Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LadyN
    03. Listopad 2017. 08:15

Belle obavezno javi bas sam razmisljala o tom gelu ...
    Ne znam nikoga tko je to probao da kaze osobno iskustvo !!!
    Cure stvari su lijepe, bravo svima za shopping 😍

Belle84
    03. Listopad 2017. 08:20

Sanjchi ne, to babica ili lijecnik nanose u drugoj fazi poroda. Pricala sam s doktorom na sv.Duhu o tome i rekao je da imaju u bolnici pozitivna iskustva s tim. Naravno, Ladyn, javim 👍🏻

maca1510
    03. Listopad 2017. 08:22

Belle84

Evo cure mi smo kupili onaj Dianatal gel, ne znam hoce li pomoci ali odmoci nece sigurno. Kolegica s posla ga je imala na porodu na sv.Duhu i nije popucala tj. nisu ju rezali, izgon je bio puno laksi. Javim vam svoje dojmove kad probamo 😊. Znaci on samo pomaze da beba lakse sklizne kad je u porodjajnom kanalu.

Koliko kosta gel? Cula sam da je jako skup i da se prvo trba dogovorit sa doktorom jer da nece da ga koriste( za Split govorim) . 
    Hope- odlicna kombinacija, i to je isto odlucna ideja koju bi mogla razmotrit!

url=https://daisypath.com]

Belle84
    03. Listopad 2017. 08:29

Maca ja sam prvo provjerila jel ga uopce koriste u rodilistu gdje namjeravam rodit pa sam saznala da da, i da ga stavljaju i Petrova i Merkur i sv.Duh, za druge gradove ne znam. 700kn je, kupuje se u ljekarni ili na njihovoj stranici (dobije se 10%popusta)... e sad je li mojoj kolegici pomogao zbog toga sto je ona inace elasticna, pa ne bi ni inace popucala, ne znam. Necu sudit dok ne probam. Javim vam ishod 😘

• sretna
    03. Listopad 2017. 08:30

Belle84

Maca ja sam prvo provjerila jel ga uopce koriste u rodilistu gdje namjeravam rodit pa sam saznala da da, i da ga stavljaju i Petrova i Merkur i sv.Duh, za druge gradove ne znam. 700kn je, kupuje se u ljekarni ili na njihovoj stranici (dobije se 10%popusta)… e sad je li mojoj kolegici pomogao zbog toga sto je ona inace elasticna, pa ne bi ni inace popucala, ne znam. Necu sudit dok ne probam. Javim vam ishod 😘

Nadam se da ce ti pomoc jer 700 kn je bas puno, a da na kraju ne pomogne

• sretna
    03. Listopad 2017. 08:31

Cekam u banci na red. Guzva je velika i rade samo 2 saltera, puzevim korakom. I jos gluoaca pozove nekog lika preko reda koji ni nema broj ni nista. Luda sam!

Belle84
    03. Listopad 2017. 08:35

Sretna nemas prednost sto si trudna? Koji bezobrazluk...

mc_mouse
    03. Listopad 2017. 08:35

Belle jedva cekam iskustva s tim gelom... bas cu pitati svoga doktora u TA da li apliciraju to....
    Sretna padobranci su mi najdraži 😅

Belle84
    03. Listopad 2017. 08:41

Sanjchi naravno da ne daju u bolnici, pa to je skupi gel, to kupujes sam, jedino Podobnik to daje al kod njih porod placas 16tisuca kuna. 😂 Tak da na isto dodje.
    I da, cestitam ti na ulazak u termin! 😘🎉 
    Kak je s grcevima tj.bolovima? Jesi ih imala ovu noc?

Belle84
    03. Listopad 2017. 08:59

Ja ne znam kak vi al ja se osjecam u jednom trenu tak spokojno i kul sto se porod vise blizi, i onda u drugom pomislim "ajme ja to ne mogu".... bas imam 'mixed feelings' kak se kaze 😩 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.