Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina2512
    03. Listopad 2017. 17:20

Suncokretica

sretna

Ta otvorenost ti nista ne znaci. Ja sam s L bila otvoreba od 35 tt i sve normalno radila i prenjela na kraju

Ma znam da može biti i tako, al eto čuvati ću se sigurno do 37 tt, pogotovo jer je cura manja po uzv pa bolje da je što duže unutra da se još zdeblja
    Bitno da sam ja sve na vrijeme pripremila i sad mogu mirno čekati hehe

Samo ti izdrzi sto duze pa da se druzimo u petrovoj😊😊ja imam pregled u cetvrtak kod svog dr i imam uzv procjene bebe dolje u podrumu kod neke druge dr,nadam se da ce mi ovaj put nesto reci za ctg..mozda se sretnemo i iduci tj u TA😊😊

violeta1
    03. Listopad 2017. 17:44

Barbs ja pijem ness obavezno svaki dan i caj popijem..danas sam cokoladno mlijeko umjesto caja.
    Belle vau divna si trudnica 😊
    Suncokretice ja sam bila otvorena skoro 2 prsta + na ctgu trudovi + sluzni cep ispo i nakon tjedan dana puko vodenjak.
    Mamuka zao mi je zbog te bestije od bakterije. Znam kako ti je. Samo pozitivno. Nadam se da ce bit sve u redu. Leonu su 3 puta krv vadili zbog toga u bolnici.

barbs
    03. Listopad 2017. 17:50

Mamisita, ja sam u torbi imala ovo

Ponesi si nesto slatko  Mene je to dosta trazilo ahahahahahhaha Vikala sam muzu: SLATKOOOO... COKOLADEEEEE... ahahahah i Vodeee...
    I uzela sam tetra pelene i muzu rekla da donese podlogu za prematanje .. i uzmi neki sapun za ruke i vlazne maramice za dezinfekciju ili sprej... eto 

• Barbi13
    03. Listopad 2017. 17:51

Hedgehog

bbrletic13

Pokvario nam se lift i morala pjesice do devetog kata

9 katova za svaki mjesec trudnoće… :)
    Ja bi svaki kat pošteno ispsovala… Uh uh…

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    03. Listopad 2017. 17:54

Zaboravila sam odgovoriti, Mamisita, za broj...
    62 ce ti biti preveliko  Jedino ako ti beba ne bude imala 60cm 
    Ja sam spremola 56 broj i cak mu je bilo malo siroko ali u 50 ne bi niiikaaaaaakooo stala...
    Ja cu ubit i muza i nonica... jedva jedvijadice sam uspjela Diega uspavati nako 3h skoro i uvalila mu dudu u usta (prije 10min) a oni urlaaaajuuuuu.... ok sad je izbacio dudu i spava al ubit cu ih ako mi ga zbude...

• Mamuka
    03. Listopad 2017. 18:00

Mamisita nisam ja skužila nikakvu promjenu. Naravno ni temp nisam imala. Iscjedak imam stalno i nije mi ni neki preobilan niti mi ima neki miris.Al već sam vise od 2 tjedna prehlađena pa nije da mi nos bas radi...
     S obzirom na moje vene doli to ne izgleda ni najmanje normalno pa ne mogu po tome suditi. 🤣
    Iskreno nisam sad nešto previše zabrinuta. Popit ću antibiotik i dobro. Samo da budu razumni u bolnici i daju antibiotik na porodu. Znam za par slučajeva kad su bebe dobile od plodne vode ili čega već upalu pluća odmah po porodu i to se zna stvaarno zakomplicirati i samo to ne bi tila.

• Mamuka
    03. Listopad 2017. 18:04

Barbs bebe ti ne čuju bas dobro prvih misec dana tako da ne znam bas koliko će ga probuditi ali svakako ne navikavaj bebaca na tišinu dok spava jer će te to kasnije koštati živaca i živaca.
    Mi smo nju u buci držali i sad joj ne smeta. OK sto su stariji vise im smeta ali ne triba joj bas tišina da bi zaspala.
    Ako bebe spavaju u tišini zaboravi lito i plažu, šetnje vani navečer i puuuuno drugi stvari jer kad su nervozni zato sto im se spava a ne mogu spavati e to je koma.

03. Listopad 2017. 18:35

Barbs, hvala ti puno! Ovo ce mi pomoci da se laske spremim, pocela sam se spremati polako, do kraja tj.da bar ugrubo bude sve u torbi. Hahahaja , ja inace obozavam slatko i u trudnoci me trazi jos vise tako da sam rekla muzu da kupimo par Cornyja svakako prije jer je ispred ginekologine bas kiosk hababa a bodu svakako u onoj visekratnoj bocici furam cijelu trudnocu. Kupila ju u Jysku za 15 kn, 100x je bolja od ovih iz Bipa-e, DM-a sta su po 60 kn.
    Pripremit cu ja njemu onda jednu kombinaciju bron 56, srecom pa mi je sogica poslala hrpu toga 56, mene bilo strah kupovat premaleno hihihi
    Joj, bas mi zao sta se deru , ali mozda bolje da se navikne od malena iako te kuzim, i meni bi smetalo da bas pretjeruju. :$
    Mamuka, moguce da je to smrcanje povezano, ali ja vjerujem da ce oni tebi dati antibiotik, ne smiju bas skrtarit pa da se desi neko s****, pogotovo s trudnicama. U Bozje ruke, al ja vjerujem da ce na kraju biti dobro, vidjet ces, i beba i ti :*
    I Barbs, kakav je kod vas u Puli obicaj za krstenje? U mojoj family se krsti dijete nakon mjesec, dva, tako da ja vjerujem da cemo mi svog, ako Bog da, do Bozica.
    Kakav je obicaj za kumove? Mi smo mislili jednog kuma, muskog, to je prijatelj iz djetinjstva moga muza. A sve ostalo je jos rano diskutirati, dok se mali ne rodi

03. Listopad 2017. 18:39

I ne znam jesam li pisala vise za zadnji pregled buduci da sam postala zaboravljiva jako: mali je 3200 g, ja sam zatvorena, uloziva samo vrsak prsta ali kaze doktor da je to normalno.

• Mrvica
    03. Listopad 2017. 18:48

Mamisita koji si tt?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.