Ja jednu dozu kavice popijem S puno mlijeka!
Suncokretice, bitno da si se ti na vrijeme spremila, a curka će već doći kad joj bude vrijeme,
Pokvario nam se lift i morala pjesice do devetog kata
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Bbrletic13 ajmeeee katastrofa,mogu si samo zamislit kad si skuzila da ne radi onaj osjećaj 😅😅
Cure dal koja od vas koja treba rodit u Petrovoj zna dal se može telefonom ili mailom naručiti na pregled u Petrovu?! I ako netko ima kontakt
I sad cujem lift proradio
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Mamuka, ja sam dns isla radit bris na streptokok i rez za tj dana pa cemo vidjet. Kolko dugo moras pit taj antobiotik?
Mene strah tipa da moramo pit a uhvate nas trudovi jel moze bit komplilacija prilikom porodaja??
Mi imamo obicnu komodu a prematalicu onu koja se ucvrsti na kinderbet...
Barbs , kolko si ti toga spremila u torbu za rodiliste tj koliku torbu si nosila? Ja sam mislila ruksak plus manja torba? Ni sama vise ne znam...
Yel, nadam se da ce biti sve ok, ne mora nista znaciti da ces se sad porodit al bar si neku torbu il ruksak ponesi, zlu ne trebalo ;*
Sanjchi, kako si ti? Jel te jos prate bolovi oni?
Yel, ah jooojj.... Sutra ces sigurno znati vise...
Bbrletic, Aajmeeeeee, ja sam jedva hodala oko kuce kamoli do 9.kata...
Mamisita, veliku torbu hahahs Nista mi nisu rekle...sto god da mi je falilo sam govorila muzu i svojima da mi donesu s time da sam ja stavila vise ruvnika (za tijelo, za lice i tako...) i ulosci za mene su bili ogromni pa nisam imala gdje sa stvarima... Prljavo i sto mi nije trebalo sam sve davala muzu da nosi doma...
Mislim, torba nije bila previse velika.. Stalo mi je sve sto mi je trebalo...
A cimi je imala manju torbu i jos se smijala da je pola toga zaboravila... a Ipak joj nista nije zafalilo jer su joj njeni sve donosili...
*nitko ni rijec nije rekao... Ali da se mora stavljati u ormarice aaajme... pa nista ne bi stalo hahahaha
Mamuka, ja sam dns isla radit bris na streptokok i rez za tj dana pa cemo vidjet. Kolko dugo moras pit taj antobiotik?
Mene strah tipa da moramo pit a uhvate nas trudovi jel moze bit komplilacija prilikom porodaja??
Mi imamo obicnu komodu a prematalicu onu koja se ucvrsti na kinderbet…
Barbs , kolko si ti toga spremila u torbu za rodiliste tj koliku torbu si nosila? Ja sam mislila ruksak plus manja torba? Ni sama vise ne znam…
I ja imam streptokok i dobila sam antibiotik. Bez obzira ako pijes antibiotik na porodu svejedno dobijes peniciln da se beba ne zarazi. Znaci nebitno jesi stigla popit ant ili ne, na porodu svejedno.dobivas penicilin
Sortiraj odgovore
Najstariji