Po nalazu bi znacilo da sam otvorena? Taj DUS prosiren znaci da se otvaran (1.porodjajno doba)
Spremila sam ruksak.
Vidjet cemo
Pokvario nam se lift i morala pjesice do devetog kata
9 katova za svaki mjesec trudnoće... :)
Ja bi svaki kat pošteno ispsovala... Uh uh...
Hope - za što se naručujem uzv/ trudničku?
Yel - bez panike. Samo odmaraj i sutra će ti sve reći. Ako te krene jako bolit odi na hitnu.
Yel - bez panike. Samo odmaraj i sutra će ti sve reći. Ako te krene jako bolit odi na hitnu.
a ne znam 😅 Rekao mi je moj ginekolog prošli tjedan da za dva tjedna kontrola u Petrovoj i da odem po uputnicu i da se naručim,nije mi rekao za kaj!! Sad sam zbunjena 😶😶
Barbs, ja nemam pojma kak to sve skupa izgleda hahaha pa zato pitam. Rodit cu u Vinogradskoj... Rekli su mi da ponesem svoju spavacicu i jos neke potrepstine i nalaze pa sam to mislila u ruksak ravno u radaonu al onda bi mogla i veliku torbu sa sobom iato pa nek je spreme negdje...Jer sam ja isto ko i ti kupila Pelzy uloske i jos hrpu Vir 80. I svasta nesto...Al dobro, ja isto planiram muzu davat da odnosi i donosi po potrebi hahahaha A u koji broj si malog obukla za izlazak iz rodilista? Ja sam pripremila 62, jer ne da mi se spremat sto kombinavija veci i manji broj, ovo svakako znam da mu nece bit malo i slojevito cu ga obuci, jer evo tu i Zgu danas pada kisa i prohldno je a jucer je sunce sjalo, mogli smo rostiljat hahahah
Sretna, sad si me umirila. Mislim, vjerujem da imam streptokok da bi imala simptome, ja se osjecam odlicno. Al buduci da ce mi nalaz doci tek u uto kad cu biti 38.tt, malo me zabrinulo...Ali oni imaju rjesenje za sve pa nema brige valjda....
Mamasita dobila sam neki azitromicin, generickin naziv, a zapravo je ko sumamed i imaju 3 tablete za 3 dana.
E sad nije nužno da ćeš na porodu dobit antibiotik nego kažeš pa šta oni odluče. Bar je tako u St a kod nas se štedi na sveeemu pa tako i na tome. Ja se nadam da će mi dat čisto da sam mirna zbog bebe.
Cure jel neko nešto spominja da bi i muževi tribali uzet neku terapiju??? Kad ste o tome pisale nije mi bas ostalo sve u pamćenju, al čini mi se da je bilo da da. S obzirom da je mene moj gin uzeo danas preko reda samo da vidi nalaz i napise recept nije previše priča...
Evo danas 2 iz sela radjaju. Prvoj termin 1.10., a drugoj 15.10. (mlada iz onih “divnih” svatova šta je muž bio kum). Nadam se da ja nisam uskoro za njima 😱😱
Hahaha. Onda vjerojatno trudnička ambulanta. Ja se za prvi pregled nisam naručivala jer su mi na hitnoj rekli da dođem na kontrolu u TA. I onda su me taj dan pregledali, i taj doktor koji radi utorkom mi je nastavio voditi trudnoću i naručuje me svaki put utorkom...
Možeš ih probati nazvati ali obično ti nedaju da se naručiš preko telefona. Samo osobno ili mailom. Tako je i za UZV.
Na mail odgovore za tjedan dana. Moraš poslati fotku zadnje povijest bolesti i uputnice.
Mamuka, pa to nije tako strasno, 3 tablete samo...Jesi ti imala kakve simptome? Temperaturu ili slicno?
Menu danas ginekolog nije nista rekao za muza, a inace je odlican doktor i jako je komunikativan, mozes ga pitati sto hoces...Rekao je samo ako budete pozitivni, u utorak dobijate atibiotik, a ako ne cekamo u miru porod....
Mali kao da se smirio zadnjih dana tj udara al ni priblizno tako jako kao prije. Cini mi se da u biti nema toliko mjesta vise....
Sortiraj odgovore
Najstariji