Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    12. Listopad 2017. 17:20

Ovaj lijevi kombinezon sam upravo narucila 😁

barbs
    12. Listopad 2017. 17:21

Ciaoooo cureee...
    Bbrletic, da liiii je krenulooo?? Ako sam dobro shvatila??
    Sretna, pa moze biti i sluzni a i otvorena si dosta tako da se ne bih cudila da uskoeo nam se pridruzis na drugom forumu 
    Cure, kod nas veselo s LITTLE BOSSOM..
     Opet ima dan D... Plakala sam s njime danas ahahahahhahhahahaha i sad sam u kupatilu dok se muz s njime zabavlja i vec ga cujem kako se zali (LITTLE BOSS NARAVNOO ).

barbs
    12. Listopad 2017. 17:23

Ja ne znam kako sluzni izgleda... 
    Sretna, preeeealatki jeeee!! 
    Danas je bila patronazna... Imamo 4260g.. Dobiki smo 285g od prosle sri...

barbs
    12. Listopad 2017. 17:29

I_me

tko je komentirao da su chiccovi ili pelzy ulosci ogromni ko pelene?! 😂
    Ja sam u bolnici dobila od sestara ove ogroooomne!!!! To su ko 2 pelzy jedan kraj drugoga. To sam kumi slikala u bolnici da vidi sto ju ceka 😂 sad mi zao sto nisam slikala usporedno sa pelzyem da vidite razliku. 😂 al za 1 dan su odlicni

POZNATIII  Ali bolji su od Pelzya i diisuuu... meni je Gattonica (ginicka za one koje ne znaju) rekka za VIR i boooljiii suuu...
    Ja nisam puuunooo krvarila..
     Kao 3.-4D menge... i jos krvariiim.mmm... ali kao pred kraj... kroz D stavim dnevni a kroz N ulozak malo veci za svaki sluuucaaaaj.... Nadam se da ce i tooo prestatiiiii

barbs
    12. Listopad 2017. 17:33

Sanjchi, super je krevetic!! 
    Aurora, Una je preslatka! 
    Sretna, ahahahahaha, ti muuuuskiii hahhahaahhaa Cure, puno ste se raspisale a ja ne stignem sve procitati...
    Nadan se da ste mi sve dobrooo!! Cuvajte se i pazite i ocekujemoooo vas na drugom forumuuu 

• Barbi13
    12. Listopad 2017. 17:48

sretna

bbrletic13

sretna

Ja ne znam dal mi ispada sluzni cep il sta je to jer ne znam kak treba izgledat. Al sad sam bila na wc-u i onak poveca kolicina narancasto-smede sluzi je ispala i dosta gusto (sorry na opisu 😂)

To ti je sluzni cep uzmi ti torbu sutra sa sobom😆

Mislis da nije posljedica jucerasnjeg pregleda? Neka zaostala krv?

Mislim da ne narandjasto smedje boje sumnjam sutra ti je pregled

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    12. Listopad 2017. 17:51

barbs

Ciaoooo cureee…
    Bbrletic, da liiii je krenulooo?? Ako sam dobro shvatila??
    Sretna, pa moze biti i sluzni a i otvorena si dosta tako da se ne bih cudila da uskoeo nam se pridruzis na drugom forumu
    Cure, kod nas veselo s LITTLE BOSSOM..
    Opet ima dan D… Plakala sam s njime danas ahahahahhahhahahaha i sad sam u kupatilu dok se muz s njime zabavlja i vec ga cujem kako se zali (LITTLE BOSS NARAVNOO).

Vracena kuci u subotu kontrola 3 cm otvorena plodna je ok a beba nisko

Leptirica.com

• Barbi13
    12. Listopad 2017. 17:54

bbrletic13

sretna

bbrletic13

sretna

Ja ne znam dal mi ispada sluzni cep il sta je to jer ne znam kak treba izgledat. Al sad sam bila na wc-u i onak poveca kolicina narancasto-smede sluzi je ispala i dosta gusto (sorry na opisu 😂)

To ti je sluzni cep uzmi ti torbu sutra sa sobom😆

Mislis da nije posljedica jucerasnjeg pregleda? Neka zaostala krv?

Mislim da ne narandjasto smedje boje sumnjam sutra ti je pregled

Isla sam na internet i kako si opisala ukucala sliku kako izgleda i upravo je tako kako si opisala,nisam gadljiva pa mogu sve vidjet😂

Leptirica.com

12. Listopad 2017. 18:29

mamisita27

Bas me zanima koja ce prva: sretna ili bbrletic? Ili mozda sanjchi??? Jos je netko bio 40+ cini mi se

Evo mene 40+ jos uvijek 😁😁 
    Sutra pregled pa cemo vidjet dal ima kakvog pomaka od prekjucer sa pregleda 😊

• Barbi13
    12. Listopad 2017. 18:42

MomOf2o17

mamisita27

Bas me zanima koja ce prva: sretna ili bbrletic? Ili mozda sanjchi??? Jos je netko bio 40+ cini mi se

Evo mene 40+ jos uvijek 😁😁
    Sutra pregled pa cemo vidjet dal ima kakvog pomaka od prekjucer sa pregleda 😊

Mislila sam da si rodila😆

Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.