Ajme Barbs....hahahaha, muž je rekao da je sve u redu i da se vratiš spavati.....hahahhaaha. Tak bi i moj odreagirao. :D :D :D
Belle super je fotka. I buša. A i haljina. :D
Evo i nas….tek sad mi je taman ova haljina s Asosa 😂
Super izgledas kile isle u busu
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Belle, neee!Znači, išla sam piškiti… u 2-3 h 3x… i nije mi bilo ništa čudno jer kao, to je normalno
Kad sam se obrisala sam vidjela sukrvicu… onako, roskasta sluz je bila… i mislila sam si: ok, jučer sam se obrijala pa možda nije još totalno zaraslo… i pol sata sam sjedila u dnevnom i non stop taj iscjedak… i onda sam probudila muža i rekao je: nije to ništa. idi spavati. ni on ni ja nismo mogli spavati…. mislim, ubili smo oko na kratko i tek oko 6 smo skužili da je vrijeme da idemo u bolnicu jer sluzni čep ne može baš toliko curiti
Ja se bojim da ne pukne dok spavam
Leptirica.com
Porod - ja sam do nedavno bila super cool sto se toga tice. Nisam uopce razmisljala, bila sam zen... i onda se priblizio termin i sad mi nije svejedno! Mislim da ce me uhvatit panika kad krene. Da mi sad predloze carski rado bi prihvatila 😂
Komoda - kupili smo u Ikei, bijelu kakvu vec imamo doma i odlicna je. Oko 500 kn je bila. I isto brstimo po toj Ikei redovito, imaju odlicne stvari i mozes birati kvalitetu koja diktira cijenu, naravno, ali je sve lijepo. Meni se svida njihov stil.
Netko je stavio fotku Ikeinog bijelog ormarica i komode - preeedivno 😍
Sanjchi lijepa ti je kosa! Tako slicno i ja imam samo se sad nisam dugo farbala pa imam svoju boju. Mom muzu se ne svida kad se farbam jer voli moju boju kose. Kaze on kosa ti je kao SLAMA! Umrla sam od smijeha i rekla da to nije kompliment a njemu nije jasno zasto, on je mislio na boju kose, kao slama 😂😂😂 koja usporedba!
Visina trbuha - meni je dakle jos uvijek visoko. To mi je rekla i jedna doktorica koja je bila na svadbi mog brata, kaze visoko je, neces ti jos! A i sve zene koje su bile na svadbi komentiraju isto. Isli su mi na zivce jer sam se ja nadala da cu u nedjelju ic rodit ili samo produzit sa svadbe u radaonu 😂 Tako da, da, trbuh se spusti pred porod i ja sam u bolnici vidjela jednu zenu kojoj je trbuh skroz nisko i bas se jako kuzi.
Barbs jel se tebi spustio trbuh? Mislim da se on ne mora uvijek spustiti ako ti npr prije pukne vodenjak...
Belle za taj gel, bas cu u cetvrtak pitati gin dal da ga kupim, ako preporuci uzet cu ga. Inace oni u bolnici mazu medicu nekim uljem ili vazelinom, tako da Sanjchi ne moras nista kupovati, mazat ce te babica ali je taj gel vjerojatno bolji.
Sanjchi i Belle lijepe su vam buse, rastu bebaci ☺️☺️
Gel dianatal - meni su u vinogradskoj rekli da skodit ne moze, da ponesemo ako hocemo pa ce oni mazat.. inace imaju neko ulje kojim mazu.
I kazu da u pakiranju Dianatala bude vise tubica a to je po njima previse, 2-3 su dosta pa mozemo uzet s nekim pola pola ili csk na tri dijela podijelit.
Belle ajme…prekrasno ti trudnoca stoji😘 i haljina..i busa..vi ste sve neke mrsave trudnice…a ja ko slon😭😭
Kiki, pa znam da je na tecaju rekla sestra da oni mazu s necime, pa me zbunilo ovo da je Belle kupila taj gel..😅
Kad se beba rodi nakon neprospavanih noci otici ce kile za cas
Leptirica.com
Belle prekrasna si!! 😍
Sanjchi rodendan mi je tek 28.-og al slavim ranije sa frendicom jer racunam sa cu do tad vec rodit
Sretna, jesi ti pisala kako nemaš sijediiiih?
Ajme sretnice, baš si sretna. Ja ih imam od 20.te -.-
Hej curke evo i mene😊 Nekako nista ne stizem zadnjih tjedan dana pa uskacem pomalo kad procitam😂
Sijedeeeeee...blago vam se koje ih nemate...ja ih imam od 20-te a sad sam skoro skroz sijeda. Prije sam imala tamnu kosu...svoju pa farbanje a sad sam u nekoj boji meda jer mi je lakse odrzavati zbog sijedih...ne kute se toliko na svjetlijoj kosi.
Za taj gel nisam cula al babica maze uljem cijelo vrijeme i odmah cu vam reci da pece i nije ugodno ali isplati se jer manje popucas ili te manje rezu pa se brze oporavis😊
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji