Sanjchi znaci radovi se priblizavaju kraju ... sve je kupljeno jos da se sve poslozi i onda u miru mozes pricekati dolazak svoje curke 😍
Piškenje - ja sam provodila od početka T jako puno vremena na wc… po danu… po noći… JUHUHUU… pogotovo pred kraj… to je bilo svakih pol sata - sat vremena na wcu
I ja isto tako ... od samog pocetka jakooo puno piskim 😂😂 i jos uvijek je tako ... doduse ja jako puno vode pijem pa nije ni cudno , a mjesta za mjehur je jako malo pa se cesce i prazni, valjda ...
Barbs - slika o DM-u hahahahha
Piškenje - ma ja stalno piškiiim, a najgore mi je kad sjedim na wc-u i onda me još beba lupa :D :D :D
Mučnine - nisam s njima imala problema u prvih 3 mjeseca, valjda me neće sada karma stićiiii -.-
Mučnine su vam vjerojatno od pritiska bebe na želudac. Jedite više puta po malo, nema druge...
Meni se zadnjih par dana užasno spava
Stalno sam neka pospana i umorna, po danu ne spavam, po noći sam počela puno bolje spavati. Ne znam jel to tijelo skuplja energiju za porod ili što
LadyN, i ja sam prije T isto puuunooo tekucine pila tako da sam jos vise u T..
LITTLE BOSS spava vec 2h... Mogla bih i ja ubit oko... taman smo rucali... oprala sam sudje....
Joj i ja bas lose spavam zadnjih mjesec dana... budim se usred noci , oci kao sova ... nasavim lezati i nekako jos koji sat , dva odspavam i to je to...
Popodne se izlezavam ali isto nije bas da spavam... pa si mislim plakati ces za vremenima kad si mogla a nisi 😂😂😂 a ionako zalihe sna se ne mogu skupiti za vrijeme koje tek dolazi , tako se tjesim ne!!!
Yel, super za radove!
LadyN, aaajmeeeeee, to za spavaaaanjeeee... Jedna frendica mi je rekla na pocetku T da zali sto nije tijekom T jos vise spavala... i booomeeee mogu reci da se slazem s njom!!!
ASPIRATOR NA USISAVAC da ne zaboravim, danas je muz vidio u dm-u isti koji smo uzeli u ljekarnoj ali 25kn jeftinije. Nisam ni znala da to ima i dm-u inace bi tamo uzela. Pa eto ako netko uzima 😉
Pisanje i u trudnoci i sad non stop, al sad sam jakoo zedna, stalno pijem
Barbs slika za dm je prava haha
JASTUK ZA NOSENJE moj Leon u njemu pliva. Znaci 2 puta sam ga stavila po 2 minute i uzas..uopce mi se ne svida! Kao ribica u moru haha
Bebushka malene su preemedene... divnooo ❤❤
Sanjchi ah musko ko muski, moras im skakat po glavi da skuze neke stvari i uhvate se posla 🤣
Treca sreca Mila je bas mila 😊😊 Slatkica mala 😊
Gdje nam je Belle nestala? Nadam se da je jos 2u1, a ako je otisla u bolnicu da joj sve sta bezbolnije prolazi....
Barba, i ja sam svjesna da bi trebala sta vise spavat i nastojim al nekad ne mogu, najvise me piskenje drzi budnom
Sortiraj odgovore
Najstariji