Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LadyN
    17. Listopad 2017. 13:28

bbrletic13

Rodila se Petra u 12 i 30 teska 3 kile i duga 48 cm

Cestitam 😍😍😍

17. Listopad 2017. 13:40

Sretna i bbrletic, cestitke od srca! Uzivajte sa svojim malenima!
    Ja sam sad u TA, cekam pregled. Ne hvata me opcenito nikakva panika niti imam ikakve filinge sta cu i kak cu, kak bude bit ce, glupo je uopce razbijat glavu.
    Sanjchi i Mom, vi ste iduce na redu hihih

Belle84
    17. Listopad 2017. 13:46

Mamisita odmah javi kak je bilo na pregledu, jesi otvorena itd...

Hope
    17. Listopad 2017. 13:54

Sanjchi da da bebetto vulcano 3u1! Koja ste vi uzeli?

barbs
    17. Listopad 2017. 13:55

Hope, predivna !!! 
    Mamuka, uuuu, dobro je što imaš muža koji to ne dozvoljava! 

mc_mouse
    17. Listopad 2017. 14:03

Waaaa cure čestitam!!! ❤️❤️ Brze ste!!
    Hope, u Virovitici :)

treca_sreca
    17. Listopad 2017. 14:23

cure čestitkeeee! Želim vam brz oporavak, a bebama dobrodošlicu na ovaj svijet :-*

žena-majka-carica:)

• sretna
    17. Listopad 2017. 14:27

Evo ovako, u pola 7 mi stavili drip. Pocelo je boljet oko pola 9. Pitala za epiduralnu ao je rekao dr da mora vidjet dal ima anesteziologa i dal mi uopce mogu dat jer sam vec presla granicu, kao super sam otvorena. Trudovi su me poceli ludacki boljet al dobila sam epi, preporod! Dosao mm,  nakon sat vremena ja odjednom osjetim cudan pritisak i bol kao da.moram kakat, a ono, Patrik je krenuo van! Bolilo je, ali sma u oar tiskanja ga izgurala. Babica me cijelo vrijeme masirala i to je peklo. Rezultat- nisam rezana, samo malo popucala, imam 2 sava.koja jedva da osjetim. Sve u svemu, oooodlicno!

• sretna
    17. Listopad 2017. 14:30

• Mamuka
    17. Listopad 2017. 14:36

Sretna tebe srica prati bas zaprave. Ovo zvuci prelagano. Dobro, vjerojatno toliko lagano i nije bilo ali stvarno si brzo to rješila. Porod za pozelit!
    Patrik izgleda ko beba od par dana. Taaako je čist da izgleda da se nije ni malo mučio a bome je dosta velik. Bas super.
    Uživajte!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.