Belle ma nemam prednost ocito, ko da je njih briga, al dobro.
Ja cu piti mg jos ovaj tjedan jer u subotu idemo nq svadbu, a u petak frendica i ja zajedno castimo ostatak ekipe za okrugli 30.-ti rodendan 😄
Ja se ne farbam i nemam ni jednu sijedu. Cak mi je frizer rekao da bolje da se ne farbam dok ne moram jer mi je kosa prirodno u pramenovima i lijepa boja da bi to bilo steta unistit
Sanjchi, frućka ti se za dojenje! i meni je bilo neugodno i onda kad sam skužila da svi živi su doma, a Diego gladan - šta ću! Njima bi trebalo biti neugodno... Mada kad dođu frendovi naravno da neću pred njima!
Hope - komoda je odlična!
Mi smo iz Zagreba i cijeli stan smo opremili u ikei, pomalo smo frikovi po tom pitanju, doslovno znamo imena namještaja i npr. kad netko pita gdje je to i to, odgovaramo: na billyju, u paxu itd. Da sad kad to napišem baš smo frikovi. Ima super stvari, jeftinih, a oke kvalitete. Naravno, ako hoćeš baš baš kvalitetno drvo, onda se i cijena diže. Prednost im je montiranje, baš su im upute ko za debilčeke. A već smo i dječji odjel poharali, tako da me ne bi čudilo da naše dijete u vrtiću zovu ikeić. :D
A što se tiče poroda, paničarila sam, sve istraživala,.. Sama sebi se čudim kako sam zen. Dijete nekako mora van, Znam da neće biti lako, znam da će me rezati, znam da će boliti...i znam da neću biti spremna na tu bol jer realno ne znam koliko će boliti. Samo se nadam da ću uspjeti dobiti epiduralnu na vrijeme i da će ona u ključnom trenu proraditi i da će biti sve u redu -.-
Barbs kad ti je pukao vodenjak jel si bas jako osjetila, bas je bio onako mlaz vode, da ne mozes fulat da je to to ili? 😂
Sretna, žao mi je što čekaš red. Grozno je kad nemaju obzira prema trudnicama Nadam se da si do sada zavrešila!
Hope, ne mora značiti da će ti beba biti bucko. Diego je sa 35+2 bio provijen jen za 2700g cca, možda malo više, a u 39.tjednu se rodio sa 3590g što je ok kilaža.
Mali šef se prije bio probudio. Sada je u nekom polu snu.
I e super za ovaj gel. Ja vjerujem da on pomaže, a sigurno ne može odmoći. Zapravo, bitno je da ti u glavi misliš da on djeluje, možda je već i placebo efekt dovoljan. :D
Belle, neee! Znači, išla sam piškiti... u 2-3 h 3x... i nije mi bilo ništa čudno jer kao, to je normalno
Kad sam se obrisala sam vidjela sukrvicu... onako, roskasta sluz je bila... i mislila sam si: ok, jučer sam se obrijala pa možda nije još totalno zaraslo... i pol sata sam sjedila u dnevnom i non stop taj iscjedak... i onda sam probudila muža i rekao je: nije to ništa. idi spavati. ni on ni ja nismo mogli spavati.... mislim, ubili smo oko na kratko i tek oko 6 smo skužili da je vrijeme da idemo u bolnicu jer sluzni čep ne može baš toliko curiti
Edit: i tamo na pregledu su mi rekli da je došlo do puknuća vodenjaka i to pomalo
Sortiraj odgovore
Najstariji