Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Listopad 2017. 16:31

Belle84

Da u srijedu cu bit tocno 38tt i opet idem na ctg, ja radjam na sv.Duhu… ma meni je tlak doma ok nego na pregledima skace…
    Luka je okrenut glavom dolje sto je super. Jucer bas bila frendica kod mene pa mi pricala o svom porodu, njoj pukao vodenjak u 19h i nije se uopce otvarala, dobila drip i dalje samo 2cm otvorena nakon 7 sati trudova… trudovi jaki a nema otvaranja….nakon 15 sati mucenja hitan carski. Uzas. Ne bi to voljela prolazit…

Belle, znaci i ti zivis negdje tu na zapadnom dijelu grada? ;)
    Ma znam, ne bih se ni ja htjela muciti ali u Bozje ruke pa kako bude. Moja frendica je isto imala trudnocu bez problema, mali okrenut dolje i sve, poceo vaginalni porod kad ono mali se ukakio i pocelo je curiti ono zeleno, valjda prva kakica i morala je na hitan carski. Neke stvari jednostavno ne mozes planirati nego sta je rekla Treca sreca, kako tvoje tijelo odredi. Fokusiraj se na pozitivno, da ce buti najblize onome sta prizeljkujes i ja vjerujem da tako mozes privuci pozitivnu energiju, koja nam je bitna ove zadnje dane i na samom porodu. Znam po sebi, pomalo covjeka lovi panika, svakakve misli prolaze glavom. Ali, ja samo onda disem i pozitivno mislim dok se ne smirim.
    Ja imam pregled u utorak i nadam se da ce ok proci, tad mi je punih 38 tt i nemam nikakav osjecaj kad cu ni sta cu. Nadam se da ce gospodin odluciti izaci do kraja mjeseca hehe

Treca Sreca- ja sam imala energije do prije nekih 10 dana, sve sam cistila, peglala i prala, a sad mi se samo spava i trbuh mi se ako malo vise secem il nesto radim tako stvrdne uzasno, uopce se ne mogu uspravit. Npr. Sad sam ves vjesala i sude nakon rucka raspremala i mislim da se sad idem seksat da bih u roku sat vremena bila u bolnici hahaha. Al samo je tvrd trbuh nemam menstrualnih grceva samo ta nelagoda od trudnoce. A i nemam uopce zelje za fizickim kontaktom i strah me da malog ne ozljedim. Znam, reci ces ne mozes, al dzabe to meni kad prvo dijete i sve.

12. Listopad 2017. 16:36

bbrletic13

Evo nas kuci,3 cm otvorena beba je nisko glavicom u subotu kontrola i jos mi je rekao na kraju mozda se vidimo jer sam dezuran a neda se mojoj Petri van

Ajme!!! Ma ti si do nedjelje gotova, rodit ces 100%. Imas li komktrakcija ikakvih?

12. Listopad 2017. 16:42

Belle84

Sretna kolko si ti ono otvorena?joj ja sam tolko aktivna (kao i ti) da aktivnija ne mogu bit, svaki dan sam u nabavci, non stop pospremam po kuci, secem po kvartu, secem po Ikei, Emmezeti 😂 Al eto, sve i dalje isto, nikakvih naznaka nema da cu se otvorit… ak netko ima kakav savjet nek slobodno kaze…ok, znam da sam tek usla u 38.tt al ne bi voljela prenijeti (sto je moguce ako gledamo genetiku - i mama i sestra su prenijele)

Belle, moja mama je mene prenijela 9 dana ali ja sam cula da to nema veze a sad cemo vidjeti hehehe

12. Listopad 2017. 16:44

Bas me zanima koja ce prva: sretna ili bbrletic? Ili mozda sanjchi??? Jos je netko bio 40+ cini mi se

12. Listopad 2017. 16:54

Jao, Yel, jadna ti!  A kak se osjecas ti?

• sretna
    12. Listopad 2017. 16:56

Ja ne znam dal mi ispada sluzni cep il sta je to jer ne znam kak treba izgledat. Al sad sam bila na wc-u i onak poveca kolicina narancasto-smede sluzi je ispala i dosta gusto (sorry na opisu 😂)

• Barbi13
    12. Listopad 2017. 17:05

mamisita27

bbrletic13

Evo nas kuci,3 cm otvorena beba je nisko glavicom u subotu kontrola i jos mi je rekao na kraju mozda se vidimo jer sam dezuran a neda se mojoj Petri van

Ajme!!! Ma ti si do nedjelje gotova, rodit ces 100%. Imas li komktrakcija ikakvih?

Nikakvih kontrakcija tu i tamo trbuh tvrd ali nista

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    12. Listopad 2017. 17:07

sretna

Ja ne znam dal mi ispada sluzni cep il sta je to jer ne znam kak treba izgledat. Al sad sam bila na wc-u i onak poveca kolicina narancasto-smede sluzi je ispala i dosta gusto (sorry na opisu 😂)

To ti je sluzni cep uzmi ti torbu sutra sa sobom😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• sretna
    12. Listopad 2017. 17:13

bbrletic13

sretna

To ti je sluzni cep uzmi ti torbu sutra sa sobom😆

Mislis da nije posljedica jucerasnjeg pregleda? Neka zaostala krv?

Barkleys
    12. Listopad 2017. 17:19

sretna

Ni ja ne znam kako to izgleda. Svi ga nekako drukčije opisuju. Neko žilice, neko smeđe, neko samo sluzi... Ali po svemu rekla bi da jeee. :) :) :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.