Belle - znači super je dekica? Baš ću ići po nju :D
Ajde, da imam neki opravdani razlog za posjet dm-u...
Joj, moram prestat trošiti novceeeee! :) :) :)
Hedgehog hahahha u isto vrijeme! 😊 Meni je super dekica, pere se na 40 stupnjeva, 60% pamuk
Ako.nije tajna, kolko te ispala dekica? Da vidim dal se uopce isplati kupovat jer mi trenutbo to ne treba, ali mi treba jos jedna dekica, samo sto pikiram jednu naf-naf-ovu pa da vidim jel bi ju na kraju pretplatila ili dosla na isto
Bebushka, I i S su premedene :)))
Aurora i Treca sreca- i vase princezice, Una ima posebne oci, a Mila je zriktana od moh nogu, svida mi se kompletic...
Barbs- daaa, bas me zezaju komentari i ucitavanje na forumu. Super je gospodin na profilnoj...!
Sretna- sretan rockas!!!
Jastuci za nosenje- ja sam dobila dva, manji i veci i isto mi se cini da cu za prvu ruku u tome. A imam i 2x vrece br 70, jel to malo preveliko? Mene strah da on e otpliva unutra hahahah ne znam kako ja to sebi zamisljam al prvo mi dijete pa molim bez osuda! :)
Hope-odlicno za pregled!
Suncokretice- valjda cemo izdrzati jos malo, ha?
Mebe uhvatio spavalitis, spavam po noci i cijeli dan.
Ustanem samo popit vode i na wc.
Nemam teka i stalno imam mucnine (bez povracanj!)
Jel to normalno? Nemam bas teka, evo od jutros nisam nis jela... Ne da mi se ustat da napravim nesto jer- bas mi se spava hahaha
Mali se mrda na sve strane, trbuh ide s jedne na drugu str.
Spavanje- ko sto reko krevetic 120x60 imam, vrece i jastuke i nastojat cu da malen spava u tome (pokrovanja me strah a i u stanu imamo odlicno grijanje). Za po danu sam misla u kosari u kolicima, kupili smo igracke zveketave za kolica i neka u tome spava, velika su i udobna. Tako da viper nismo kupovali, i imamo malo znatizeljnog psa pa me nekalo strah ga stavljat u viper da peso ne bi skocio, iako je mini i nije nasilan, al pas je pas...
Yel, odlicno za radove! A sta se tice financija, mm i ja imamo zajednicki fond, nema tvoje i moje, sve je nase, i za osobne potrebe i za kucu i auto i bebu. Nema ti sta bit neugodno pitati! Vi ste sad obitelj! Moj isto pomaze kolko moze po kuci iako radi ko konj pa dok sam ja doma, stedim ga gdje god mogu ali inace nema u rjecniku: Necu jer zna da bi se nakostrijesila ko macka na njega hhahahah I da, na porodu ce biti s nama, kao sta skoro uvijek ako moze od posla ode na pregled s nama.
Sretna Znaci kupila sam ta tri proizvoda, Silan, Persil i Pur - sve skupa 58kn. I dekica na poklon....nije da ni meni nesto posebno treba al ionak ce mi trebat prasak i omeksivac pa eto da iskoristim priliku. Znam da Svilanit ima super proizvode, zato sam se najvise na to odlucila... odi u dm pa vidi, ak ti se ne svidja na dodir nemoj uzimat i to je to...ja sam isto trazila da mi pokazu dekicu prvo
SretnaZnaci kupila sam ta tri proizvoda, Silan, Persil i Pur - sve skupa 58kn. I dekica na poklon….nije da ni meni nesto posebno treba al ionak ce mi trebat prasak i omeksivac pa eto da iskoristim priliku. Znam da Svilanit ima super proizvode, zato sam se najvise na to odlucila… odi u dm pa vidi, ak ti se ne svidja na dodir nemoj uzimat i to je to…ja sam isto trazila da mi pokazu dekicu prvo
Uh, to je povoljno! Budem pogledala, tnx!
Little Boss je danas nemiran.. Znaci spavao mi je sat vremena ujutro... Spava mu se za poludjet i nikaaaakooo da zaspi. Sad sam ga bas presvukla i lezi u ljuljacki i cekam da zaspi da i ja mogu odmoriti...
Bebushka, preslatke suuu!!! Imena su vrhunska i neobicna i obozavam takva imena!!!
Treca sreca, daaaa, Diego od prve noci kod kuce spava u svom kreveticu a ponekad ujutro dodje u nas krevet, ali to je rijetko jer volim iskoristiti vrijeme dok spava da se sredim...
Vidjela sam reklamu dma... i mene zanima koliko je sve skupa kostalo da vidim ako se isplati!
Belle, sad sam vidjela da si odg... Pa super je! Uopce nije skupo!!
Sanjchi kos tebe uvijek radno!!
SAN-inace sam imala cvrst san.... nista me nije moglo probuditi aaaaaaa onda se rodio Diego
Jastuk-koristim ga kao podlogu a par puta smo ga u njemu nosili kod sveki i muzevim nonicima...
Sretna, lijepo se provedite!!
Sanjchi, mozda da smanjis listu jer vidim da neke cure se mjesecima nisu javile...
Tko zna sto je s Natashom bilo...
Diego spavaaaaaa... NAPOKON..
Kisa paaaadaaaa..
Sad odmaranje sat vremena i onda rucaaaakkkk
Sortiraj odgovore
Najstariji