Mamuka, zao mi je radi pozitivnog nalaza... Al eto bitno da se na vrijeme otkrilo...
Stikle u T - nisam ih nosila.. Dobro da sam u sandale uopce za zadnji pir mogla obuci hahahahah
Eto, ja sam dobila "super" poziv s hzzoa... grrrrrr... Moram ici sutra na biro da mi oni daju azurniju potvrdu za koju su me u 5.mj uvjeravali da ce biti doboljna a hzzo trazi noviju potvrdu s novijim datum... Svejedni sam htjela na hzzo radi djecjeg
*edit: svejedno sam htjela na hzzo radi dječjeg, ali ovako ću morati zamoliti svoje da dođu puno ranije ujutro da mi Diega pričuvaju i ja da trknem u grad s tatom da sve to riješim prije dolaska patronažne... A ispred biroa se teško nađe parking, pa nema smisla da idem sama... Da moram samo na hzzo onda bih otišla sama autom. Ajme, nisam vozila preko 2 tjedna Baš me zanima kako će biti kad prvi put sjednem u auto!
Mame vozaćice, kad ste nakon poroda krenule voziti?
Evo mene s pregleda, otvorena za prst
Doktorica ne diže paniku jer smo kao skoro u terminu al rekla je da bar još tjedan dana mirujem da doguramo do termina. Može biti za 2 dana a možda doguramo do termina, tko će ga znati...
Sad mirujem i uglavnom ću ležati da što dulje budemo u komadu.
Na uzv sve ok, okrenuta kako treba i dovoljno plodne vode, samo je mršavica ako je vjerovati uzv. Al tako je od početka...
Primjetila sam to otvaranje jer su mi zadnjih par dana očito krenuli ispadati dijelovi sluznog čepa, kod tuširanja sam primijetila. A jutros kapljica krvi tako da ko da sam znala da se nešto događa, srećom sam danas išla na pregled jer bi inače na hitnu išla
Idući tjedan idem u Petrovu i radit će mi ctg. Nadam se da ćemo dogurati do tada hehe
Moram priznati da me sad uhvatila euforija, nadam se da neće panika
*edit: svejedno sam htjela na hzzo radi dječjeg, ali ovako ću morati zamoliti svoje da dođu puno ranije ujutro da mi Diega pričuvaju i ja da trknem u grad s tatom da sve to riješim prije dolaska patronažne… A ispred biroa se teško nađe parking, pa nema smisla da idem sama… Da moram samo na hzzo onda bih otišla sama autom. Ajme, nisam vozila preko 2 tjednaBaš me zanima kako će biti kad prvi put sjednem u auto!
Mame vozaćice, kad ste nakon poroda krenule voziti?
Pa.ne zaboravljas voznju 🤣 nakon 2.5 tjedna od poroda sam skoro svaki dan s L isla u grad na duge setnje i na kave s frendicama. Do grada moram autom
Evo mene s pregleda, otvorena za prst
Doktorica ne diže paniku jer smo kao skoro u terminu al rekla je da bar još tjedan dana mirujem da doguramo do termina. Može biti za 2 dana a možda doguramo do termina, tko će ga znati…
Sad mirujem i uglavnom ću ležati da što dulje budemo u komadu.
Na uzv sve ok, okrenuta kako treba i dovoljno plodne vode, samo je mršavica ako je vjerovati uzv. Al tako je od početka…
Primjetila sam to otvaranje jer su mi zadnjih par dana očito krenuli ispadati dijelovi sluznog čepa, kod tuširanja sam primijetila. A jutros kapljica krvi tako da ko da sam znala da se nešto događa, srećom sam danas išla na pregled jer bi inače na hitnu išla
Idući tjedan idem u Petrovu i radit će mi ctg. Nadam se da ćemo dogurati do tada hehe
Moram priznati da me sad uhvatila euforija, nadam se da neće panika
Ta otvorenost ti nista ne znaci. Ja sam s L bila otvoreba od 35 tt i sve normalno radila i prenjela na kraju
Sretna, hahaha, istina, ali baš se čudno osjećam kad pomislim da moram sjesti u auto! Al' ajde, mogu ja to!
Suncokretice, nikad se ne zna kad će biti taj trenutak! Ali eto, Sretna je pričala da je puno prije bila otvorena za prst i opet prenijela.
Sretna, je l' se može dok se doji piti nescafe? Znam da si ti ljubiteljica nesa
Ah, sad vidim da je Sretna već odg. Ja sam mislila i prije da si se ti bila otvorila u T s L-om... Možda sam te zamjenila s nekime.
Ta otvorenost ti nista ne znaci. Ja sam s L bila otvoreba od 35 tt i sve normalno radila i prenjela na kraju
Ma znam da može biti i tako, al eto čuvati ću se sigurno do 37 tt, pogotovo jer je cura manja po uzv pa bolje da je što duže unutra da se još zdeblja
Bitno da sam ja sve na vrijeme pripremila i sad mogu mirno čekati hehe
Barbs a tko zna id kad sam bila otvorena, al.na pregledu sa 35 tt mi je to vidio, a od pregleda prije toga je proslo 4 tjedna.
Smijes pit i ness i kavu. Od jedne salice bebi nista ne moze biti, kao ni dok si trudna pa si pila kavu ili ness
Sortiraj odgovore
Najstariji