Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    07. Listopad 2017. 15:29

Nadam se da je kod vas lijepo vrijeme i da uživate!!! Ipak je vikend... Uz to, da je i sunce, još bolje! 

Belle84
    07. Listopad 2017. 15:29

Ok super, hvala na savjetima...
    Barbs nama je patronazna na tecaju rekla obican alkoholni toplomjer... ona kaze da digitalni ušni nisu pouzdani...

barbs
    07. Listopad 2017. 15:38

Belle, hvala na info! Baš ću ja svoju patronažnu pitati slijedeći tjedan, a i muževu rođakinju. 
    E sada, zanima me, da li ako dojim dijete se može davati nešto drugo osim cice? Npr kamilicu? 

07. Listopad 2017. 15:43

Neznam kad da zovem za pregled u TA 
    Sutra mi je termin. Ako prodje i nista nebude.onda u ponedeljak da zovem ili sta. 

07. Listopad 2017. 15:46

Barbs mozes mu dati malo kamilice. To da nepiju nista osim mlijeka do 6mj meni je to ludo. Ponekad moze malo caja. 

[OBRISANO] 07. Listopad 2017. 15:48

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Mrvica
    07. Listopad 2017. 15:49

Gnijezdo za bebe tj ovaj clanak da je opasno.... 😨 😔  meni ga je frendica preporucila, da je njena mala super spavala i mirovala u gnijezdu.. da je super stvar, ali naravno samo u razdoblju od rodenja pa dok ne ojaca bas zato da se izmigoljila van... ne znam ni sama sad... 

• Mrvica
    07. Listopad 2017. 15:51

Mrvica

Gnijezdo za bebetj ovaj clanak da je opasno…. 😨 😔 meni ga je frendica preporucila, da je njena mala super spavala i mirovala u gnijezdu.. da je super stvar, ali naravno samo u razdoblju od rodenja pa dok ne ojaca bas zato da se izmigoljila van… ne znam ni sama sad…

Edit : * da se ne bi izmigoljila van..

[OBRISANO] 07. Listopad 2017. 15:53

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

maca1510
    07. Listopad 2017. 16:20

Meni je to gnjezdo stvarno slatko, ali 500 kn mi se nije davalo za to, a sad mi je i drago da nisam...

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI