Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    06. Listopad 2017. 13:59

06. Listopad 2017. 14:08

Hahahah slika je top Barbs hahahaha
    Sanjchi, super da ide kraju.
    Ja ne znam jel normalno sta je meni sad pred kraj opet mucnina???

• sretna
    06. Listopad 2017. 14:11

Sanjchi, super za zavrsetak radova!
    Mamasita  normalno je. Mnogim trudnicama se vrati mucnina pred kraj. Ja u zadnje vrijeme isto uopce nama teka, pogotovo ujutro. Nemam mucnine, samo mi se ne jede

06. Listopad 2017. 14:17

Jao sanjchi i Sretna, hvala na utjehi. Ja ne povracam al mi je uzasno muka. A valjda je onda to normalno. Kad ce vise proc?!

• Mrvica
    06. Listopad 2017. 14:19

Mucnine i mene znaju uhvatiti sad pred kraj..pogotovo kad se saginjem

06. Listopad 2017. 14:24

Ja inace cijelu trudnocu jako lose spavam i po noci mi je najvise muka, malo se smanji po danu al i dalje bude lose...Nisam primjetila poveznicu sa saginjanjem. Al ionako mi je trbuh ko bacva pa se vise ni sagnuti ne mogu
     Hahahahah Sanjchi, bas to
    A drago mi je da nisam jedina s mucninama

• Barbi13
    06. Listopad 2017. 14:28

Najela sam se ko gica i sad kad bi malo legla bebica je pocela plesat bome je zahladilo u Ri

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    06. Listopad 2017. 14:28

Sanjchi ljepi ti je stan jako.mi se svidjaju prozori

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Belle84
    06. Listopad 2017. 14:29

Ja imam bolove u krizima i naprijed kao da cu dobit mengu.... valjda je to normalno...nadam se da nece jos krenut...

Belle84
    06. Listopad 2017. 14:31

Mamisita i Suncokretica…moje terminuse...koja ce od nas tri prva, pitam se hehe 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.