Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    04. Listopad 2017. 18:21

Ma sve je to super. Zadnja mjesec najviše dobiju ja mislim 😁 A i ta mjerenja nekad bas znaju žešće fulati. 

04. Listopad 2017. 18:30

Moj je sa 35tj bio 2300 

• Mamuka
    04. Listopad 2017. 18:32

Znaci to su prosječne bebice i bit će to super. Bitno da je to negdi oko tog prosijeka ali svaka beba ima svoj ritam rasta i nema garancije na koliko će bit porođajna. Samo nek je sve sa organima u redu.
    Mene samo stra da ne bude ispod 3 pa da zbog gubitka na težini ide u topli krevetić. A sad i streptokok... ma bit će to OK. Samo happy thoughts 😎

04. Listopad 2017. 18:50

Bitno da su nam bebe zdrave i da je sve uredu. 😊

LadyN
    04. Listopad 2017. 19:00

sanjchi255

MomOf2o17

Bitno da su nam bebe zdrave i da je sve uredu. 😊

Bas tako😊

Slazem se 😀

• Barbi13
    04. Listopad 2017. 19:09

Yel

Sanjchi, super ti je kosa!
    Nisam stigla komentirati, cure super su vam stvarcice za bebice 👍🏻👍🏻

Bit ce to sve ok Yel vidjet ces

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Suncokretica
    04. Listopad 2017. 19:45

Evo ja uglavnom odmaram doma, nije da baš ležim cijeli dan a možda bi trebala, al nemam mira 
    Ja bi van, ja bi ovo, ja bi ono, osjećam se baš nekako beskorisno kad moram mirovati. Svaka čast ženama koje tako cijelu trudnoću! 
    Yel, samo odmaraj i leži što više, ne mora značiti da će to još krenuti al bolje da spriječiš koliko možeš, ipak si još dosta od termina...
    Netko je stavio tortu od pelena, to mi je baš super poklon, lijep a koristan! 

• Mrvica
    04. Listopad 2017. 20:16

sanjchi255

Moja je sa 32 tjedna bila 2357😅 bit ce cini se veca bebica hehe…sutra imam kontrolu pa me bas zanima hoce radit UZV, nismo vec 5 tjedana, mogo bi✊

Meni na 31+5tt =  1840g  🤔  ili je tvoja Luce veca bebica ili je moj bebac malen 
    Salim se, naravno, svatko ima svoj tempo a i znamo da su to samp procjene koje cesto budu pogresne. 😊

• sretna
    04. Listopad 2017. 20:18

Mrvica

sanjchi255

Moja je sa 32 tjedna bila 2357😅 bit ce cini se veca bebica hehe…sutra imam kontrolu pa me bas zanima hoce radit UZV, nismo vec 5 tjedana, mogo bi✊

Meni na 31+5tt = 1840g 🤔 ili je tvoja Luce veca bebica ili je moj bebac malen
    Salim se, naravno, svatko ima svoj tempo a i znamo da su to samp procjene koje cesto budu pogresne. 😊

Sta bi ja dala da je moj ginekolog krivo procijenio,ali on uvijek tocno procijeni 😄

• Mrvica
    04. Listopad 2017. 20:25

Yel i mene isto zna stezat i boliti i pritisak dole. Nije mi receno da je beba nisko.. u TA jos nisam isla pa nije mjereno nista. Samo mi je naredeno mirovanje.  To je jedino i najvaznije sto mozemo. Mirovati. Ne brini, moze se i prenijet tako 😊 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.