Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    12. Listopad 2017. 13:15

Una je prekrasna 😍😍
    Moj dr isto svaki put radi uzv i volim sto je tako i sto sad moram svaki tjedan na ctg... Nekako sam mirnija tako

• Barbi13
    12. Listopad 2017. 13:19

Hope

Bbrletic13ček,kaj sam ja propustila? Od toliko stranica čitanja i zaostatka negdje sam propustila ono kaj si pisala očito! Jesi ti na običnom pregledu ili si otišla i rodilište zbog nečeg konkretnog 😍

Danas mi je termin,imam pregled i ctg

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    12. Listopad 2017. 13:21

Guzva je pa do pregleda su rekli da skacem

Leptirica.com

Aurora1611
    12. Listopad 2017. 13:26

Hvala vam cure 😘
    Ooo pa to bi onda mogao biti porod danas 😍

12. Listopad 2017. 13:30

sretna

Cure, zvali mi dr koji me porodio i prvi put, rekao je da odmah sutra ujutro dodem da me pregleda. Bojim se da kad vidi kolko sam otvorena da ce me.odmah htjet ostavit,pogotovo ako zelim epiduralnu

Auuuuuu, drzim fige! I tebi bbrletic
    Aurora Una je med medeni

• Barbi13
    12. Listopad 2017. 13:30

Aurora1611

Hvala vam cure 😘
    Ooo pa to bi onda mogao biti porod danas 😍

Nadam se i ja bebica ti je preslatka😙

Leptirica.com

• sretna
    12. Listopad 2017. 13:33

mamisita27

sretna

Cure, zvali mi dr koji me porodio i prvi put, rekao je da odmah sutra ujutro dodem da me pregleda. Bojim se da kad vidi kolko sam otvorena da ce me.odmah htjet ostavit,pogotovo ako zelim epiduralnu

Auuuuuu, drzim fige! I tebi bbrletic
    Aurora Una je med medeni

Ja drzim fige da me ne ostavi odmah sutra,evo koze u subotu ili nedjelju 😂

Hope
    12. Listopad 2017. 13:42

Bbrletic ajmoooo 💪🏻💪🏻 Sretnooooo ❤️❤️❤️❤️

Aurora1611
    12. Listopad 2017. 14:09

Cure samo hrabro! I samo hodajte sto vise 😂😂 ❤️ Jedva cekamo jos bebica u grupi 💙💙

Belle84
    12. Listopad 2017. 14:14

Mamisita i ja bila u utorak na pregledu, zatvorena skroz, cervix i dalje iznad 3cm, ctg uredan, samo mi tlak jako visok, vidjet cemo na kakav porod cu ici, vag ili carski... inace se dobro osjecam...imam blage menstrualne bolove i u ledjima isto onak nisko al eto, ocito to nis ne znaci jer sam zatvorena... voljela bih da se bar lagano otvorim pa da to ide nekako prirodno, grozim se indukcije i dripa iskreno...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.