbog poroda.
Cestitkenovopecenim mamama ☺
Mom(ako sam dobro zapamtila)- vidim da si i ti rodila vakumom. Jel ima nesto posebno da se moras pridrzavati ili neke pretrage/lijekovi za bebu? Meni nista nisu rekli pa me zanima?
Znaci, dolje te razrezu i uguraju vakum, krug velicine spinera, mozda malo veci, prislone bebi na glavu, sa druge strane je ono za stiskanje ko kod tlakomjera i onda to stiscu da se ucvrsti vakumom za bebinu glavu i jedan vuce bebu, dok drugi tiska trbuh. Uz sve to imas trud i sama moras tiskati. Ne zelim nikome da mora to iskusiti.
Nista. Sve normalno. Jedino su njega zadrzali na pedijatriji al sve je uredu. Pedijatar je reko da ga doktori nisu odnjeli da nebi ga on ni zadrzao. Al sad kad je vec tamo da se grije.
Ja strogo mirujem već tri mjeseca pa već ludim. Meni je izlet kad idem do doktorice na pregled. Još samo da izdržim ovaj tjedan ležanja pa makar rodila već u ponedjeljak.
Cestitkenovopecenim mamama ☺
Mom(ako sam dobro zapamtila)- vidim da si i ti rodila vakumom. Jel ima nesto posebno da se moras pridrzavati ili neke pretrage/lijekovi za bebu? Meni nista nisu rekli pa me zanima?
:O :O :O
OMG OMG OMG
OVO ZVUČI GROZNO! Svaka čast svima koje su to morale proćiiii.
Sortiraj odgovore
Najstariji