Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    06. Listopad 2017. 14:31

I ti si stavila u dnevni plocice 

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    06. Listopad 2017. 14:32

Belle84

Mamisita i Suncokretica…moje terminuse…koja ce od nas tri prva, pitam se hehe 🤔

Ma necete jos jesi otvorena Belle

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Belle84
    06. Listopad 2017. 14:36

Nisam bila prosli tjedan, u utorak imam pregled pa cemo vidjet...

06. Listopad 2017. 14:44

Ajoj Belle, kad procitam simptome cini mi se kao TO! Valjda neces jos, prati razmake i dal sta curi niz nogu! Ja sam bila zatvorena 30.na pregledu, uloziva samo vrsak prsta. Jaooo, di vec smo pred vratimaaaa!Jao jaooo

06. Listopad 2017. 14:48

Meni kako se cini ja necu skoro rodit 😁😁 jos cu i prenjet. A bas sam se nadala prije da cu. 😁

I meni zadnjih par dana zna biti mucnina i nisam ni gladna uopce. Samo zedna,zato onda noci provodim u wc-u hahhaha  

06. Listopad 2017. 14:51

Ja uopce nemam neki osjecaj kad cu... glupo mi planirat, kad ni ne mogu. Kad bude bit ce. Momof 2017, ja sam stalno na wcu, pila ne pila. Hahahah ko upisanka

barbs
    06. Listopad 2017. 15:10

Belle, prati razmake! 
    Slika iz dma je totalno istinita! 
    Mamisita, ne bih znala za mučnine... Ali Sretna ti je već odgovorila... 
    Sanjchi, još maaalo, pa Lucija može doći!  
    A kad smo kod Diega  Danas će me izludjeti... Znači, taman je bio zaspao... i to spavanje je trajalo 10ak min... i onda sam ga morala nahraniti i sada spava 40 min... Ja krećem raditi ručak. Nisam ništa odmorila. jupppiiijeeeej... I onda meni govori frendica: SPAVAJ KAD ON SPAVA  a KAD on to spava??? i mama mi je isto to danas rekla, pa je tata rekao: pa bilo bi super da može odmoriti dok on spava KAD bi zaspao! 
    Jedva čekam da muž dođe s posla i nek se on pozabavi s njime da se mogu normalno istuširati  A on ionako ide na trening, pa ću ja biti sama s njime od 6 i pol na dalje... 

barbs
    06. Listopad 2017. 15:13

Piškenje - ja sam provodila od početka T jako puno vremena na wc... po danu... po noći... JUHUHUU... pogotovo pred kraj... to je bilo svakih pol sata - sat vremena na wcu 

Suncokretica
    06. Listopad 2017. 15:16

Belle, ja se nadam da nećemo još bar tjedan dana, neka nas još u komadu 
    Javi se ako nešto krene! 

LadyN
    06. Listopad 2017. 15:59

Bok cure...
    Vidim.da pisete o mucninama ...ja sam prva 4mj svaki dan povracala, koma mi je bilo i sad su pocele opet mucnine neovisno kad , koliko ili sto jedem ... ponekad me probudi takva kiselina u zelucu usred noci i onda nekako se namjestim i zaspem a ujutro kao da nije bilo nista...
    Par puta sam uzela rennie tbl ali ih izbjegavam koliko mogu...
    Kaze mi ginekologica da je moguce da se ponovno jave nucnina i povracanje... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.