Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    03. Listopad 2017. 11:53

Komodicu sam imala za prvo dvoje al mi je bila prevelika za sobicu nasu ps je smetala da se vrata mogu skroz otvoriti pa sam je nakon nekog vremena prodala. Sad cu kupiti policu u ikei koja pase uz sobu pa cu na nju staviti robicu i sve ta bebu. Robicu cu pospremiti u one kutijice isto iz ikee da ne pada prasina ako bude potrebno iako mislim da ni to nece trebati jer sam nekako bebe cesto presvlacila i robica nije dugo stajala 😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• sretna
    03. Listopad 2017. 12:03

Hedgehog

Sretna, jesi ti pisala kako nemaš sijediiiih?

Ajme sretnice, baš si sretna. Ja ih imam od 20.te -.-

Ja sam pisala, da 😄

Barkleys
    03. Listopad 2017. 12:14

kleaiva

Komodicu sam imala za prvo dvoje al mi je bila prevelika za sobicu nasu ps je smetala da se vrata mogu skroz otvoriti pa sam je nakon nekog vremena prodala. Sad cu kupiti policu u ikei koja pase uz sobu pa cu na nju staviti robicu i sve ta bebu. Robicu cu pospremiti u one kutijice isto iz ikee da ne pada prasina ako bude potrebno iako mislim da ni to nece trebati jer sam nekako bebe cesto presvlacila i robica nije dugo stajala 😂

Da ni nama ne stane komoda, ali doslovno nigdje. A i ne znam što bi poslije s njom. Ja sam oslobodila dio svog ormara. Imam police blizu krevetića i sl. Snaći ću se nekako. 

A i vidjela sam svakakvih rješenja što se tiče presvlačenja. Neki koji imaju police iznad veš mašine su na nju stavili onaj madrac/jastuk za presvlačenje, neki su radni stol pretvorili u komodu za presvlačenje. Sve se može. 

• Mamuka
    03. Listopad 2017. 12:16

Belle predivni izgledaš. Bas predivno.
    Ja sam u zadnjih misec dana osjećam ko mladunce kita a ponekad i slon.
    Cure jel bbrletic stavljala možda sliku komodice koja ima tako otvorenu prvu policu??
    Sanjchi tvoj se stomak kruži i vidi se da je blizu kraj.
    Meni su u svatovima prije 2 tjedna govorili kako mi je jako nisko stomak al čini mi se da moj šeta gori doli ovisno o mom umoru.
    Danas sam išla po nalaz na streptokok i pozitivna sam tako da sam dobila neki antibiotik al pari sumammedu i to je to. Pitala sam jel triban ponovit li neke dodane nalaze Radit i kaže doktor ne. Samo da im kod poroda napomenem da sam imala i upisa je koji antibiotik je propisa.
    Sinoć sam popeglala gotovo sve za bebu, ono šta imamo, i sad samo tribamo komodu nekako zbavit iz ZG da to poslozim. Bome ima toga dosta al sve je 56 i 62. Samo par komada 68. Još moran lupit nešto za izlazak iz bolnice a ništa me bas ne oduševljava.

barbs
    03. Listopad 2017. 12:17

Belle, prezgodna! 
    Kiki, nije mi se spustio trbuh... 
    Sijede - imam jedan pramen otkad sam se rodila, ali sam krenula u 20ima sjediti...  Inače se farbam baleaž  Ne znam kako se piše.  

03. Listopad 2017. 12:18

Cure imam problem:
    Beba jako nisko, tvrd trbuh, ctg pokazao trudove nez sta nez kakve nez nista
    Dr me salje sutra na merkur 😩😩😩

Barkleys
    03. Listopad 2017. 12:22

Yel . jel te boli, svakih koliko? Prati malo taj vremenski razmak....

A i bolje je da te pregledaju u bolnici, pa u slučaju bilo čega da te zadrže. Ali to ništa ne mora značiti da ćeš odmah sada roditi. Probaj do sutra što više ležati i odmarati, spakiraj za svaki slučaj torbu za bolnicu, zlu ne trebalo, ak oveć nisi. A ako jako krenu bolovi odi na hitnu.

maca1510
    03. Listopad 2017. 12:24

Mamuka

Belle predivni izgledaš. Bas predivno.
    Ja sam u zadnjih misec dana osjećam ko mladunce kita a ponekad i slon.
    Cure jel bbrletic stavljala možda sliku komodice koja ima tako otvorenu prvu policu??
    Sanjchi tvoj se stomak kruži i vidi se da je blizu kraj.
    Meni su u svatovima prije 2 tjedna govorili kako mi je jako nisko stomak al čini mi se da moj šeta gori doli ovisno o mom umoru.
    Danas sam išla po nalaz na streptokok i pozitivna sam tako da sam dobila neki antibiotik al pari sumammedu i to je to. Pitala sam jel triban ponovit li neke dodane nalaze Radit i kaže doktor ne. Samo da im kod poroda napomenem da sam imala i upisa je koji antibiotik je propisa.
    Sinoć sam popeglala gotovo sve za bebu, ono šta imamo, i sad samo tribamo komodu nekako zbavit iz ZG da to poslozim. Bome ima toga dosta al sve je 56 i 62. Samo par komada 68. Još moran lupit nešto za izlazak iz bolnice a ništa me bas ne oduševljava.

Mislim da cu i ja iz ikee narucit, preko onog dostavnog centra u splitu, 99kn dostava u split samo moram pogledat jel to mora bit odredena cifra ili kako to ide. 
    Ja imam mozda jedan kompletic 62, sve ostalo mi je 50 i 56, sve se nadam da ce stat u to 🙈 
    Sijede- ja ih nemam i bojala sam se jedanput u zivotu u srednjoj skoli. Stvarno imam gustu i kvalitetnu kosu pa mi zao bojat je.

url=https://daisypath.com]

• Barbi13
    03. Listopad 2017. 13:02

A Yel draga da li ti je trbuh stalno tvrd

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

luce <3
    03. Listopad 2017. 13:27

Belle wooow super izgledas!!! Jesi ti to u stiklama na slici??? Ja imam sad vjencanje u subotu i tako bi tila nosit stikle al mislim da bi mi noge odma otekle pa me strah
    Yel bolje da te u bolnici pogledaju pa da znas na cemu si!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.