Evo nas s pregleda, bilo je uzasno, tak sam sva jadna, i mislim da mi je Una dozivjela traumu😭
Cijelo vrijeme je plakala uzasno cak je i suzicu pustila sto do sad nije nikada bilo, zakocenila se i ja sam ju uzela nisam mogla vise to niti gledat niti slusat, srce me boljelo.. mm mi je rekao da nisam normalna da je to normalno sto tak place.. i sad mi bebica kad god place place tak jako kao sto je tamo.. doma mi nikad nije plakala tako 😪😪
Bas me zanima koja ce prva: sretna ili bbrletic? Ili mozda sanjchi??? Jos je netko bio 40+ cini mi se
Evo mene 40+ jos uvijek 😁😁
Sutra pregled pa cemo vidjet dal ima kakvog pomaka od prekjucer sa pregleda 😊
Mislila sam da si rodila😆
Jos nista
Trebala bih uskoro roditi u Sisku pa molim žene koje su nedavno rodile u sisačkom rodilištu da mi napišu što smijem ponijeti u rađaonu, npr. smije li se piti voda za vrijeme trudova i poroda? Da spakiram uloške i jednokratne gaćice za poslije poroda, toalet papir, japanke za tuš? Nažalost nisam mogla na trudnički tečaj pa nisam upoznata s tim informacijama. Hvala.
Barbs, super sto Diego napreduje 😇👌🏻
Aurora, zao mi je sto je Una tak plakala :/, mogu mislit kak vam je …
Bbrletic, nekako sam mislila da ne salju doma ak si otvorena par cm…hm…ajme ak mene tak budu setali a vise od 30 km do bolnice 😳
Nema trudova al zato svaka dva dana na pregled a joj zeznuto ce ti bit a jedu ti roditelji blizu bolnice
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Bas me zanima koja ce prva: sretna ili bbrletic? Ili mozda sanjchi??? Jos je netko bio 40+ cini mi se
Evo mene 40+ jos uvijek 😁😁
Sutra pregled pa cemo vidjet dal ima kakvog pomaka od prekjucer sa pregleda 😊
Mislila sam da si rodila😆
Jos nista
Samo zelim lec na trbuh
Leptirica.com
Trebala bih uskoro roditi u Sisku pa molim žene koje su nedavno rodile u sisačkom rodilištu da mi napišu što smijem ponijeti u rađaonu, npr. smije li se piti voda za vrijeme trudova i poroda? Da spakiram uloške i jednokratne gaćice za poslije poroda, toalet papir, japanke za tuš? Nažalost nisam mogla na trudnički tečaj pa nisam upoznata s tim informacijama. Hvala.
U rađaonu si ponesi vodu i labelo to ce ti najvise trebati, meni je puno znacila i mokra krpica s kojom sam se rashlađivala po licu!
Za rodiliste:
Jednokratne gace
Spavacice
Ulosci
Voda
Nesto za prigrist jer im hrana nije bas obilna
Pasta,cetkica,gel za tusiranje,sampon
Japanke za tus neke gumene
Ja sam sebi nosila i vlazne maramice pa sam s njima brisala prvo sve sto sam koristila u kupaoni
Sapun za ruke
Veliki i mali rucnici
Sesirici za prsa za svaki slucaj
Eventualno izdajalica
Purelan ili lansinoh za bradavice
Sebi kremu nekakvu, univerzalnu za lice i tijelo!
To je sto sam ja koristila, i sok od jabuke 😊😊
L i ja smo se pocastili mcdonaldsom nakon njegovog treninga 😁
Bravo sretna neka ste je li ti jos ide sluz?
Leptirica.com
Ehh sad sam se i ja isplakala posteno, jer sam se kod pedijatrice jedva suzdrzavala..i glupaca nazovem mamu da joj se pojadam a ona mi veli da sam to ja kriva jer je Una navikla bit uz mene 😤😤 najbolje sutit
Sortiraj odgovore
Najstariji