Skuzila sam to za izdajanje, prvo stavim bebu na 15tak min pa izdajam i dohranim na bocu, inace su se jednu vecer izmjenjivale preko dvi ure, nikako site, a to je koma za bradavice...
sinoc sam jednu stranu izdojila tako da sam stala pod vruci tus pa u tusu jer su spavalesnalazimo se
Al tlaka mi je rucnom jer stvarno imam puno posla, aj da moram izdojit za jednu bebu jos nekako, ovako se mislim dal se isplati riskirat tih petstotinjak kn za neku s njuskala?
Bbrletic, beba ce doci kad najmanje ocekujes!!
Senoritakova, cestitam ti na mrvici!! Zelim ti brz oporavak!! Odmaraj i uzivaj s Ritom!!!
Bas sam se pitala gdje si....

Senoritakova cestitam vam i zelim vam puno zdravlja i srece i brz oporavak!!! Napokon si docekala svoju malu mrvicu 😍😍

Seniritakova i ti si jadnice iskusila "najbolje" od obje vrste poroda....i meni su nakon patnje u trudovima tek dali CR. Prosto zavidim onima koje odu lijepo na ugovoreni ko dame bez bolova...pa te boli samo pisli oporavak...a ne i prije i posli.
Ali glavno da je Rita dobro i da ste vi sve to izgurale lipo, a tebi zelim brz oporavak bez komplikacija. I da sto prije se rijesis katetera i braumila...meni je to bio velik iskorak. S onim se tesko kretati sve..

žena-majka-carica:)
Bebuska ufff nije tebi lako. Meni je tlaka izdajanje i ovak. A kamoli sve puta dva...tko ti pomaze??

žena-majka-carica:)
Marijana, jesi ti jucer rodila ili 27.?? Ja sam se pogubila sto se tice onog popisa
Ne znam vise tko je kada rodio...

Samo da vas pozdravim! 😘 Ne radim ja puno, samo malo vezem one masne i tako 😊 Moj brat zeni jednu slavonkicu pa eto mozda i mi jednom odemo na kirvaj 😃 Violeta ako budem negdje blizu tebe javit cu se da skupa secemo nase decke 😜
Cure djecica su vam preslatka! Barbs i ja imam to odjelce ☺️
Ja se eto nadam da cu u nedjelju ic rodit, mogu i odmah sa svadbe produzit u radaonu 😂 Nestrpljiva sam i jedva cekam da rodim svoje zlato i da se mazimo i pazimo i dojimo i sveeeee ❤️ Malo me plasi porod al ne razmisljam o tome puno, zapravo jedva cekam da krene!
Senoritakova cestitam! ☺️❤️❤️ Znaci ipak je mala Rita stigla 😍 Ako sam dobro upamtila nesto su ti na kraju govorili da je mozda decko? Neka je sve dobro proslo, uzivajte sada vas dvije!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji