Nadam se da je kod vas lijepo vrijeme i da uživate!!! Ipak je vikend... Uz to, da je i sunce, još bolje!

Ok super, hvala na savjetima...
Barbs nama je patronazna na tecaju rekla obican alkoholni toplomjer... ona kaze da digitalni ušni nisu pouzdani...

Belle, hvala na info! Baš ću ja svoju patronažnu pitati slijedeći tjedan, a i muževu rođakinju.
E sada, zanima me, da li ako dojim dijete se može davati nešto drugo osim cice? Npr kamilicu?

Neznam kad da zovem za pregled u TA
Sutra mi je termin. Ako prodje i nista nebude.onda u ponedeljak da zovem ili sta.

Barbs mozes mu dati malo kamilice. To da nepiju nista osim mlijeka do 6mj meni je to ludo. Ponekad moze malo caja.

Gnijezdo za bebe tj ovaj clanak da je opasno.... 😨 😔 meni ga je frendica preporucila, da je njena mala super spavala i mirovala u gnijezdu.. da je super stvar, ali naravno samo u razdoblju od rodenja pa dok ne ojaca bas zato da se izmigoljila van... ne znam ni sama sad...
Gnijezdo za bebetj ovaj clanak da je opasno…. 😨 😔 meni ga je frendica preporucila, da je njena mala super spavala i mirovala u gnijezdu.. da je super stvar, ali naravno samo u razdoblju od rodenja pa dok ne ojaca bas zato da se izmigoljila van… ne znam ni sama sad…
Edit : * da se ne bi izmigoljila van..
Meni je to gnjezdo stvarno slatko, ali 500 kn mi se nije davalo za to, a sad mi je i drago da nisam...

url=https://daisypath.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji