Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 29. Rujan 2017. 14:30

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

29. Rujan 2017. 14:39

Meni se grlo stegnulo i samo sam rekla: dobro.
    Poceo jos nabrajat kako mora strop rijesit, pod, pa zidove, tu sam se iskljucila.

I pita on mene za auto jer je skoro dva tj na popravku, a drugi sin mu pocinje raditi iduci tjedan?
    Kazem mu da su oni svi govorili da cekamo jednog mehanicara da dodje s godisnjeg? 
    Kaze on: ah, da, losa sreca
    Velim da sam isforsala da odemo drugom, pa sam dobila po piksi zbog forsanja?
    I veli: 'treba stvari rjesavat na vrijeme. Danas zovite majstora.'
    Kazem mu neka d.zove jer se ljuti sto FORSIRAM, veli svekar : 'zovi ti'
    I nazovem....prvi mehanicar nije nasao kvar, auto je odvezo kod drugog, zovem drugog i lik mi kaze da je prvi rasturio sve zivo u autu i da ne moze nac kvar 😖, kazem da idem drugom nekom, da sam trudna i trebam auto, veli lik da ce mi javit i da ce dat sve od sebe.
    Ok.
    Digne se d. i ispricam mu sve i naljuti se sta se petljam. Za to me zaboli iskreno...
    Eto. 
    Odustajem. Nisam pametna sta rec napravit. 
    Istina, beba ce bit u nasoj sobi.
    Drago mi je da barem sad znam da nista od dnevnog za sad, pa cu krenut s ucenjem i vodit svoju brigu (samo da auto proradi...a nek me probaju pitat da im cuvam pse...🖕🏼🖕🏼)

29. Rujan 2017. 14:46

Jer se svekar pobunio sta nema auta, kako cemo se organizirat? Sinovi mu pocinju radit?
    Mama radi, on vodi treninge?
    Ja kazem da, i ja imam predavanja i pretrage tako da isto jedva cekam (moj auto se popravlja inace, oni imaju dva)
    Ko bula sam stalno doma, ne usudim se vozit jedan njihov a u drugom su digli sic a ja jedva stanem unutra jer sam visoka pa se pigam.

Cekam taj auto i odoh di hocu i kad hocu, jer inace me zamole da budem doma s psima.

Hocu k...
    Isprike na rjecniku i kukanju. 

29. Rujan 2017. 14:47

(Sicu ke otpalo nesto i nemre natrag)

LadyN
    29. Rujan 2017. 14:56

Marijana i Senoritakova cestitaaam 😍😍 brzi oporavak vam zelim i da se puno mazite ❤

• sretna
    29. Rujan 2017. 14:57

Pozdrav! Ja sam danas u poslu preko glave. Pekla sam pitu jer nam sutra dolaze L kumovi. Oprala sve prozore, obrisala orasinu,oprala kupaonu, sortirala L igracke jer smo kupili u ikei onaj sustav za odlaganje i sad mi napokon nije sareno u dnevnom boravku. Sad kad porucam jos cu usisat. Sutra pecem kiflice i radim vanila sos, a mm ce oprat podove.

• Barbi13

zelimobebu2701

Senoritakova čestitam na bebici, brz oporavak ti želim! 😊

Mi smo danas imali prvi CTG malac je prvo malo zezao, nije se htio baš micat, ali onda kad je krenuo nije prestao tak lako.
    Otvorena sam za prst, u četvrtak opet idemo. 😊

Cure bebice su vam preslatke. 😊

Bebuska svaka čast šta si prošla!! 😘

zelimobebu2701 i ja sam prst otvorena 

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• sretna

Senoritakova cestitke!!!

LadyN
    29. Rujan 2017. 14:59

Cure sa koliko tjedana su vam prvi put radili ctg?!

29. Rujan 2017. 15:09

Barbs, Timon ili Timotej, jos cu vidjet. Za sad tepam Timi :)
    Ne slusam d. koje ime zeli, jer predlaze imena iz igrice o kojoj je ovisan.
    Moje ime, njegovo prezime, ja nosim dijete 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI