Sretna i bbrletic, cestitke od srca! Uzivajte sa svojim malenima!
Ja sam sad u TA, cekam pregled. Ne hvata me opcenito nikakva panika niti imam ikakve filinge sta cu i kak cu, kak bude bit ce, glupo je uopce razbijat glavu.
Sanjchi i Mom, vi ste iduce na redu hihih
Hope, predivna !!!
Mamuka, uuuu, dobro je što imaš muža koji to ne dozvoljava!
cure čestitkeeee! Želim vam brz oporavak, a bebama dobrodošlicu na ovaj svijet :-*
žena-majka-carica:)
Evo ovako, u pola 7 mi stavili drip. Pocelo je boljet oko pola 9. Pitala za epiduralnu ao je rekao dr da mora vidjet dal ima anesteziologa i dal mi uopce mogu dat jer sam vec presla granicu, kao super sam otvorena. Trudovi su me poceli ludacki boljet al dobila sam epi, preporod! Dosao mm, nakon sat vremena ja odjednom osjetim cudan pritisak i bol kao da.moram kakat, a ono, Patrik je krenuo van! Bolilo je, ali sma u oar tiskanja ga izgurala. Babica me cijelo vrijeme masirala i to je peklo. Rezultat- nisam rezana, samo malo popucala, imam 2 sava.koja jedva da osjetim. Sve u svemu, oooodlicno!
Sretna tebe srica prati bas zaprave. Ovo zvuci prelagano. Dobro, vjerojatno toliko lagano i nije bilo ali stvarno si brzo to rješila. Porod za pozelit!
Patrik izgleda ko beba od par dana. Taaako je čist da izgleda da se nije ni malo mučio a bome je dosta velik. Bas super.
Uživajte!
Sortiraj odgovore
Najstariji