Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    03. Listopad 2017. 09:02

Sanjchi stalno ti hocu reci pa nikako. Imas super kosu, boja je odlicna, jel to balayage?

• Barbi13
    03. Listopad 2017. 09:11

Sanjchi moja visoko nam stoje busine necemo mi jos

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    03. Listopad 2017. 09:15

sanjchi255

Belle nisi jedina..i mene tako hvata..i to po vise puta u jednom danu mi se promjeni to raspolozenje i misljenje mogu/ne mogu😂 to je valjda normalno
    Hvala za kosu😊
    Ovako je to izgledalo odmah nakon farbanja (a farbala sam se u 4. mj 2015!!!!) znaci, vise od godine i pol je proslo…sad prije Bozica planiram opet, htjela sam ovo ljeto al trudnoca i sve to😌 Tehnika je pomijesanja, balayage i flamboyage..nisam se mogla odlucit pa mi je frizerka pomjesala te dvije tehnike😊

Ajme predobro ti je  i ja jedva cekam nisam se farbala od drugog mjeseca i jos sam plavusa pol glave smedje a pol plave

Leptirica.com

barbs
    03. Listopad 2017. 09:15

Jutroooo!!!!!!!! 
    Sad ću ja pomalo pročitati ono što nisam  Ja sam se naspavala. Jučer sam bila toliko slomljena da sam Diega čula samo 2x po noći (i to kad mu je bilo vrijeme cicanjaaaa) tako da je očito muž dežurao kao i ja inače  Jučer je Diego bio dosta nemiran i teško sam ga uspavala kad god... Blažena duda varalica i baby songs app sinoć... Još jednom su nas spasili!  Inače, dudu nismo koristili oko tjedan dana... ako ne i više.... Valjda D osjeća kad sam ja umorna i automatski se to na njega prenese, ali jučer sam bila baš uuuumornaaaaaaa i nisam htjela vidjeti nikoga. Čak me i sveki naživcirala što ga je htjela vidjeti 2 sek jer bi umrla očito da nije 
    Diego sada spava. Zaspao oko 8 i pol, pa sam ja napravila kavu, oprala suđe, napravila njegov krevetić (čeka me i moj) i pijem sada kavu na miru + kekse sam već pojela. 
    Kod nas se vrijeme non stop mijenja. Ipak se nadam da neće kiša da se možemo prošetati malo po kvartu. Ali doslovno malo jer jučer sam osjetila maternicu, ali to je vjerojatno jer sam cijelo jutro radila nešto po stanu... 

• Barbi13
    03. Listopad 2017. 09:17

bbrletic13

sanjchi255

Belle nisi jedina..i mene tako hvata..i to po vise puta u jednom danu mi se promjeni to raspolozenje i misljenje mogu/ne mogu😂 to je valjda normalno
    Hvala za kosu😊
    Ovako je to izgledalo odmah nakon farbanja (a farbala sam se u 4. mj 2015!!!!) znaci, vise od godine i pol je proslo…sad prije Bozica planiram opet, htjela sam ovo ljeto al trudnoca i sve to😌 Tehnika je pomijesanja, balayage i flamboyage..nisam se mogla odlucit pa mi je frizerka pomjesala te dvije tehnike😊

Ajme predobro ti je i ja jedva cekam nisam se farbala od drugog mjeseca i jos sam plavusa pol glave smedje a pol plave

Ombre pramenovi

Leptirica.com

Belle84

Predivna boja, ja to hocu, samo nikako da mi izvuce tu boju frizerka, uvijek mi nekako ispadne pretamno...

barbs

Sanjchi, fino ste vi narasle!  Super boja.  Ja sam se zadnji put farbala u 4. mjesecu prije dodjele diplome tako da ja jedva čekam da idem frizerki. Vjerojatno ću slijedeći mjesec  ili negdje u 12. mjesecu 

barbs
    03. Listopad 2017. 09:25

Cure, nemojte NIKAKO kupovati u baby centrima te komodice!  Znači, em se izj* dok to namontiraš, tj. dobiješ u komadu i trebaš drške staviti + kotačiće i sve je to tako nekvalitetno + košta puno za poludjeti + ladice su toliko niske da nije da ti sve živo stane... Mi smo kupili u Magic babyu i to samo jer su muž i sveki navaljivali i tako mi je bilo drago što su skužili da je to bio bez vezni trošak... A sveki se GLUPA PRAVILA  Jer je rekla: a to sve bebe imaju... i ja sam joj rekla: zato sam ja govorila da kupimo negdje drugdje komodu (koja će NAMA kasnije služiti) za puno manje novca i samo prematalicu.... A njen odgovor: joj, pa ja to nisam znala!  Ej, tako se glupa pravila i za naše vjenčanje, oko nekih priprema, kao: a ja to nisam znala... A U BITI ME NIJE JEBENO SLUŠALA! I neka je spizdila 1500 kn za to... Baš mi je drago! 
    Belle, MG - mislim da kad uđeš u 37.tjedan... Cure su tako pričale... Mada sam ja ostala bez u 36.tjednu i dobro da se ovdje o tome pričalo i da nisam išla kupovati... 
    Curke, bebice vam super napreduju! 
    (idem čitati dalje... na 2645 str sam)

barbs
    03. Listopad 2017. 09:34

Hedgehog, i ja sam bila zen kao i ti što se poroda tiče... Dok trudovi nisu krenuli! HAHAHAHAHAHAHHA  I stvarno sam se psihički bila pripremila da će biti teško i da ga neću ispljunuti, ali nisam očekivala da će to biti toliko teško HAHAHAH
    IKEA - ima odlične stvari po pristupačnoj cijeli, ali nažalost dostava puno košta.... ili moram čekati da netko ide u IT do Ikee... A to većinom ide frendica samo mi ona nikada ne javi... Jedino za onaj stolić za dnevni sam joj uspjela reći  Možda sveki bude išla u Ikeu s frendicom s autobusom, pa budem od nje sve naručila 
    Hope, ja nisam bila spremna roditi!  A taman dan prije poroda meni muž govori: ok, bilo bi vrijeme da rodiš  I ja kažem: aaa neeee, ne još... dok sve pripremimo, dok kupimo veš mašinu dok ovo dok ono... i on meni: da li će doći dan kad će ti reći - ok, sada mogu rodit?!  I rekla sam: ne znam... I te noći mi je vodenjak pukao hahahahaha Ja sam mislila da će muž biti u panici... mogu priznati da sam više ja bila  Ali je muž samo taj dan smršavio 2-3 kg  Sa 77kg je došao na 74kg 
    Moj muž je mene na dan poroda, kad sam bila u predrađaoni s mobitelom (sestre su mi rekle da ga slobodno uzmem i da njemu javim da ne mora dolaziti odmah - išao je pojesti nešto i kupiti meni još vode!): jesi javila klokanicama? pišeš klokanicama?!  A meni ni na kraju pameti da pišem dok bolovi pomalo kreću 

barbs
    03. Listopad 2017. 09:38

P.S. Ja sam u 6. mjesecu mužu rekla neka se pripremi jer ja ću oko 15.9.roditi. Meni je frendica govorila da je i ona tako govorila pred kraj T i da ću ga vjerojatno prenijeti jer je dečko  I eto, 18.9. rodila 
    Sanjchi, ma to je muško... Mora on zafrkavati 
    Iz vlastitog iskustva znam koliko ti zapravo pomoć znači, pa ako možete -iskoristi/te to... Znam da je to dvosjekli mač jer će si onda svašta dozvoljavati, ali ja sam si jučer 2-3x podgrijavala juhu jer je D bio nemiran i hoće-neće cicu, hoće-neće zaspati... Kamoli još da sve moram kuhati (ok vjerojatno bih krenula od jutra jer eto sada čvrsto spava), ali prvo vrijeme ti dobro dođe pomoć... samo što i oni trebaju znati kad je vrijeme da vas ostave na miru.. .Moji to znaju, ali sveki se ovdje nasere i neće da ide 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.