Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LadyN
    06. Listopad 2017. 16:04

Sanjchi znaci radovi se priblizavaju kraju ... sve je kupljeno jos da se sve poslozi i onda u miru mozes pricekati dolazak svoje curke 😍

LadyN
    06. Listopad 2017. 16:05

barbs

Piškenje - ja sam provodila od početka T jako puno vremena na wc… po danu… po noći… JUHUHUU… pogotovo pred kraj… to je bilo svakih pol sata - sat vremena na wcu

I ja isto tako ... od samog pocetka jakooo puno piskim 😂😂 i jos uvijek je tako ... doduse ja jako puno vode pijem pa nije ni cudno , a mjesta za mjehur je jako malo pa se cesce i prazni, valjda ... 

Barkleys
    06. Listopad 2017. 16:10

Barbs - slika o DM-u hahahahha
    Piškenje - ma ja stalno piškiiim, a najgore mi je kad sjedim na wc-u i onda me još beba lupa :D :D :D
    Mučnine - nisam s njima imala problema u prvih 3 mjeseca, valjda me neće sada karma stićiiii -.-

Suncokretica
    06. Listopad 2017. 16:17

Mučnine su vam vjerojatno od pritiska bebe na želudac. Jedite više puta po malo, nema druge... 
    Meni se zadnjih par dana užasno spava 
    Stalno sam neka pospana i umorna, po danu ne spavam, po noći sam počela puno bolje spavati. Ne znam jel to tijelo skuplja energiju za porod ili što 

barbs
    06. Listopad 2017. 16:24

LadyN, i ja sam prije T isto puuunooo tekucine pila tako da sam jos vise u T.. 

barbs
    06. Listopad 2017. 16:25

LITTLE BOSS spava vec 2h... Mogla bih i ja ubit oko... taman smo rucali... oprala sam sudje....

LadyN
    06. Listopad 2017. 16:31

Joj i ja bas lose spavam zadnjih mjesec dana... budim se usred noci , oci kao sova ... nasavim lezati i nekako jos koji sat , dva odspavam i to je to...
    Popodne se izlezavam ali isto nije bas da spavam... pa si mislim plakati ces za vremenima kad si mogla a nisi 😂😂😂 a ionako zalihe sna se ne mogu skupiti za vrijeme koje tek dolazi , tako se tjesim ne!!! 

barbs
    06. Listopad 2017. 16:47

Yel, super za radove!
    LadyN, aaajmeeeeee, to za spavaaaanjeeee... Jedna frendica mi je rekla na pocetku T da zali sto nije tijekom T jos vise spavala... i booomeeee mogu reci da se slazem s njom!!!  

violeta1
    06. Listopad 2017. 16:51

ASPIRATOR NA USISAVAC da ne zaboravim, danas je muz vidio u dm-u isti koji smo uzeli u ljekarnoj ali 25kn jeftinije. Nisam ni znala da to ima i dm-u inace bi tamo uzela. Pa eto ako netko uzima 😉
    Pisanje i u trudnoci i sad non stop, al sad sam jakoo zedna, stalno pijem 
    Barbs slika za dm je prava haha
    JASTUK ZA NOSENJE moj Leon u njemu pliva. Znaci 2 puta sam ga stavila po 2 minute i uzas..uopce mi se ne svida! Kao ribica u moru haha
     Bebushka malene su preemedene... divnooo ❤❤
    Sanjchi ah musko ko muski, moras im skakat po glavi da skuze neke stvari i uhvate se posla 🤣
    Treca sreca Mila je bas mila 😊😊 Slatkica mala 😊

06. Listopad 2017. 16:58

Gdje nam je Belle nestala? Nadam se da je jos 2u1, a ako je otisla u bolnicu da joj sve sta bezbolnije prolazi....
    Barba, i ja sam svjesna da bi trebala sta vise spavat i nastojim al nekad ne mogu, najvise me piskenje drzi budnom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.