Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mrvica
    04. Listopad 2017. 20:26

sretna

Mrvica

sanjchi255

Moja je sa 32 tjedna bila 2357😅 bit ce cini se veca bebica hehe…sutra imam kontrolu pa me bas zanima hoce radit UZV, nismo vec 5 tjedana, mogo bi✊

Meni na 31+5tt = 1840g 🤔 ili je tvoja Luce veca bebica ili je moj bebac malen
    Salim se, naravno, svatko ima svoj tempo a i znamo da su to samp procjene koje cesto budu pogresne. 😊

Sta bi ja dala da je moj ginekolog krivo procijenio,ali on uvijek tocno procijeni 😄

😅 sram ga bilo preciznog 😉

• sretna
    04. Listopad 2017. 20:31

Mrvica

sretna

Mrvica

sanjchi255

Moja je sa 32 tjedna bila 2357😅 bit ce cini se veca bebica hehe…sutra imam kontrolu pa me bas zanima hoce radit UZV, nismo vec 5 tjedana, mogo bi✊

Meni na 31+5tt = 1840g 🤔 ili je tvoja Luce veca bebica ili je moj bebac malen
    Salim se, naravno, svatko ima svoj tempo a i znamo da su to samp procjene koje cesto budu pogresne. 😊

Sta bi ja dala da je moj ginekolog krivo procijenio,ali on uvijek tocno procijeni 😄

😅 sram ga bilo preciznog 😉

Nada umire posljednja 😄

• Pero1234
    04. Listopad 2017. 20:45

Molim pomoc mišljenja
    Ovako,cura mi sumlja da je trudna,napravili smo dva testa obadva pozitivna,obavila vadenje krivi na betu nalaz 4960.0h i u/l 0-5.3 njezin ginekolog kaze da nije trudna i da dode na pregled za nekih mjesec dana.Juce je pravila treci test i on je bio pozitivan,zadnju menstruaciju je imala 25.8. I ciklusi su joj uredni do sada bili svakih 28 dana,ako mozete reci o cemu se radi jer sada neznamo nista.

• GaLu
    04. Listopad 2017. 20:52

Yel evo da te utjesim sa svojom pricom jer dr ponekad naprave vecu paniku nego sto uopce bi trebalo. Znaci vec sam pisala da mi je prvi porod bio sa 29 tjedana i automatski su mi tad rekli da svaka sljedeca trudnoca obavezno serklaza. U drugoj trudnoci sam isla na serklazu i sve bilo ok, porod sa 38 tjedana ali bolove radi serklaze sam imala uzasne, kako je beba rasla i bio pritisak na sav. Sad u trecoj trudnoci kad sam rekla da necu na serklazu dr su me skoro proglasili ludom. A eto vidis usla sam u 40. tjedan, a dobro da ne dobim na glavi kolko sam aktivna jer bi htjela cim prije da bebica mi dodje.

• Pero1234
    04. Listopad 2017. 20:56

sanjchi255

Pero1234

Molim pomoc mišljenja
    Ovako,cura mi sumlja da je trudna,napravili smo dva testa obadva pozitivna,obavila vadenje krivi na betu nalaz 4960.0h i u/l 0-5.3 njezin ginekolog kaze da nije trudna i da dode na pregled za nekih mjesec dana.Juce je pravila treci test i on je bio pozitivan,zadnju menstruaciju je imala 25.8. I ciklusi su joj uredni do sada bili svakih 28 dana,ako mozete reci o cemu se radi jer sada neznamo nista.

Pa ako je bila kod ginekologa i on je rekao da nije trudna, onda vjerojatno nije. No opet je moguce da je kasnije doslo do oplodnje i da se na ultrazvuku jos nr vidi plod. Pricekajte jos par dana pa ponovite test. Ako opet bude pozitivan, mozda da odete privatnom ginekologu..

Dva test smo pravili 22.09. I bili su pozitivni,juce je bila kod ginekologa i poslo ju je na vadenje krvi na betu i rekao joj da danas dode po rezultate,juce napravi i treci test nakon pregleda i opet pozitivan kako moguce da bi tri testa lagala,jednostavno moramo kod privatnika.

• GaLu
    04. Listopad 2017. 20:56

A sto se tice kontrakcija, ja sam ih imala cijelu trudnocu negdje valjda od 22 tjedna, pila i magnezij i sve zivo cak sam molila dr da mi da tablete protiv kontrakcija za svaki slucaj da imam doma ali  ih nisam pila. Od tjedna 37 sve je stalo, sad kad bi htjela sad ih nema. Porod nije tako jednostavan kako mi mislimo, treba puno kontrakcija i puno bolova da se pokrene nesto. 

• Barbi13
    04. Listopad 2017. 20:59

Yel opet ti njih zovi da ne izgubis naknadu jer je sve u banani

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    04. Listopad 2017. 21:01

GaLu

Yelevo da te utjesim sa svojom pricom jer dr ponekad naprave vecu paniku nego sto uopce bi trebalo. Znaci vec sam pisala da mi je prvi porod bio sa 29 tjedana i automatski su mi tad rekli da svaka sljedeca trudnoca obavezno serklaza. U drugoj trudnoci sam isla na serklazu i sve bilo ok, porod sa 38 tjedana ali bolove radi serklaze sam imala uzasne, kako je beba rasla i bio pritisak na sav. Sad u trecoj trudnoci kad sam rekla da necu na serklazu dr su me skoro proglasili ludom. A eto vidis usla sam u 40. tjedan, a dobro da ne dobim na glavi kolko sam aktivna jer bi htjela cim prije da bebica mi dodje.

Ajme Galu, znači sve se može! Baš mi je drago da si podijelila priču! Sretno i držim fige za dalje! 

• Barbi13
    04. Listopad 2017. 21:01

Pero1234

sanjchi255

Pero1234

Molim pomoc mišljenja

Pa ako je bila kod ginekologa i on je rekao da nije trudna, onda vjerojatno nije. No opet je moguce da je kasnije doslo do oplodnje i da se na ultrazvuku jos nr vidi plod. Pricekajte jos par dana pa ponovite test. Ako opet bude pozitivan, mozda da odete privatnom ginekologu..

Dva test smo pravili 22.09. I bili su pozitivni,juce je bila kod ginekologa i poslo ju je na vadenje krvi na betu i rekao joj da danas dode po rezultate,juce napravi i treci test nakon pregleda i opet pozitivan kako moguce da bi tri testa lagala,jednostavno moramo kod privatnika.

Sta kaze nalaz bete

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    04. Listopad 2017. 21:05

Brletić - nikako da prokomentiram. Ovo što si rekla da si spakirala nescafe. Znači... Daaaaa! Ako treba izbacim pol paketa uložaka, pa nek muž nosi. Super mi je ideja, jer ja bi ujutro popila laganu kavicu. Ali kako to izvest. Mislila si s vrućom vodom iz kupaone ili? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.