Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    02. Listopad 2017. 05:32

Ni ja ne mogu spavat nocas me malo kriza pocela boljet al sad vise ne beba se rita valjda sam napeta,sanjchi je li jos boli

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Kiki156
    02. Listopad 2017. 06:24

I ja sam budna. Mene malo hvata strah od poroda, a najvise zato jer sam na svadbi sad u subotu slusala o porodu moje sestricne koji je bio stvarno tezak. Sve je na kraju dobro zavrsilo al sjecam se tog njenog poroda jos od prije i bilo mi je uzasno samo to slusat al sam nekako potisnula. I sad su me podsjetili i uvikao se strah...a bila sam skroz ok. Moram se nekako rijestiti straha jer imam jos par dana i ne zelim doc u bolnicu s paranojama. 
    Inace, kod mene nema simptoma. Cak mi se cini da sada imam vise energije nego na pocetku, hodam bez problema, mislim da bi mogla i trcat ako treba! 
    Moja je beba vec sad velika, imao je 3400 na zadnjem pregledu a ja sam mala. I zato ne zelim prenijeti jer tek onda rastu ko gljive. Pitat cu gin mozemo li odmah dogovoriti porod ako do pon ne krene samo da u pon dodem u bolnicu i da me odmah porode. Sta mislite jel to moguce???

• Barbi13
    02. Listopad 2017. 06:44

Kiki156

I ja sam budna. Mene malo hvata strah od poroda, a najvise zato jer sam na svadbi sad u subotu slusala o porodu moje sestricne koji je bio stvarno tezak. Sve je na kraju dobro zavrsilo al sjecam se tog njenog poroda jos od prije i bilo mi je uzasno samo to slusat al sam nekako potisnula. I sad su me podsjetili i uvikao se strah…a bila sam skroz ok. Moram se nekako rijestiti straha jer imam jos par dana i ne zelim doc u bolnicu s paranojama.
    Inace, kod mene nema simptoma. Cak mi se cini da sada imam vise energije nego na pocetku, hodam bez problema, mislim da bi mogla i trcat ako treba!
    Moja je beba vec sad velika, imao je 3400 na zadnjem pregledu a ja sam mala. I zato ne zelim prenijeti jer tek onda rastu ko gljive. Pitat cu gin mozemo li odmah dogovoriti porod ako do pon ne krene samo da u pon dodem u bolnicu i da me odmah porode. Sta mislite jel to moguce???

Ja imam u cetvrtak pregled u bolnici bit cu 39 tjedana i ja bi isto pitala a ne znam da li je to moguce.Mislim da to rade kod visokog tlaka

Leptirica.com

• Barbi13
    02. Listopad 2017. 07:00

Dragi isao radit a ja pijem kavicu

Leptirica.com

[OBRISANO] 02. Listopad 2017. 07:09

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna
    02. Listopad 2017. 07:16

Hope meni je mali veci za 2 tj, odnosno njegova glava 😄 sa 35+1 je ima 2750 g. Rekoa je gin da ako nastavi rast tim tempom da bi do termina imao oko 3600-3700, vidjet cemo kolko danas ima.
    Sanjchi, kako je? Ja se na kakanje na obazirame jer id pocetka znam imat stolice i po 4 puta na dan zbog magnezija 😂 tek mi se nedavno normaliziralo.
    Hemeroidi, na tecaju su nam rekli da se dobiju zbog krivog tiskanja. Trebamo tiskat kao da piskimo, a ne kakamo. Tako da sam se toga sjetila na porodu s L i drzala se toga, na srecu,nisam ih dobila.

• sretna
    02. Listopad 2017. 07:21

Inace, jucer sam imala bas hrpu kontrakcija. Oreporsirala sam se u upetak i subotu. Bas me zanima kakvo je stanje. Nadam se da sam zatvorena 😂 smijesno mi je kako vi kone trrbate postat prvi lut mame sve jedva cekate sto prije, a mi koje imamo djecu ne zurimo nikud 😅

barbs
    02. Listopad 2017. 07:32

cure, sreeeetno na pregledima!! 
    Dzenny, preslatka slikica!
    Kiki, kako ni ide na zivce kad se netko sjeti prepricavati po 100ti put porod  Samo te isparanoiziraju bez veze...
    Aaajmeeee, kako sam pospanaa 

[OBRISANO] 02. Listopad 2017. 07:40

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Barbi13
    02. Listopad 2017. 07:52

Sanjchi sretno na pregledu javi se

Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI