Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mrvica
    06. Listopad 2017. 17:08

violeta1

ASPIRATOR NA USISAVAC da ne zaboravim, danas je muz vidio u dm-u isti koji smo uzeli u ljekarnoj ali 25kn jeftinije. Nisam ni znala da to ima i dm-u inace bi tamo uzela. Pa eto ako netko uzima 😉
    Pisanje i u trudnoci i sad non stop, al sad sam jakoo zedna, stalno pijem
    Barbs slika za dm je prava haha
    JASTUK ZA NOSENJE moj Leon u njemu pliva. Znaci 2 puta sam ga stavila po 2 minute i uzas..uopce mi se ne svida! Kao ribica u moru haha
    Bebushka malene su preemedene… divnooo ❤❤
    Sanjchi ah musko ko muski, moras im skakat po glavi da skuze neke stvari i uhvate se posla 🤣
    Treca sreca Mila je bas mila 😊😊 Slatkica mala 😊

Violeta, molim te ako i kad stignes, stavi sliku tog aspiratora i koja je cijena. Bas ih gledam.. Hvala

Barkleys
    06. Listopad 2017. 17:09

Eee Violetaaa i ostale mamice, ne znam jeste vidjele mail od Bubamare... Jel netko ima iskustva s ovom markom?

S obzirom da mi je termin u 11.mjesecu imam osjećaj da će mi ovo dobro doći... A ne razumijem se u te stvari -. -

Barkleys
    06. Listopad 2017. 17:09

Eee Violetaaa i ostale mamice, ne znam jeste vidjele mail od Bubamare... Jel netko ima iskustva s ovom markom?

S obzirom da mi je termin u 11.mjesecu imam osjećaj da će mi ovo dobro doći... A ne razumijem se u te stvari -. - 

06. Listopad 2017. 17:16

Ja sam po preporuci prijateljice koja ima malog od 3 god kupila taj aspirator u Bubamari po toj cijeni, samo se morate uclanit u klub. Navodno je dobar.

• Barbi13
    06. Listopad 2017. 17:22

Moram i to kupit do kad je ta cijena u bubamari,cini mi se dobra stvar narocito kad su na ciki pa im se zacepi nosic

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Belle84
    06. Listopad 2017. 17:22

Mamisita tu sam jos uvijek, lezim....boli i dalje ali ne pojacava se bol... iscjetka nema tj.normalan je kao i prije... samo me stisnulo 2-3 puta vec na wc 😂 
    Vidjet cemo kak ce se razvijat situacija.

• Barbi13
    06. Listopad 2017. 17:27

Belle jesi isla pipi ili ono drugo

Leptirica.com

• Barbi13
    06. Listopad 2017. 17:28

bbrletic13

Belle jesi isla pipi ili ono drugo

Belle84

Mamisita tusam jos uvijek, lezim….boli i dalje ali ne pojacava se bol… iscjetka nema tj.normalan je kao i prije… samo me stisnulo 2-3 puta vec na wc 😂
    Vidjet cemo kak ce se razvijat situacija.

Sorry ako sam nepristojna

Leptirica.com

06. Listopad 2017. 17:53

Jel se nakit sav mora skinut kad se ide rodit. Nausnice, lancic.... pirs u nosu. 
    Prsten davni dana nenosim ako mi je ista nateklo u trudnoci to su onda prsti na rukama. Cevapi 😂

Barkleys
    06. Listopad 2017. 17:54

Joj sad vidim da mi se objavilo 2x. -.-

Ovo u Bubamari je do ponedjeljka, 9.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.