Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    12. Listopad 2017. 14:26

Belle84

Mamisita i ja bila u utorak na pregledu, zatvorena skroz, cervix i dalje iznad 3cm, ctg uredan, samo mi tlak jako visok, vidjet cemo na kakav porod cu ici, vag ili carski… inace se dobro osjecam…imam blage menstrualne bolove i u ledjima isto onak nisko al eto, ocito to nis ne znaci jer sam zatvorena… voljela bih da se bar lagano otvorim pa da to ide nekako prirodno, grozim se indukcije i dripa iskreno…

Navali onda na sve teske poslove 😄

Belle84
    12. Listopad 2017. 14:32

Sretna kolko si ti ono otvorena? joj ja sam tolko aktivna (kao i ti) da aktivnija ne mogu bit, svaki dan sam u nabavci, non stop pospremam po kuci, secem po kvartu, secem po Ikei, Emmezeti 😂 Al eto, sve i dalje isto, nikakvih naznaka nema da cu se otvorit... ak netko ima kakav savjet nek slobodno kaze...ok, znam da sam tek usla u 38.tt al ne bi voljela prenijeti (sto je moguce ako gledamo genetiku - i mama i sestra su prenijele)

• sretna
    12. Listopad 2017. 14:36

Belle84

Sretna kolko si ti ono otvorena?joj ja sam tolko aktivna (kao i ti) da aktivnija ne mogu bit, svaki dan sam u nabavci, non stop pospremam po kuci, secem po kvartu, secem po Ikei, Emmezeti 😂 Al eto, sve i dalje isto, nikakvih naznaka nema da cu se otvorit… ak netko ima kakav savjet nek slobodno kaze…ok, znam da sam tek usla u 38.tt al ne bi voljela prenijeti (sto je moguce ako gledamo genetiku - i mama i sestra su prenijele)

Jucer bila 4 cm

12. Listopad 2017. 14:36

Belle84

Mamisita i ja bila u utorak na pregledu, zatvorena skroz, cervix i dalje iznad 3cm, ctg uredan, samo mi tlak jako visok, vidjet cemo na kakav porod cu ici, vag ili carski… inace se dobro osjecam…imam blage menstrualne bolove i u ledjima isto onak nisko al eto, ocito to nis ne znaci jer sam zatvorena… voljela bih da se bar lagano otvorim pa da to ide nekako prirodno, grozim se indukcije i dripa iskreno…

Slicna je situacija kod mene, samo sta nemam visok tlak al isto zatvorena i ctg uredan. Jel ti beban okrenut glavicom dolje? Moj je i zasad nemam prepreka vaginalnom porodu. Ja se nadam da ces i ti vaginalno i sto prirodnije. Ti ces u Petrovoj?
    . A to sto smo zatvorene nista ne znaci, neke su se tako hop odjednom prije porodile nego neke koje su otvorene 2 cm i strogo miruju.
    Jesu li te narucili ponovno za tj dana na pregled i ctg?

Belle84
    12. Listopad 2017. 14:41

Da u srijedu cu bit tocno 38tt i opet idem na ctg, ja radjam na sv.Duhu... ma meni je tlak doma ok nego na pregledima skace... 
    Luka je okrenut glavom dolje sto je super. Jucer bas bila frendica kod mene pa mi pricala o svom porodu, njoj pukao vodenjak u 19h i nije se uopce otvarala, dobila drip i dalje samo 2cm otvorena nakon 7 sati trudova... trudovi jaki a nema otvaranja....nakon 15 sati mucenja hitan carski. Uzas. Ne bi to voljela prolazit...

treca_sreca
    12. Listopad 2017. 14:47

Belle84

Da u srijedu cu bit tocno 38tt i opet idem na ctg, ja radjam na sv.Duhu… ma meni je tlak doma ok nego na pregledima skace…
    Luka je okrenut glavom dolje sto je super. Jucer bas bila frendica kod mene pa mi pricala o svom porodu, njoj pukao vodenjak u 19h i nije se uopce otvarala, dobila drip i dalje samo 2cm otvorena nakon 7 sati trudova… trudovi jaki a nema otvaranja….nakon 15 sati mucenja hitan carski. Uzas. Ne bi to voljela prolazit…

a gle to je stvar sreće....moja sadašnja cimerica (njen prvi porod) je pokušavala rodit vaginalno 25 sati, otvorila se šta je najgore do kraja skroz ali se beba jednostavno nije htjela spustiti....i tako je nakon 25h završila ipak na carski. Nikad ne znaš, te stvari ne možeš planirati i ne možeš utjecat na to. Kako tvoje tijelo odredi - tako će biti
    Inače, ja bih na savjete za šetnju&fizikalu, nadodala i sex
    Ja sam tako sebe lansirala u rađaonu ovaj put
    sretno!
    Yel - rekla si da krajem tjedna ćeš ići kod svojih pa evo upadam ko padobranac da te podsjetim za kolica pliz da pomjeriš širinu kad budeš...ne znam oćeš petak, sub, ned....al evo podsjećam samo thnx!

žena-majka-carica:)

Barkleys
    12. Listopad 2017. 15:04

Una je premedena! *. *
    Sretno danas kod pedijatara.

Sretna uh. Iskreno, imam osjećaj da će te zadržat. Ali ako ciljaš na EPI onda i bolje. Kaj ne? 

Barkleys
    12. Listopad 2017. 15:15

Brletić - ajme hopsanjeee. Hahaha. Super. Možda i ti uskoro. Ne brini se. Znam da je prošlo puno godina od prvog poroda, ali imam osjećaj da ćeš se prisjetiti i disanja i svega. Tako da bez panike. U terminu si. U bolnici si. 

• sretna
    12. Listopad 2017. 15:28

Hedgehog

Una je premedena! *. *
    Sretno danas kod pedijatara.

Sretna uh. Iskreno, imam osjećaj da će te zadržat. Ali ako ciljaš na EPI onda i bolje. Kaj ne?

A vidjet cemo sutra. Bas me zanima dal sam se sta otvorila od jucer.jos jer sam jucer cesto imala menstrualne bolove.  A epiduralnu bi htjela svakako 😄

• Barbi13
    12. Listopad 2017. 15:39

Evo nas kuci,3 cm otvorena beba je nisko glavicom u subotu kontrola i jos mi je rekao na kraju mozda se vidimo jer sam dezuran a neda se mojoj Petri van

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.